- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
HardRic #1924 üzenetére
Nem kevés az hidd el - max szokatlan!
Viszont ha a NEXUS ennyire bejott, akkor miert nem NEXUS tabot vettel mellé?
Én tuti azt tettem volna!
Azt javallom add el a mini-t és az arabol siman megvehetsz egy Nexus 7 (2013) keszuleket es talan meg penzed is marad - arrol nem is beszelve, hogy elegedett user leszel...
-
erdoke
titán
válasz
HardRic #1919 üzenetére
Egy csomó dolgot használtam valamikor az általad említettek közül. Úgy 4-5 éve...
Ha ragaszkodsz a PC-hez és a fájlokhoz, akkor valóban keress olyan rendszert, amit állandóan oda kell tyúkbelezni. Én találtam egyszerű és nagyszerű megoldást a legtöbb problémára, vagy a probléma idővel meg is szűnt.
Csak kettőt emelnék ki:
- Gépelni iPaden baromi gyorsan lehet, és megtanulni se tart sokáig. Angolul jól működik az automatikus hibajavítás, magyar ékezetes betűkhöz pedig hatalmas találmány a suhintás.
- NFC-nél sokkal jobb dolgot készít elő az Apple, és visszamenőleg működni fog az iPhone 4S-ig. Az NFC-vel ellentétben gyorsan el fog terjedni, és minden nagyobb cég (bank, légitársaság, stb.) támogatni fogja.A böngészés csak a minit érinti hátrányosan, ez az ára a 300 grammnak és a kabátzsebbe dugásnak. Ezt akarta a nép, megkapta, ne panaszkodjon.
Rendes iPaden nincs ilyen gond.
-
-
erdoke
titán
válasz
HardRic #1903 üzenetére
Mondj egy gyártót, aki frissített már 100 millió készüléket OTA, akár régiónként eltolva...
A 6.1 is százmilliós készülékre ment ki, és simán, gyorsan lejött. Itt a bázis nőtt, a frissítés mérete pedig minden eddiginél jóval nagyobb.
Ezektől függetlenül pár napon belül a kompatibilis készülékek 60 %-a iOS7-en lesz, miközben a tavalyi Jelly Bean jelenleg valami 8-9 %-on áll. -
erdoke
titán
válasz
HardRic #1875 üzenetére
Általánosságban korrekt a válaszod (annyival kiegészítve, hogy én már tavaly se vettem volna iPad 2 hardvert kisebb kijelzővel...), viszont a konkrét kérdésre szűkítve azt érdemes hozzátenni, hogy kb. kétszeres különbség van CPU erőben, és arányos GPU-ban is az iPhone 4-hez viszonyítva. Szóval az iPhone 4S-en kell megnézni az iOS7-et, és ha az belefér, az iPad mini se lesz problémás.
-
jaPe
tag
válasz
HardRic #1467 üzenetére
Én használnám streameknél. Androidos mobilomra rátettem manuálisan a flash playert, azon nagyon szépen megy, de nem kell mondanom, hogy nagyobb kijelzőn élvezetesebb lenne.
A puffin böngesző az valamilyen szinten megoldja, de pont a streameknél darabos a videó.
Viber nem lenne rossz am. De megvagyok nélküle. -
erdoke
titán
válasz
HardRic #1205 üzenetére
Nálam 2 db 1 TB-os notivinyó a letöltő lemez, 20-40 GB-os filmeket töltök 120 megabittel. Kenhetném a hajamra az androidos tabletet...
Fájlokat hálózaton is lehet rendezgetni, ráadásul úgy minden eszközön ugyanazt látom.
Szerk: Egyébként a letöltését kívül szinte semmire nem használom már a PC-t, illetve a cégesen persze szoktam dolgozni. Arra nem igazán való az iPad. -
erdoke
titán
A ClearType csak részleges kényszermegoldás, a rendszer szinten meglévő magas felbontás támogatás sokkal jobb. Itt nincsenek ablakból kilógó szövegek egyetlen olyan alkalmazásban sem, ami egyébként nem támogatja a négyszerezett pixelszámot. Ha Windows alatt átállította a DPI-t, attól még egy rakás helyen fos marad a szöveg.
-
Oldman2
nagyúr
Nemrég itt a PH-n egy másik iPad fórumban fogalmaztam meg, hogy az egyik indokom több éves Android használat után, az iOS eszközök (sokkal) jobb akkuideje, a másik pedig éppen ez, amit most Te fogalmaztál meg.
Ugyanaz a funkcionalitás, sok esetben mégis jobb a megvalósítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Windows 11
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Netfone
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest