- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Komolyan ideje lesz vlamit kiadni az epölnek, mert ilyen ratyi laggokat nem láttam még. A megszokott appjaimat alig tudom használni.ckidobnak, vagy lefagynak. Nehogy mar azért kelljen átálni másra, mert bugos. A gyári böngésző kula, hát használj mást! Lõfaszt
-
HardRic
addikt
válasz
Vasinger! #6194 üzenetére
Androidon ez másképp megy. Ott egy telefonos app se lesz pixeles szar mint iPaden az iPhone appok, csak szét lesznek húzva. Lényegében minden app univerzális app, de van aminek van külön tabletes felülete is. Sőt van külön felület közepes méretű tabletekre is, mint a nexus 7.
-
-
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #6184 üzenetére
Nálam úgy az itunes storet hozta be lol. Aztán hosszan nyomva sikerült kitalálni mit akar.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #6181 üzenetére
safariban hosszan nyomj rá és open in ibooks. használati utasítás szerűség, az új ipadekkel.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6181 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
Ja és iPad Air 2 és Mini 3
-
tamcsu10
tag
Sziasztok. Kis segítséget kérnék.
Olyan média lejátszó programot keresek ami elviszi az x264-be kódolt mp4-et és mkv-t, normálisan kezeli a feliratot. Főleg olyan érdekelne ami lokális. Nem hálózaton szeretném nézni.
Előre is köszi.
-
HardRic
addikt
válasz
vadászcsiga #6176 üzenetére
Ma nekem 3 respring volt, mind safari közben.
-
vadászcsiga
félisten
Normál nézetben, és a jelszóemlékeztetőnél.
Ez teljesen változó hol fagy le, nem lehet reprodukálni. Néha ha olyan kedve van tabostól, hsz-estől lefagy. Semmire nem reagál csak a home gombra. Természetesen mire magához tér az összes oldalt ujratölti. Nem elég hogy nem tartja memoriaban a tabokat, de még van ez a lefagyás is teljesen váratlan helyzetekben. Safari olyan most mint az orosz rulett. -
KZP
őstag
válasz
vadászcsiga #6166 üzenetére
A kedvedért még a mannaszappant is kipróbáltam, de sikerült feliratkoznom a hírlevélre. Vagy neked hol fagyott le email cím megadásánál? A mobilos vagy a normál nézetet használtad? Rendelni nem fogok semmit azért a próba kedvéért.
-
KZP
őstag
válasz
HardRic #6169 üzenetére
Akkor úgy látszik, ez nálam különleges eset,hogy működik rendesen minden.
Most megnéztem, az utolsó 7 napban történt használatból 41%-ot a Safari használta fel. Jó pár oldalt olvasok rendszeresen, de tényleg semmi panaszt nem tudnék hirtelen mondani a Safarira.
De nem fogunk összeveszni, elhiszem, hogy vannak olyanok, akiknek nem jó.
(Hozzáteszem, 8.1 beta 2 van rajta, de a sebességnövekedésen kívül a 8.0.2-vel összehasonlítva, semmi különbséget nem látok.) -
KZP
őstag
válasz
HardRic #6167 üzenetére
Folyamatosan olvasom a topikot, de akkora problémákat nem látok. Akinek működik rendesen, az nem jön ide panaszkodni. Én csak pár embernél látom, hogy ez vagy az nem működik. Nekem sosem volt bajom a 4 ujjas gesztusokkal sem. (Én a nagyobb frissítéseket mindig teljes törlés után teszem fel, nem pedig OTA-val.)
-
HardRic
addikt
Nem bétázik valaki? Nem lett jobb?
-
fux82
tag
Megleptem magam egy iPad air-el, nagyon jók az első benyomàsok. Tudnàtok esetleg segíteni abban,hogy több felhasználóként van valami lehetőség a beállítàsra?
-
csab2
veterán
Numbers-ben hogyan lehet abc sorrendbe tenni a bejegyzéseket?
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6154 üzenetére
Nekem most az iCab-el is vannak gondjaim. Mikor írok akkor a szövegdobozban néha nincs ott a kurzor és így nem tudok javítani. Nagyon gyakran kilép, akad, laggol. Az az igazság nagyon kéne a 2 giga ram, hogy ne forduljon ilyen elő.
Sajna más tablet alternatíva nem igen van ilyen árban. Surface pro 3 tetszik de az ára kritikán aluli, ráadásul lehet lapátra teszik. Sony windows tabletei is jók de drágák, ja és az app kínálat is kriminális.
Csak oda lyukadok ki, hogy Air 2 lesz ebből ha 2 giga rammal jön. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6154 üzenetére
Én meg pont egyre jobban kezdek megbarátkozni vele. 8.0.2 csinált vele valamit, nem tudom mit, de azóta nem emlékszem, hogy lett volna bármi problémám is. Oké, volt hogy az FB 2x-ra indult el, de ez nem új dolog...
Én azért reménykedek, hogy 8.1 még nagyobb stabilitást hoz majd holnap után, esetleg egy kis gyorsaságot.
-
vadászcsiga
félisten
Agyf.szt kapok ettől a safaritól. Egy szaros mannaszappan.hu-n, e-mail cím beírásánál lefagy. Windows belehúzhatna már egy rendes táblagép gyártásába, vagy marad a G Pad
-
atees
őstag
Sziasztok! Handoff hivas ipadrol megy nektek? Smst tudok kuldeni, de hivni vmiért nem! Eddig működött
! -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6146 üzenetére
És milyen a felülete? Téged nem zavar, hogy nem üveg, hanem tapadós műanyag? Telefonomra raktam rá 1 hétig egy drága fóliát, nem 200 Ft-os Ebayeset, de borzasztó üveghez képest... Baromi pontatlan lesz tőle a kijelző és a színek is torzulnak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ForRedGlory #6144 üzenetére
Ez lett a megoldás. Visszahúztam, totál bevizeztem a kijelzőt és egy bankkártyával kipréseltem alóla a vizet. Tükör sima lett.
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy barátságos de biztos vagyok benne hogy te sem fogod tudni elsőre így felrakni. Túl nagy felület ez ahhoz hogy 100%-ig kiküszöböljük a bubikat, a láthatatlan szöszökről nem is beszélve.
ForRedGlory
Az lesz, iPhone-nál is így csináltam anno és tökéletes lett, igaz kisebb felület. -
ForRedGlory
félisten
válasz
vadászcsiga #6141 üzenetére
Vedd le es mosd le viz alatt. Siman probalkozhatsz utana ujra. En is igy tettem fel vagy ot proba utan
-
iEdina
újonc
válasz
vadászcsiga #6141 üzenetére
Szia
Én is ezen tűnődtem, hogy hogy fogom rátenni buborékok nélkül a fóliát. Ezt a videót találtam a neten, ami nekem elég barátságosnak és egyszerűnek tűnik
Remélem tudtam segíteni
-
vadászcsiga
félisten
Valakinek sikerült elsőre fóliát tenni a kijelzore? Vettem egyet tegnap az auchanban de ugy néz ki rajta mint a hányás
-
Vasinger!
nagyúr
Én szerintem az Air hardveresen nagyon rendben van. Véleményem szerint még jó pár évig ki fog szolgálni. Ha touch ID valóban nem érdekel, akkor lehet jobb választás az Air. Azt mondjuk nem tudom, hogy megjelenéskor fogja e csökkenteni a régebbi szériák árait az Apple, mint a 6 megjelenésekor.
Ram az egy érdekes kérdés, nekem végig 900 Mb felett eszik az Air úgy is, ha nem fut semmi se előtérben, tehát ha 2 GB lenne, akkor valószínűleg azt is megenné gond nélkül, fura a memóriakezelése az iOS-nek, nem olyan egyszerű, mint Windowsnál.
-
iEdina
újonc
Sziasztok!
Lenne Hozzátok egy kérdésem
nem igazán tudom mit tegyek, ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék venni egy Ipad Air-t a közeljövőben, azt nem tudom eldönteni hogy várjak-e az újra vagy elég nekem a sima is? Meg tudnám venni 110.000 Ft-ért, szerintem ennyit nagyon megérne. Az újban nem igazán érdekel a TouchID, szerintem már így is elég vékony, és én úgy gondolom ez is elég szép képeket készítA RAM az egyedüli ami talán egy kicsit érdekesebb lehet, de átlagos felhasználáson kívül 1-2 játék, videózás, fényképezés és netezés az amire én használnám. Szerintem erre ez is tökéletes lenne nekem!
Kérlek segítsetek, Kedes Ipad Air tulajdonosok!
Szép napot Mindenkinek!
-
Redeckt
tag
A JB nélküli torrentezésre (iTransmission) megoldás lehet, az emu4ios.net oldalon található, Emu4iOS Store telepítése.
Itt egy cikk, melyben az Emu4iOS Store -ban szintén elérhető iRec alkalmazás bemutatása során végig is vezetnek a telepítési procedúrán.
Persze az oldalon is feltüntetett dátum visszaállításra szükség lehet. -
HardRic
addikt
válasz
Arthuro_Adam #6132 üzenetére
Hiába állítottam vissza a rendszeridőt egyszerűen nem lehetett felrakni. Ha jól emlékszem a forrásoldallal volt valami gond, talán nem is volt elérhető a file amire rámutatott minden oldal ami feltelepítette volna. Ez pár hónapja volt, nem tudom mi változott azóta.
-
v-paci
aktív tag
Mostanában már nem jár ingyen a keynotes és társai az új ipad-ekhez? Tegnap vettem egy air-t és fizetősnek mutatja az alkalmazásokat...
-
HardRic
addikt
válasz
Arthuro_Adam #6124 üzenetére
Már nem lehet felrakni.
-
válasz
Arthuro_Adam #6124 üzenetére
Ezt kipróbálnám én is, de ilyen néven nem találok alkalmazást az AppStoreban.
-
-
vans?
őstag
iOS8 ota tizszer annyit hasznalom a home gombot.
-
Arthuro_Adam
őstag
Tárgytalan a dolog.
-
Süvi
őstag
-
szalabzs
tag
válasz
univerzita #6109 üzenetére
meg úgy látom mobilnetet is meg lehet vele osztani.
akkor lehet elég egy 16Gb wifi modell. mit szóltok ehhez? -
Vasinger!
nagyúr
-
szalabzs
tag
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék egy tabletet venni, de sajnos nem tudom hogy milyet vegyek.Nagyon tetszik az Apple minőség, de félek a sokat hallott android tabletekhez képest korlátozottabb használattól.
El tudjátok mondani, hogy ez igaz-e, és miben merül ki?A következőkre használnám:
Böngészés, filmnézés (fullHD MKV, DTS stb), film streamelése TV-re, filmletöltés, zenehallgatás (FLAC)(simán rátehetem a letöltött zenéimet?). E-book olvasás, magazinok olvasása.Mennyire lehet külső tárolóval (hdd, pendrive) bővíteni? JB-vel lehet?
(az igazság az, hogy még nem volt smart phone, se tablet a birtokomban, ezért nem is igazán tudom, hogy mi másra lehet még ezeket használni
Egyébként Ipad minin gondolkozom.
-
-
erdoke
titán
válasz
totopad #6100 üzenetére
Engem úgy 4 éve nem érdekel a témázás, de az ikonok sem. Nem gyönyörködni akarok a napi pár másodpercre elém kerülő menüben, hanem használni akarom, és minél könnyebben lehet, annál jobb.
Az általam használt alkalmazásokkal nem durván bugosabb a 8.0.2, mint a 7.1.2. Hozzáteszem, Safarit nem nagyon használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Intel találgatós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest