Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
válasz
PACSA75 #22016 üzenetére
Én most a legfrissebb cyanogenmod7-et használom, a legújabb perfomix kernellel, és stock gingerbread launcherrel. Ez nálam eddig a leggyorsabb.
ROM
Közelségszenzor javítás a romhoz.
A kernel ebből van, maga a rom lassabb mint az előbbi, de a kernel újabb, ezért ebből kiszedtem.
Google apps (ezt úgy telepítsd, hogy felrakod a romot, aztán bekapcsolod a telót, utána recovery és telepíted ezt, különben nem fog meni.)
Ez pedig a launcher amit használok.De ha gondolod feltöltöm az összegyúrt romot, bár az nekem a negyedmegabit feltöltéssel szarügy...
-
-
-
monalala
aktív tag
válasz
PACSA75 #21672 üzenetére
Backup alatt azt értettem, hogy ne állíts vissza semmit hanem mindent tisztán telepíts újra. Nekem az 1.9 QME sohasem fagyott ki. Én az ICS témát és a szines ikonokat kihagytam volna egyenlőre, mert lehet az is sz@r. Nem tudom melyik verziót használod, sok tákolmány van skin-ek terén a neten.
-
monalala
aktív tag
válasz
PACSA75 #21635 üzenetére
Nem ismerem a cm7- et, lehet a rom nem tökéletes. Én a srácaimnak a prefomix final verzioját tettem fel és teljesen jó. Nem fagy, nincs reboot, nincs fc. Szerintem te is ezzel próbálkozz. Rengeteg rom volt már a telomon, de szerintem ez a legmegbízhatóbb, a QME1.9+ NEWKER2 után.
fcbarca@ feléd nincs semmi ötletem.
-
pity02
tag
válasz
PACSA75 #21530 üzenetére
Nekem a 4pda fórumon sikerült kapcsolatba lépni vele priviben (bár én azt hittem, hogy válaszolok a hozzászólására
, a PerfoMix linkje odavezet.
Nagyon rendes volt, tulajdonképpen csak az én kedvemért fordította bele a magyar nyelvet a romba.
Google fordítón át beszélgettünk, legalábbis én azt használtam az íráshoz.Más: CWM 5.0.2.8 fix a fix azt jelenti, hogy nem indul újra a telefon, ha kihúzod az USB kábelt, amennyire emlékszem.
Ha kell valakinek, innen is letöltheti.
Felrakható akár a nemrég linkelt Flash Gordon progival is, vagy régebbi CWM-ből. -
pity02
tag
válasz
PACSA75 #21521 üzenetére
Jobb? Nem tudom, de a google fordító szerint ebben más:
Minden az új konfiguráció állapotsor költözött a "Beállítások - CyanogenMod beállítások - Interface - gombokat az értesítési sávban"
Hozzáadott csúszkát fényerejének Skót
Hozzáadott egy "widget" link sebességű vezeték nélküli hálózatok
Ha el szeretné rejteni az ikonok az állapotsorban a JB közzétételi függöny
Tisztítás értesítések rázással (az ötlet slavvva)
Rögzített figyelmeztetés az alacsony akkumulátor
Fixed kisebb hiba
Módosítások Taos a sejtmagban -
pity02
tag
válasz
PACSA75 #21486 üzenetére
A 21483-as hozzászólásban komplett rom van, nem kell hozzá patch.
A többi, ha jól sejtem, ennek régebbi verziója. -
monalala
aktív tag
válasz
PACSA75 #21482 üzenetére
A PrefoMix-et rakd fel a két patch-el, tuti müxik minden rajta, ez is CM alapú. Felrakás előtt én
format system és data factory reset, szerintem a biztonság kedvéért. Nem tudom, hogy van megírva rom, hogy letol-e mindent maga előtt vagy nem.
Bocs az előbb kifutottam az időből (szerkesztés 5 perc)
-
Joci93
senior tag
válasz
PACSA75 #21479 üzenetére
A QME 2.0-nak semmi köze a CM9-hez. (QME 1.0-óta folyamatosan frissítettem a telót.)
Ezek nem működnek a CM9-ben:
Rassharivanie Internet via Wi Fi and USB
Camera
The sound output to headphones (on bluetooth headset is not checked)
Mounting a memory card to a PC via USB
The proximity sensor and light without applications
Hardware video playback
Streaming Youtube
Haptic feedback touch keys
FM radioamik működnek:
Network GSM (voice calls)
SMS / MMS
Internet via WCDMA / HSDPA
GPS
Wi Fi
Bluetooth
Sound during voice calls
Highlighting softkeysMegjegyzés: A CM7 az egyik legstabilabb custome rom erre a telefonra, amiben minden működik! Úgyhogy én azt ajánlom. Idővel talán a CM9 is további fejlesztésen esik át, de az még a jövő zenéje.
-
josik
aktív tag
válasz
PACSA75 #21474 üzenetére
Passzolom. Nem próbáltam azt a romot, és a videót sem láttam. Én a QME 2.0- át tettem fel ics skinnel. A gyereknek tetszik, és pörög a teló. Egyébként az övé is csati hibás volt. Nemrég cseréltek benne alaplapot gariban! Pedig már túl van az egy éven a teló. Sokan még mindig nem tudják, hogy az alca 2évet ad!
-
0xmilan
addikt
válasz
PACSA75 #21455 üzenetére
One Touch Upgrade, Alcatel oldaláról le tudod szedni, mármint ha egyáltalán betölti, mert az is egy hulladék, nekem most se hozta be.
Amúgy hülyeség, hogy másik verzió, amin nem úgy van a fólia. Nekem ki volt vágva jobb felül és gyanúgy felment rá a recovery, mint arra, amin nincs kivágva.
Asszem legelőször felraktam QME 1.0-t, majd arra a qltsar féle módosított recoveryt és onnan QME 1.9 vagy 2.0. -
monalala
aktív tag
válasz
PACSA75 #21453 üzenetére
Előbb frissítsd az OTU-val aztán tedd fel a recót, ahogy leírtam előzőleg. A reco nem fog elindulni javitás után sem
mert valami nem kerek (hanem 3szög). Ha valami nem megy majd írsz.
A recovery-t felrakni hang le+power, a recovery-t elindítani hang fel+ power/ home gomb. -
monalala
aktív tag
válasz
PACSA75 #21451 üzenetére
Azt hiszem van olyan recovery amit sd ről lehet feltenni, (nem biztos). Azért nem tudod elinditani a reco-t mert valami bibis, ezért kellene előlről kezdeni az egészet.
SlAy3r@- amúgy a képen lévő teló is ua. Nekem is az egyik olyan, a másik nem, mégis minkettő ugyan úgy müxik. A gyári fólia az ilyen volt, hogy ki volt vágva, de tökéletesen illeszkedik, nekem még az van az egyiken.
-
monalala
aktív tag
válasz
PACSA75 #21446 üzenetére
OTU-val próbáld frissíteni a telót, ha rádugod a pc-re és nem jelenik meg az eszközkezelőben sehogyan sem az gáz.
Akkor kábel vagy csati hibás a telód. Mindenképp szedd le az alcatel oldáláról az upgrade progit. Install, ez felteszi az alap drivereket. Aksi ki, rádugod a pc-re, (itt meg kell hogy jelenjen az eszközkezelöben a teló a pc-n) progi elindít, upgrade. Ha ez sikerül utánna jöhet a többi.
-
SlAy3r
tag
válasz
PACSA75 #21435 üzenetére
Szia!
Véletlenül nem így néz ki a telefonod?
Arra a fura kivágásra gondolok a proximity szenzornál a jobb felső sarokban.. (gyárilag olyan!)
Én már sikeresen rootoltam pár OT-990 et, többek között a sajátomat is, rom telepítéssel sem volt gondom soha..
Aztán hozzám került egy ilyen...
Kb. két napom ment rá, de végül fel kellett adnom mert vitte a tulaja külföldre..Egyszerűen nem ment fel rá a recovery.. a progik addig eljutottak, hogy törlik, de az új recovery.img írása már nem sikerült.. innentől fogva pedig nehezen lép be a hangerő le+power kombóval.
Próbáltam több verzióval, semmi. Driverek rendben voltak..
Még azzal is próbálkoztam, hogy downgradeltem a telefont, vissza 2.2.2-re és arra felrakni valami használható romot a gyári fos helyett de úgy sem sikerült!!
Olvasgattam neten, és írták valahol, hogy ez egy nagyon kezdeti kiadás lehetett a telefonból.. (az egyik fórumra beírta egy srác a gyári számát ha jól emlékszek, és abból következtettek..) Vélhetően ez lehet a gond..Egyedül a Onetuoch upgrade tudott kezdeni valamit a telóval, felfrissítettem 2.3.4-re és visszaadtam, hogy ne is lássam többet..
Ha valamelyik guru már találkozott ilyennel és van ötlete azért meghallgatnám..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged