- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
monalala #22067 üzenetére
Köszönöm, ha lelkileg ráveszem magam, kipróbálom.
Most a következő hibát fedeztem fel: amikor sms-t kapok nincs semmiféle hangjelzés, rezgés, hívásnál jó. Be van állítva értesítési hang, hangerő is be van állítva. Mi lehet a gond ? 2.2.2 verziónál nem volt ilyen probléma.
-
gyik14
újonc
válasz
monalala #22052 üzenetére
igen, ezt már próbáltam. Átolvastam milliószor, és semmit nem hagytam ki. Mindent úgy csinálok, ahogyan az le van írva, és minden úgy is történik, ahogyan le van írva, mindaddig, amíg nem rebootolom a telefont. Amikor bekapcsol minden a régi, pedig a recovery-ben az összes telepítés ,,completed". Ezért állok értetlenül előtte. (OTU frissítésen már átesett, természetesen)
-
tihi_
tag
válasz
monalala #21961 üzenetére
Köszönöm!
Ez volt nekem is, de most ismét letöltöttem. Meg a one-touch-upgrade-q-1-9-4-setup.exe-t is. Ezt tettem fel, mert az 1.9.9 volt fent.
..És lám műkszik!!!Még pár kérdés.
Ebben már a Newker2 van?
Launcher pro-t érdemes lecserélni Holo launcher-re?Köszönöm, még egyszer!!!
-
tihi_
tag
válasz
monalala #21959 üzenetére
Eszközkezelőben driver rendben.
2.2-re délelőtt feltettem a Qltsar féle CWM-t, ott rendben volt. Csak 2.2-re nem megy fel a ME 2.0 . Ezért frissítettem 2.3.4-re. De erre nem tudom rávarázsolni.
Qltsar ME 2.0 leírásában lévő linken elérhető CWM-et próbáltam. Az jó?Mi lehet a megoldás?
-
-
imiadmin
őstag
válasz
monalala #21882 üzenetére
de igen... ez a verzió.. de emeld meg a procit egy kicsit, hogy ne lag-oljon......
-
-
-
-
-
Bence942
tag
válasz
monalala #21789 üzenetére
Mar sehol ha minden igaz eddig installal minden oke volt ujra is indult a telo de csak telenor animacioig ment aztan kikapcsolt es kozbe ra volt dugva a gepre nem reg drivereket ujra raktam cwm instal meg volt es ujra indulasanal lehuztam a telot elment telenorig megint utana inditottam cwmet a telon es lass csodat el indult most 2.3.4 van fent ameddig bent voltam cwmben csinaltam egy back upot es meg is kerestem azt olvastam egy ilyen mentes 600 - 700 mb az enyem csak 100 valamennyi ez azert van mert hibas vagy ez most akkor jo? azert csinaltam back upot mert valami romot szeretnek ami gyors es nem meriti annyira az aksit + jol nezki qlstar romjara gondoltam es ha akarom akkor eltavolitanam menni fog h qlstar rom helyett az felrakom?
-
0xmilan
addikt
válasz
monalala #21742 üzenetére
Most magadnak mondtál ellent, mert ha tényleg úgy van, ahogy xAlten mondta, akkor CWM-hez kell a fastboot és OTU-hoz a download. Tehát a kettő nem egy és ugyanaz.
Szerintem a mód neve bootloader az adb reboot bootloader parancs miatt, ebben a módban meg a fastboot parancsok működnek, tehát ezért hívhatják fastboot módnak is, habár utóbbi a parancsokat jelöli. Szerintem.
Download módról nem tudok sokat, illetve, hogy hogy működik. Nyilván hasonlít a bootloaderre, de pl. Samsung telóknál lehet, hogy nem véletlenül van külön neve. -
Csaki97
csendes tag
válasz
monalala #21718 üzenetére
Telós frissitésnél elösször letölti az updatet utána meg telepíti a teló az updatet.Utána megint kell keresni egy frissitést és úgy már 2.3.4 es fogja megtalálni és arra frissiti a telót ha letöltötte.Legalább is nekem így volt.És szerintem így gyorsabb és egyszerübb is frissiteni 2.3.4 re.
-
Bence942
tag
válasz
monalala #21714 üzenetére
A recovery menüt a hang erő fel aztán a bekapcsoló gomb nyomására ami után történik valami és utána home gomb? olvastam valahol hogy ez a factory resetet akkor hogy is van ez? Ma volt internet a telón és meg néztem milyen frissítések vannak a telefonhoz egyet talált 2.2.2 update3 volt a neve ez a 2.3.4es frissítés? vagy csak valami a 2.2.2höz? Az mért lehet hogy instagramba voltam azt írta kényszerített leállítás és egyszer csak a telefon újra indult? Valami baja van?
-
-
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21676 üzenetére
Igazad volt ez a QME rom a legjobb illetve a legsatbilabb eddig. Es nem is fagyott ki tulajdonkeppen egyszer sem
. Rajottunk mi volt a gond. Be volt dugva a toltobe, de mint mondtam mar a lanyom kinyomja a telefon szemet is, es nem gyozott annyit tolteni amennyire hasznalatban volt. Igy nem kifagyott, hanem egyszeruen lemerult es kikapcsolt, es mivel toltore volt csatlakoztatva nem tudott visszakapcsolni (mert mint tudjuk ha kikapcsolt allapotban tesszuk toltore, nem lehet bekapcsolni
). Ugyhogy egy ujratelepitest megsporolhattam volna ha hasznalom a fejemet
.
-
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21640 üzenetére
Akkor holnap kipróbálom. Köszi az infót. Amúgy rosszul mondtam nem CM 7 van rajta, hanem performix utolsó elötti verzió és azzal fagy ki. A finalt nem tettem még fel, azt hiszem kipróbálom inkább ezt a QME t ha azt mondod hogy ez a legstabilabb. Bízom benned
. Esetleg van valami ami nem mükszik benne?
-
imiadmin
őstag
válasz
monalala #21603 üzenetére
Van egy MiniTool Partition Wizard Home Edition progi PC-re, ami free és amivel gyerekjáték létrehozni egy ilyen második partíciót az SD-n anélkül, hogy elvesztenéd az adatokat...
-
törölt tag
-
havert
csendes tag
válasz
monalala #21573 üzenetére
Csak sárga kérdőjeles van, azt kitörlöm, de legközelebb ugyan az van az eszközkezelőben.
Otu semmilyen program nincsen telepítve, csak az usb csatlakozáskor a szokásos drájvert telepíti, amit mostan nem csinál meg, mert nem talál drájvert.A linken one-touch-upgrade-q-1-9-4-setup.exe ezt találtam, de én nem akarom frissebre cserélni a rendszert, mert a jelenlegi jól működik.
Nekem csak az usb drájver kell. -
pity02
tag
válasz
monalala #21561 üzenetére
Ezt csinálja:
delete("/custpack/app/GenieWidget.apk",
"/custpack/app/GoogleBackupTransport.apk",
"/custpack/app/GoogleCalendarSyncAdapter.apk",
"/custpack/app/GoogleContactsSyncAdapter.apk",
"/custpack/app/GoogleFeedback.apk",
"/custpack/app/GooglePartnerSetup.apk",
"/custpack/app/GoogleQuickSearchBox.apk",
"/custpack/app/GoogleServicesFramework.apk",
"/custpack/app/MarketUpdater.apk",
"/custpack/app/MediaUploader.apk",
"/custpack/app/NetworkLocation.apk",
"/custpack/app/OneTimeInitializer.apk",
"/custpack/app/SetupWizard.apk",
"/custpack/app/Talk.apk",
"/custpack/app/Vending.apk",
"/system/etc/permissions/com.google.android.maps.xml",
"/system/etc/permissions/features.xml",
"/system/framework/com.google.android.maps.jar");Vagyis eltávolítja a google apps-t.
Valószínűleg nincs rá szükséged. -
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21488 üzenetére
Felraktam a romot, nagyon szép, de had nemondjam hogy megint kínlódtam egy sort. Megint nem ment be recoverybe. Újra fel kellett nyomjam a recót. Ez normális? Igaz volt gyári visszaállítás, azért lett volna? Vagy ez egyszer használatos recó?
. A kínlódás persze nem ezért volt, hanem a csatlakozó megint szarakodott. De végol szerencsére ha kicsit befele feszítettem elkaptam egy poziciòban hogy érintkezzen. Szerencsére gyorsan felmegy a recovery, mert gondolom az nem tenne jót ha közben megszakadna a kapcsolat? A lényeg hogy felment és szép és jó.
-
PACSA75
őstag
-
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21469 üzenetére
Hát ez egyelöre elméleti kérdés volt. De az android 4.0 nak nem kell nagyobb hely? 2 gb os kártya van benne felparticionálva 512 + 1.4 gb. Miután feltenném a romot hogy tudnám az androidot felfrissíteni? Ez nekem megint újdonság, de szagot kaptam és mostmár kihoznám a maximumot ebböl a kis telóból. A lányunk kiugrana a böréböl tuti. Tudod, mindent a gyerekért
.
-
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21463 üzenetére
Ma délután kaptam vissza a telót. 10 perc alatt meg is volt a rootolás. Minden simán ment. Bocs a sok értetlenkedésért. Az volt a gon hogy nem volt rajta recovery. Én nem tudtam hogy ilyen létezik. Azt hittem hogy alapból van minden telón. De az instal bat al gyönyörüen felment, a többi müvelet már nem volt ismeretlen még számomra sem. Köszönöm mindenkinek a segítséget, de föleg neked monolala.
-
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21459 üzenetére
Elolvasok mindent. Holnap kapom vissza a telót a szervizböl, ezért már csak holnap a melóban tudom majd kipróbálni. Ma leszedtem minden drivert ami még hiányzott. Remélem boldogulok majd. Köszi mégegyszer a segítséget monolala. Persze ha megint lessz valami amin elakadok jövök megint rinyálni.
-
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21454 üzenetére
Na figyi kerdezem ugy hogy erre valaszolsz tuti megertem
. Tehat nekem elobb tennem kell ra recoveryt. Hangero le + power, rezeg egyet es csak a kapacitiv gombok vilagitanak. Majd radugom a pc re, ezutan mi a teendo? A driverek kozul amit kuldtel mit inditsak el? Install bat es automatikiusan felteszi a recot?
-
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21452 üzenetére
Na bocsi hogy igy eltuntem, de elvittem a telot szervizbe.
. Termeszetesen a csati rossz. Otthagytam hogy csinaljak meg. Viszont a recoverybe elmeletileg nem lehet belepni, igy valoszinuleg valahogy pc rol kene flashelni. Ahhoz meg nem igazan ertek. Ez tuti boci kerdes de kezdo vagyok nezzetek el nekem. Tehet ha most nem tudok belepni recoverybe, es a pc rol felteszem cwm et akkor majd be tudok menni? Mert a szervizben is kertem hogy probaljanak meg belepni recoverybe es nem tudtak. Azt mondtak hogy hangero fel + power majd home gombbal mikor eljutottam a droid es felette haromszogben felkialtojel hez, az a download mod. Tehat ott lehetne flashelni, csak elobb legyen megcsinalva a csati.
-
SlAy3r
tag
válasz
monalala #21447 üzenetére
Hali.
Hát pontosan ez az!
Látszólag semmiben, mégsem működnek a progik.
Ugyanaz a módszer ami működik egy "teljes fóliás" OT-990 en, nem megy ezen...
(És ahogy írtam a különbség a proximity szenzor fölötti rész a kijelzőn..)Én sem jöttem rá, hogy mi a bibi.. két nap után vissza kellett adnom...
Az OTU felfrissíti, viszont onnantól sehova..qltsar?
-
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21447 üzenetére
Hat lehet hogy csati hibas. Tulajdonkeppen meg ez sem lenne nagy gond, es a driverek sem kellenenek, mert kartyaolvasoval ratettem a sd kartyara mindent ami kell. Csak az a gond hogy nem tudok recoverybe belepni hogy feltelepitsem oket. A pc nem is kene tulajdonkeppen. Mit jelent hogy mikor belepne recoverybe megjelenik a droid felette haromszogben felkialtojel?
-
PACSA75
őstag
válasz
monalala #21445 üzenetére
Szerintem semmiben, a folia sarkara gondolt, de en tovabbra sem boldogulok, es mar megorulok. Termeszetesen a gep most sem latja. Tovabbra is probalom a recovery ahogy eddig hiszen mivel a pc vel nem tudom osszekotni nem tudok mast tenni, de ahogy hang fel + power majd home al eljutok a droidig felette egy pillanatra megjelenik a dobozbol kifele mutato nyil, utanna atvalt egy haromszogre es benne felkialto jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged