- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasreti
csendes tag
válasz
BomiBoogie #1059 üzenetére
És itt kezdődik a mérsékelt szívás: Ingyenes programok tudnak streamelni a pc-ről videót, de mostanában az ingyenes programokban megszűnt (Tudtommal, javítsatok ki ha tévedek!) az AC3 támogatás (A dolby-val nem egyeztek meg a licensz díjakról), ami azért gáz, mert a magyar hang általában ilyen formátumban van a filmeken. Nekem az ingyenes programok közül egyik sem nyerte el a tetszésem. Fizetőset nem próbáltam. Én egyenlőre konvertálok mov-ba.
-
sasreti
csendes tag
válasz
BomiBoogie #1045 üzenetére
-
sasreti
csendes tag
válasz
BomiBoogie #1045 üzenetére
Én nagyon régen (kb 1,5-2éve) csináltam, lehet most már tiltják. Én se voltam benne biztos, hogy működni fog. Egyébként visszatérve az eredeti kérdésed gyökeréhez, én eddig mindent megtaláltam a Magyar store-ban amit akartam, kivéve a GMaps alkalmazást. Persze én átlag felhasználó vagyok.
-
sasreti
csendes tag
válasz
BomiBoogie #1041 üzenetére
Igen kijátszható, persze nem tudom mennyire legális
, csak létező címet kell keresned az adott országban, meg persze valami nevet meg kell adni kamu telefonnal. Sőt én úgy tudom, ha valaki az apple id val megvett egy csomó alkalmazást/stb-t és belép a te készülékeden akkor az Ő általa megvett alkalmazások letöltődnek a te készülékedre.
-
sasreti
csendes tag
válasz
BomiBoogie #1039 üzenetére
Szia
Pl. nekem van egy magyar id-m meg egy külföldi id. és a kettő között váltogatok ha kell valami ami nincs a magyarban. Például Google Maps nincs a magyar store-ban.
-
sasreti
csendes tag
válasz
BomiBoogie #1005 üzenetére
Csak egy ötlet: Ha csinálsz egy apple id-t, Magyar régióval, akkor látod az Itunes-ba belépve, hogy mi érhető el. Így el tudod dönteni, hogy megfelelő-e neked a felhozatal.
-
erdoke
titán
válasz
BomiBoogie #1003 üzenetére
A funkciók elérhetők, a felkínált tartalom szinte országonként változó, de magyar hozzáféréssel is bőséges.
-
erdoke
titán
válasz
BomiBoogie #999 üzenetére
Én előfizettem 25 USD/EUR-ért az iTunes Match szolgáltatásra pl. Ezzel 25e dalt tudsz legalizálni: Megmutatod a gépeden az iTunes-nak (lejátszási listákba adod őket), és onnantól a a felhőből bármikor letöltheted az ott meglévő verzióját. Ha gagyi 128 kbps verziód van, akkor is a 256-os AAC-t hallgathatod.
A boltban magyar Store-os ID-vel könyvek, zenék és filmek is elérhetők dögivel, bár utóbbiak között a magyar nyelvűek csak lassan szaporodnak. -
randras
veterán
válasz
BomiBoogie #999 üzenetére
Tudtommal csak appok.
-
randras
veterán
válasz
BomiBoogie #995 üzenetére
Ugyan az érhető el róla, mint a többi Apple termékről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest