- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
baalco
tag
Azért az elég gyanús, hogy ha a linkelt oldalon bármelyik menüpontra kattintok, mindig ugyanaz az oldal fogad...
Rakd fel a ROM-ot és ha még mindig működik a telód, akkor számolj be róla
szerk:
egyébként olvasva, hogy a KITKAT és a Lolli milyen korlátozásokat kezdett behozni, nem biztos, hogy szeretnék váltani, ha lenne rá lehetőség akkor se. -
püki
aktív tag
Így kell rootolni
Most csináltam meg JB-vel (Framroot 1.7.0) az eredmény itt látható -
Ocsy
aktív tag
Ja, aha, értem. No, hát ezért kérdeztem rá lentebb arra, hogy csinált-e ilyet valaki. Mert elvileg a Framaroot tud unroot-olni. Meg a SuperSU is tudja. Kérdés, hogy melyik működik ténylegesen, mert olyat mondjuk olvastam, hogy hiába unroot-olt valaki, megmaradt a joga. Mondjuk hozzáértő szakember, ha kifejezetten keresi, biztos sikeres unroot után is megtalálja a root nyomait, csak éppen nem lesz nyilvánvaló. De ha kifejezetten nem keresik, akkor ránézésre a superuser app (SuperSU, esetleg Superuser), illetve a root-hoz kötött működésű appok ikonjain kívül nem sok utal rá, azok meg eltüntethetők a megfelelő launcher-rel pl.
-
Ocsy
aktív tag
Maga a root kis valószínűséggel. Inkább akkor lehet baj, ha valami egyéb problémával viszed be a szervizbe a készüléket, és ott kiderül, hogy root-olt, mert akkor megtagadhatják a garanciális javítást. Én elég sokat olvasgattam előtte a root-olásról és a Framaroot-ról is, és nem igazán találkoztam olyan esetekkel, amikor maga a root hibát okozott volna. Legfeljebb nem sikerül, és marad a korlátozott felhasználói jogod. De 997D-nél a Framaroot tudomásom szerint eddig mindenkinél működött, legalábbis senki nem szólt, hogy nem.
-
Keckix
tag
Sziasztok!
Kinél jelentkezett ma reggel 6-12h között nagy akkumulátor kapacitás csökkenés?!
6-kor húztam le a töltőről 100%, és 12h-kor már csak 18% nafta volt csak az aksiban!
Napi szokásos átlagos használat, és u.e a jelenség tapasztalható volt az asszony telefonján, és a haveromén is!
Vélemény?
-
customrobi
tag
Nekem is szórakozik vele. Qrva idegesítő.
Lassan elérkezett az a pont, hogy tele a cerkám a telefonnal. Az usb port tönkrement, töltéskor csak az imádság tartja bent a kábelt. (próbáltam másikal is természetesen) Az akkukezelés egyszerűen sz@r a JB-vel Ma hajnali 4 óra 40 perkor 100% volt, (töltőn tartottam) de ötkor amikor megszólalt a kakas, már csak 82%-ot mutatott. A következő 20 percben lement 72%-ra. Repülő üzemmódban. A kocsiban sikerült feltornáznom ismét teljesre délig, de délután négyre 40%-ra esett vissza. Frissítés előtt azért röhögve kibírt egy napot.
Bejövő hívásnál nem tudom kikapcsolni a képenyőt, a régiben ez jobb volt, ott lehetett.
Az automatikus kitöltés egy fos lett, csak az adott betükombinációt engedi, de azért a előugró gördítősáv megjelenik. vagy 15 üres ablak... -
SaGa59
őstag
Kicsit részletezzük a problémát.
Nézem a készüléken az adatforgalmakat és csupa olyat látok, amit én kezdeményeztem, vagy az általam beállított programok. Ha egyidőben van aktív wifi és aktív mobilnet, akkor a forgalom teljesen átmegy a wifire, a mobilnet mintha nem is lenne.
A céges levelezés push folyamatosan fenntartja a kapcsolatot a szerverrel. Ugyancsak folyamatos a viber, a Goggle play szolgáltatások, ha bejelentkeztél akkor a hangouts is.
Szerintem eddig is volt forgalom, csak nem volt olyan feltűnő a kijelző ikon a fenti sávban, mert kék alapon kék nyilakkal mutatta, míg most kék alapon fehérrel, ha épp van forgalom.Mivel detektálod a forgalmat? A routeredben méred valamivel, vagy "szemre" próbálod megállapítani? Esetleg csináltál egy mobil hotspotot egy gépből és abban futtatsz egy wiresharkot? Mert azzal pl lehetne elemezni a forgalom adatait, mikor hova kapcsolódik.
-
Hugo85
aktív tag
Pl. mert OTA-n csekkolja a frissítéseket, ott mi van beállítva? Biztos vagy benne, hogy konkrétan az oprendszer? Aztán ott van a keresés, a Google-os diktálás és csillió-billió program ami folyamatosan figyel frissítéséket, húz le adatokat, stb. ez egy ilyen rendszer.
Amúgy miért zavar téged, ha wifi-n adatot forgalmaz, esküszöm nem értem, az akksidat meg az a napi 500kByte fogja a legkevésbé bántani
-
Ocsy
aktív tag
Az ilyen parajelenségek elkerülése érdekében egyre inkább gondolkodom azon, hogy frissítés előtt tolok egy factory resetet...
Esetleg azt lehetne még megpróbálni, hogy kézzel törlöd az összes launcher (gyári és Nova, meg esetleg, ha van még több, akkor azokat is) alapértelmezéseit az alkalmazások kezelésénél, és az első kérdésnél (mivel akkor tényleg nem lesz alapértelmezett) beállítod a Novát. Hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest