- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
jófejsrác #1025 üzenetére
Láttam a sok hozzászólást.
Ne vedd ki a listáról.Lassan 100-ik könyvön vagyok túl iPad2 + iPad mini használattal.
Hidd el semmi baj ezzel, sőt a minin még szebb is a kép, max kicsit zoomolni kell...
Sima iBook olvasóval olvasok, 4,5-es dioptriával. Nekem tökéletes.IGAZ, hogy ne legyek igazságtalan
biztos veszek majd egyszer egy Kindle-t.. várom a magyar shop beindulását, csak leszen eksönökNekem minden megy rajta, Calibre-vel vagy ingyenes webes oldalakon alakítgattok.
Nem bánod meg, főleg egy ilyen tokkal ;-) nézd meg a videót , milyen ötletesen lehet kézben tartani.
-
HardRic
addikt
válasz
jófejsrác #1025 üzenetére
Mini előtt is volt Kindle-öm és ég és föld a különbség. A szemet megerőlteti az LCD és én nem is találtam olyan betűtípust amivel hosszabb ideig jó lenne az olvasás. A másik a súly. Egy rendes ebook olvasó pehelykönnyű, mint egy pici füzet, az iPadnek már érezhető a súlya. Sokmindent ki tud váltani egy tablet, de az olvasót vagy a könyvet nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest