- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz
coolpet #6910 üzenetére
Kivettem simet, memóriakártyát, a helyzet ugyanaz.
Amíg bennevolt, felismerte a simet, felcsatlakozott. Wifire is.Lehet hogy elbúcsúzhatok tőle?
Próbáltam nem e a power gomb ragadt be, de amíg működik betöltés után tudom ki-be kapcsolgatni a képernyőt.
Nem lehet nyomógomb hiba.Ha elaludt a család, akkor megpróbálok egy factory recovery resetet.
-
nyaki01
tag
válasz
coolpet #6898 üzenetére
Üdv!
Nekem is csinált ilyet, sőt még trükkösebbeket, mint pl. elindított hívás ráfagyott a kijelzőre, de hívás semmi.
Nekem az oldotta meg a legtöbb bosszantó hibát, hogy csináltam rajta egy data cache, dalvik cache, battery resetet és rebootoltam a telót úgy, hogy az új rendszer felálláskor kilőttem az automatikus frissítési lehetőségeket, majd kézzel kitöröltem minden olyan appot, amire végképp nincs szükségem (pl. faszbuk és társai). Azt vettem észre korábban, hogy egyes appfrissítések úgy megakasztják csórikámat, hogy teljesen be tud lassulni tőle az egész rendszer vagy le is fagy. ...lássuk be, hogy nem a ami, erőforrás igényes appokra van tervezve. Az is feltűnt, hogy az e-mail kliens iszonyat gyorsan tudja meríteni az akkut, ezért csak a netes felületen nyitom meg a levelezőt, ha nagyon muszáj.
Csak telefonálásra, navira, multimédiára, adatmozgatásra, némi irodai használatra, valamint komolyabb erőforrást nem igénylő játékra használom és így hibátlanul működik már jó ideje.
Nekem így jó, ahogy van. Az új akkuval kb. 2 nap simán meg van. -
zizidor
őstag
-
zizidor
őstag
válasz
coolpet #6425 üzenetére
Én egy SMS Backup+ nevű alkalmazást használok, nem pont erre a célra, de neked is jó lehet.
Főleg arra használom, hogy az SMS-eket feltölti a Gmail fiókba egy külön címke alá.
Ugyanígy menteni tudja a híváslistát is, és kijelölheted mit mentsen (kimenő, bejövő, nem fogadott kombinálva). De akár egy kijelölt naptárba is be tudja illeszteni. -
SaGa59
őstag
válasz
coolpet #6159 üzenetére
Nincs fenn valami olyan app, ami mindenféle "gesztusokkal" vezérli a telefont? Lefordításra elnémul, közelítésre valami mást csinál, ilyesmik? Normál esetben ez a szenzor csak akkor van bekapcsolva, ha fogadott hívásod van, de nagyon sok olyan program van, ami ki-be tudja kapcsolgatni, hogy "kényelmesebbé tegye az életed". Pl a már említett tasker. Viszont ha folyamatosan megy, akkor egyrészt ilyeneket csinál, másrészt elég rendesen fogyasztja a delejt is...
-
Ocsy
aktív tag
válasz
coolpet #6159 üzenetére
Hát, ez elég érdekes. Akkor ott valami egyéb gubanc van, mert a szenzort kb. 1 perccel a képernyő kikapcsolása után kilövi, szóval nem érzékelhet semmit. Hacsak a háttérben nem tartja ébren valami.
Alapból a szenzort nem tudod állítgatni. Taskerrel pl. ki lehet olvasni az állapotát, és ahhoz funkciókat rendelni, de gyárilag nem lehet manipulálni semmivel. Szerintem. Amit a tiéd csinál, az egész különös, nincs fent valami app, aminek köze lehet hozzá? Ki-be kapcsolgatnia csak aktív hívás közben kéne. Automata fényerőt használsz? -
zizidor
őstag
válasz
coolpet #5547 üzenetére
Próba szerencse: https://www.google.hu/#q=android+reverse+tethering
-
Ocsy
aktív tag
válasz
coolpet #5533 üzenetére
Ha nem tetszik, hogy mindkét tárhelyen ott vannak ugyanazok a könyvtárak, törölheted onnan, ahol nem használod, de újra létre fog jönni, ha programnak vagy a rendszernek kell. A struktúrát át lehet rendezni mindkét táron az alábbiak szerint (a gyökéren belül) , hogy kompaktabb legyen, de a médiakezelők még használni tudják:
Download/
Media/
Media/Audio
Media/Audio/Alarms
Media/Audio/Notifications
Media/Audio/Ringtones
Media/Music
Media/Movies
Media/PicturesA DCIM-et ne bántsd, az a kameráé.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
coolpet #5121 üzenetére
Amennyire én értelmezni tudom anélkül, hogy gyakorlati tapasztalataim lennének (mondjuk nem bánnám, ha ez így maradna update után is...
), az egész helyzetnek a kulcsa az UBOOT.BIN nevű file. Valamiért erre a német júzerek rájöttek, az Alcatel meg úgy tűnik, nem, ezért hibás még mindig az update, hiába tették át OTA-ra. A Te lenti fordításodból a lényeg hiányzik: a német leírásban van még egy link, ahová a tag feltette a saját mentését, amiben ez a file megtalálható. Azt is le kell tölteni, különben az SP Flash-sel nem lesz mit felflesselni (feltölteni) a telóra. A kérdés, hogy ez a módszer az OTA által kinyírt telefonoknál is működik-e. Elvileg igen.
Ahogy én látom a történetet: abban az esetben, ha az update (korábban OTU, most már csak OTA) hibaüzenet nélkül lefut (ha megszakad, OTU-nál nem találja a PC a telefont, stb., arra nem ez a megoldás), utána viszont nem indul el többet a teló, akkor az történik, hogy a frissítőcsomag szépen letöltődik, és telepedik is a telefonra gond nélkül. Azonban valamit elcseheltek az UBOOT.BIN körül, ezért némely készülékeknél emiatt nem indul el a droid. Erre az a megoldás, hogy vissza kell tölteni a telefonra egy jó UBOOT.BIN-t. A németek tapasztalatai szerint ez egy készülékfüggetlen file, legfeljebb a kiadás dátuma különbözik. Tehát fel lehet tölteni egy működő rendszermentésből (ehhez elvileg jó egy saját, 4.0.4-es verzióról készült mentés is, de ilyet csak custom recovery-vel lehet készíteni, alapállapotban a telefon nem tudja), ezért kell a másik linken lévő backup, amit a leírást készítő német júzer készített a saját telefonjáról. Az egy komplett mentés, de csak az UBOOT.BIN-t kell belőle feltölteni, mert az összes többi állomány elvileg megvan a féltégla-telón is, ha az update során nem volt hibajelzés. Az Unbrick Project ennyit csinál. Szerintem. Aki máshogy látja/tudja, szóljon.
Tehát a javítás menete, hogy ne csak tükörfordítás legyen (VIGYÁZAT, én ezt nem csináltam végig, tehát szóljon az, aki igen, és hibát talál benne):
A driverekhez (különben a PC nem fogja látni a telefont):
EZT MÉG A FRISSÍTÉS ELŐTT MEG KELL TENNI! Utána, ha már nem kapcsol be a telefon, úgy nehéz. OTU frissítéshez ez amúgy is kell(ett), OTA-hoz viszont nem. Szóval, ha az OTA elszúrja a frissítést, és a driver-ek nincsenek fent a PC-n, az szívás.
1. Feltelepíted az OTU-t.
2. Rádugod az USB-re a telefont bekapcsolt állapotban, kétszer. Úgy is, hogy be van kapcsolva a hibajavítás (Beállítások/Fejlesztés/USB hibaelhárítás), és úgy is, hogy nincs. Elvileg települnie kéne a drivernek, amikor a PC felismeri az új eszközt.
3. Leválasztod a telefont, ha a fastboot aktív, azt kikapcsolod (ezt már a frissítés előtt meg kellett volna tenni egyébként: Beállítások/Hozzáférés/Gyorsindítás), és kikapcsolod a telefont, akkut kiveszed, vársz kicsit. Akku vissza, de a telefont NEM kapcsolod be. Ismét csatlakoztatod az USB-t a PC-hez, Újabb driverek települnek, ha minden igaz.Ezután jöhet a frissítés (már csak OTA-n). Ha minden jól megy, a telefon működik utána is. Ha a frissítés hiba nélkül lefut, de utána nem kapcsol be a telefon, jön a javítás (unbrick):
1. Telefont leválasztod a PC-ről (ha esetleg rajta van), akksi ki.
2. Letöltöd az SP Flash-t és a backup-ot a német ürge által adott linkekről.
3. SP Flash-t elindítod (admin jogokkal).
4. Ellenőrzöd, hogy az USB mód aktív-e az opció menüben.
5. Betöltöd a scatter file-t. Ez mondja meg az SP Flash-nek, hogy mit hová töltsön a készülék memóriájában (memory map). Ehhez a Scatter-loading gomb megnyomása után az MT6577_Android_scatter_emmc.txt-t kell betallózni.
6. A file-ok közül csak az UBOOT legyen kiválasztva, majd megnyomod Download gombot.
7. Leokézod a megjelenő figyelmeztetést. Amikor alul megjelenik a "Searching" felirat, akku a telefonba vissza, USB kábellel csatlakoztatod (NEM kapcsolod be a telefont). Megkezdődik az adatátvitel.
8. A sikeres flash-t a képernyőn megjelenő zöld karika jelzi. A telefon leválasztható a PC-ről.
9. Ezután érdemes az akkut mégegyszer kivenni egy kicsit, majd vissza, és ha minden jól ment, ezután a teló bekapcsolható, és be is kapcsol... -
coolpet
senior tag
válasz
coolpet #5120 üzenetére
Szoval gyengen forditva a lepesek, ha az OTA brick-et csinal a telobol, a kovetkezo:
Update utan a telo nem indul, a teendok:1: usb kabel kihuz, akksi ki
2: SP_flash tool letolt: [link]
3: flash_tool.exe elindit adminisztratori jogokkal
4: options menuben usb modnak kipipalva kell legyen
5: scatter-loading gomb megnyom, es a 02 - Flash Me mappabol betoltjuk az MT6577_Android_scatter_emmc.txt filet
6: A checklistaban az UBOOT kell legyen kivalasztva a Flash Me mappaban levo uboot.bin file-al
7: megnyomom a download gombot, majd a felugro ablakban Yes-t nyomok.
8: visszateszem az akksit a teloba, majd radugom az USB kabelt
9: tilos a telot bekapcsolni, a progi feltolti az uboot.bin filet a telora, majd ha vegzett, egy zold karikaval jelzi
10: usb kabel lehuz, akksi ki, majd 10-15 masodperc utan vissza
11: telo bekapcsol, es orul(elso boot akar 10 perc is lehet)Helyesen ertelmeztem az unbrick projectet?
-
Ocsy
aktív tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz
coolpet #4969 üzenetére
Az akku hőmérsékletét pld. az AndroSensor nevű app is kiírja.
Nekem ugyan 992D-m van, de ha ilyen túlmelegedős üzenetet kapok a navigálás közben, akkor én csak a töltőről szoktam lehúzni.
Valamint általában úgy helyezem el a telefont, hogy ne érje a napsütés, illetve ráfúvatok hűtésként a szellőztetővel. (bár ez télen inkább fűtés...) -
ooooobi
senior tag
válasz
coolpet #4846 üzenetére
Mert az elsö az OTU-S vagyis smartphone, a másik meg csak OTU ami hagyományos alcatel telókhoz van.
viperabácsi: Kérdezd meg akitöl vetted
vagy indítsd el az upgradet az elején még csak tölti le a fileoket akkor csinál egy logfilet, ha ezt látod benne akkor valszeg magyar. Ezután akár le is állithatod a programot, itt még nem nyúl a telefonhoz, simán bekapcsolod és megy.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
coolpet #4720 üzenetére
Köszi a visszajelzést. Nem tűnikez annyira rossznak. Tűl korai/késői utasítást az iGO (jogtiszta, nem warezről beszélek) is szokott adni, szívtam is már miatta. Házszámokat sem tud mindenhol, ahogy a Waze sem (utóbbinál szintén felvihető). Az útvonal szerkesztése, köztes pont megadása pedig az iGO Amigo-nál sincs meg, pont tegnap néztem. Szóval az árkülönbséghez képest ez nem néz ki olyan vészesnek, A sebességtúllépésre meg talán azért nem figyelmeztetett, mert az adatbázisban nem volt rögzítve sebességkorlát arra az útszakaszra. Akkor nem tud mihez viszonyítani.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
coolpet #4690 üzenetére
Nekem a Samsung ECS-K200 nagyon bevált (SIII-hoz való, de nagyobb méret is belefér). Le még nem esett, de nem árt néha levenni és újratapasztani, mint minden vákuumos rendszerűt. Ha meg elöregszik a szilikontalp, és elkezd engedni, akkor úgyis kuka.
Maga a tartó gömbcsuklóval állítható, így fokozat nélkül lehet álló vagy fekvő állásba tekerni. Minőségi kivitel, jól néz ki, elég masszív is, nem remeg. Viszont megkérik az árát.
Árgép Árukereső -
imiadmin
őstag
válasz
coolpet #4690 üzenetére
ilyen tartóba nem gondolkodtál?
-
grafnet
veterán
válasz
coolpet #4581 üzenetére
Pont ez a baj, központilag Magyarország nem létezik... legalábbis a frissítések szerint.
Nekem is magyar beszerzésből van, s szét b@sz az ideg, hogy nem tudom használni az iránytűt.
Amit most írogatnak a kollégák a gmail kapcsán, az viszont nekünk nem probléma, mert nekem simán megy, látom helyben a mellékletek, s ha kell le is tudom tölteni.Úgyhogy ennek az éremnek is két oldala van.
grafnet
-
coolpet
senior tag
válasz
coolpet #4499 üzenetére
Remeljuk, itt a vege.
Sikerult oket felhivnom, es ujabb 5 levelvaltas utan abban kiegyezni, hogy ujbol vallalom a postakoltseget, es a szerviz fele uj keszulek igenylessel fordulnak, amit emailban is visszaigazoltak.
Nagyon remelem ez volt az utolso beszelgetesem / levelem veluk.
Azt mondjak, hogy az igenyem, miszerint 3 munkanapon beluli meghibasodas eseten cserekeszuleket kertem, mar nem el, mivel onekik joguk van szervizzel bevizsgaltatni a keszuleket, megjavitottak, es en azt atvettem, ezzel elfogadva a javitast. Innentol fogva nem kerhetek csereigenyt. Nagyon csunyan osszevesztem az ugyintezovel, aki elmondasa szerint jogasz, ugyhogy vele ne vitatkozzak. Ennyit sikerult kihoznom a dologbol.
Megegyszer aki most venne telefont, lehet hogy az mobilexpressz.com olcso, szallitasa korrekt, de az ugyintezes eddig tart, es a garanciaztatas konvergal a 0-hoz, foleg videken.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
coolpet #4496 üzenetére
Én már a helyedben az előző lépésnél is leírtam volna veszteségként a szállítási költséget, és addig mentem volna, míg pénz vissza, vagy vadiúj telefon zsebbe. Kéne a francnak egy összevissza hegesztett cucc ennyi pénzért, ami ráadásul továbbra sem működik. Kennnyék a hajukra.
-
-
Ceree
senior tag
válasz
coolpet #4468 üzenetére
Navigon-t nem tudom miért nem említi senki. Nálam offline-ban az fut, megjártam vele 2000km-t Horvátországban is a múlt hónapban. Teljesen elégedett vagyok vele. Online pedig egyértelműen Waze, sokszor megmentett már a dugótól.
Magyarországon a Navigon térképével sincs semmi baj, szomszédoknál azért akadt 2 kisebb probléma (pedig 13Q2es): az egyik a sebességhatárok, amiket néha össze-vissza írt ki a táblákhoz képest - persze ez részletkérdés -, a másik meg, hogy egy tök új útszakaszt nem ismert. De ennél nagyobb bajom sosem volt vele.
-
zizidor
őstag
válasz
coolpet #4468 üzenetére
Van még a NavFree, bár arra is mondanak ezt-azt. A Sygic azért nem olyan rossz, engem még mindig célba juttatott. Az említett akadozás egy korábbi verzióban volt, a legújabbnál semmi ilyet nem tapasztaltam. Ki kell próbálni néhányat és az alapján dönteni. Mindenkinek más az igénye.
-
Ocsy
aktív tag
válasz
coolpet #4466 üzenetére
Ehhez nem kell privi: semmilyet.
A Sygic net nélkül is elvan (azért a térképeket le kell hozzá tölteni wifin, a frissességükről nem tudok nyilatkozni), de az én tapasztalataim szerint botrányos a működése. Időnként 2-3 sarokkal el van maradva, máskor simán lefagy, utána meg onnan folytatja, ahol abbahagyta, hiába mentem közben 3 km-t. Ehhez képest drága.
A hárombetűs illegális, és nem friss, mivel offline. Ha legális lenne, a most átadott M0 szakaszok akkor is csak talán év végére kerülnének bele.
Nálam a Waze van most használatban, egész jó. Jártam vele külföldön is, ott is megállta a helyét. Igaz, online, de amúgy is kellett a net, ezért vettem heti adatroaming-csomagot, szóval a költsége is elviselhető volt. Mondjuk úgy látom, az új M0 még ezen csincs feloldva (a pályarajz megvan, csak oda van írva mellé, hogy építés alatt), de ez csak idő kérdése.
Online ezen kívül van a Google navigáció, de szerintem a Waze jobb. Meg itthonra az Egérút, aminél egyelőre a a Waze szintén többet tud, bár ígérgetnek hozzá mindenféle csillivilli fejlesztéseket.Nagyjából ennyi a teljes választék.
-
hawkfoto
tag
válasz
coolpet #4430 üzenetére
A telemaxxal én is szívtam januárban...
A fogy védtől ezt az infót kaptam:
"Tisztelt Uram!
Hivatkozva a 2013. február 6-án e-mailen megkuldött, szevíz eljárását kifogásoló Ievelère, az
alábbiakra hívom fel szíves figyelmét.A minöségí kifogás intézésével kapcsolatosan általánosságban tájékoztatom, hogy a Magyar Köztársaság
Polgári Törvénykönyvéröl szóló 1959, évi IV. tv. (a továbbiakban PTK) foglaltak szerint gyártási
eredetü hiba esetén elsösorban kijavítást vagy kicseréiést kòvetelhet, kivéve, ha a választott szavatossági
igény teljesitése Iehetetlen, vagy ha az a kòtelezettnek a másik szavatossági igèny teljesítésével
összehasonlítva aránytalan többletkòltséget eredményezne. Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs
joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud
eleget tenni választása szerint megfelelö àrleszállítást igènyelhet vagy elállhat a szerzödéstöì.
Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.A konkrét ügyben: amennyiben az On által megjelölt igény teljesítésétöl a szerviz és rajta keresztül a
mobiltelefont forgalmazò kereskedö elzárkózik, úgy a jogvita eldòntése érdekében a PTK elöírásainak
megfelelöen bíròsághoz fordulhat, vagy azt megelözöen a Békéltetö Testület eljàrását kezdeményezheti.
Tekintettel arra, hogy a terméket nem a szervíztöl szerezte be, èrdekeit sem vele, hanem az èrtékesítést
végzö kereskedövel szemben érvényesítheti.Amennyiben azonban a javítást szervíz hibája miatt kár keletkezik a termékben és annak elhérítása
az On számára nem megfelelö, úgy kárigényét a szervízt üzemeltetö egyéni vállalkozóval, vagy
társasággal szemben ugyancsak polgári peres úton, b¥róság elött érvényesitheti,Kérem tájékoztatásom szives tudomásulvételét!"
Nekem kijelző csere volt a telón, amit új kijelzővel, de összefogdosva, összekarcolva kaptam vissza (a plexi alatt).
-
Bferibörs
addikt
válasz
coolpet #4431 üzenetére
Javasolom, hogy olvasgasd az oldalt, vagy hívd fel őket :
http://www.nfh.hu/magyar/informaciok/elerheto/eler_telefon.html
jelenleg egy tablettel járok u.ebben a cipőben, a forgalmazótól vissza kérhetném a vételárat-szivatnám őket a szerviz miatt-de ez lesz a vége, nem a forgalmazó trehány jelen esetemben-Ők segítőkészek, ma beírtam a vásárlók könyvébe pld. várom a választ :-)
-
coolpet
senior tag
válasz
coolpet #4430 üzenetére
Ujabb level:
Megirtam nekik, hogy direktbe szervizbe kuldtem a keszuleket, ere azt a valaszt kaptam, hogy a budaorsi Telemax szerviz allaspontjat fogadjak el,csak es kizarolag akkor cserelik a keszuleket, ha OK mondjak azt, hogy a keszulek javithatatlan.
Most nemertem a Budaorsi Telemax nem egyenlo a Telemax szervizhalozattal???
Visszajona keszulek hibasan, es akkor meg fel is kell kuldenem megint futarral, hogy ok ujbol bevizsgaltassak, es csak ugy cserelik?
Mar lassan 2 honapja nem tudom hasznalni a keszuleket...
-
Bferibörs
addikt
válasz
coolpet #4397 üzenetére
Szerintem csinál egy gyári vissza állítást, az mán csak nem rosz, ilyennel nem találkoztam, olyannal igen, hogy app kifektette pld. a GPS-t, meg más telón az opera mini a wifit, nem kizárt, hogy valamitől kifexik.Persze ha a szervizből gyárival kaptad vissza és úgy is kifeküdt, akkor passz.
-
coolpet
senior tag
válasz
coolpet #4396 üzenetére
Kaptam egy levelet:
-----------------------------------------------------------
Tisztelt Németh Péter!A jelzett hibát okozhatja szoftver hiba is, ami lehet, hogy időszakos, ezért nem tűnt fel a szervizben.
Kérjük, ismét adja le a készüléket javításra, és utána járunk a problémának.
Üdvözlettel,
TeleMax GSM Szerviz Kft.
-----------------------------------------------------------
Megegyszer felkuldom a keszuleket, de garis cseret kerek ha ezek utan sem javul meg a hibaja
-
GuruZone
őstag
válasz
coolpet #4350 üzenetére
németből egy készülék sem jött hibásan, illetve romlott el az elso hetekben. Lehet, azóta már többen lecserélték, de máig népszerű és jó teló.
épp most alakul egy történet, srácot hazakuldte a telemax, mert csak az említett német számlája van az alcatel ot-992d-je mellett. ez azért fura, mert Tőlem vásárolt Idol-ok is jártak már szervizben, soha nem volt ilyennel gond. (a szamlan rajta van az egyik IMEI szam is, ez a feltetel a javitashoz)
kozben az alca hungary hadjaratot indított a jobb szerviz-szolgaltatasert, kiszolgalasert. hetfon szerintem lesz eredmeny a 992d ügyében.
(bocsi az ékezetlenségért, Idol&SwiftKey páros, automata kiegészítés)
-
Bferibörs
addikt
-
coolpet
senior tag
-
Ocsy
aktív tag
válasz
coolpet #4373 üzenetére
Ez a legnagyobb szopás, amikor az ember vesz egy vadiúj cuccot, próbálna neki örülni, aztán a csereidőn túl bedobja a kulcsot. Onnantól pont annyi gond van vele, mint egy 10 évessel, leszámítva, hogy elvileg nem kerül semmibe a javítás. Ppedig de, mert utánajárás, idegeskedés, posta, mittomén, nem beszélve arról, hogy a javított készülék már nem mindig hozza azt, amit egy újtól várna az ember, mert elhagyják belőle a csavart, összekarcolják, összekoszolják, stb. Én egy autórádióval jártam így, amit megvettem jó akciósan hipermarketben, aztán nekiálltam magam beszerelni. Nem is lett volna ezzel baj, azon kívül, hogy erre már csak a vásárlás utáni 4. napon volt időm. Persze, hogy az előlap egyik gombja nem működött. Vittem vissza, mondták, hogy obi van, kenobi, lehet szépen menni a márkaszervizbe, 3 nap, az 3 nap. Ki is mentem Budaörsre (az nekem pont a falu másik vége, kocsival volt vagy egy óra), a központi szervizbe, ahol megnyugtattak, hogy ott hagyhatom nyugodtan, 1-2 hónap múlva lehet, hogy jelentkeznek. Anyátokat. Aztán addig keresgéltem a neten, amíg találtam egy szimpatikusnak tűnő autóhifist, akiknél volt garis javítás, hozzájuk bevittem. Mondták, hogy hagyjam ott az előlapot, meg a garijegyet, a többit szereljem vissza nyugodtan, nekik nem kell, és azon sem rugóztak, hogy magán beszerelésnél ugorhat a gari. 1 héten belül hívtak, hogy lehet menni, kicserélték a gombsor alatti gumi betétet, ami el volt szakadva, aláírták a garipapírt, aztán megköszönték a bizalmat.
Ezt csak azért írtam le, hogy azért lehet normális hozzáállású meg kritikán aluli szolgáltatót is találni ebben az országban. Csak utánamenni megint mindenkinek a saját felelőssége... Meg persze az Alcatelnél eléggé behatároltak a szervizlehetőségek, bár úgy tudom, a többi márkának sincs túl széles körű szervize. Talán a Samu és a Sony lehet kivétel, de ez csak tipp...Azért remélem, megoldódik a gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest