Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
zorromoto #11935 üzenetére
Ha Minimal Editon-t használsz, akkor valószínűleg megtelt a custpack partíció és már nincs hely a .dex fájloknak. Amit 24 MB szabad helynek látsz az a data partíción a szabad hely.
...Igen törölni kell. Root Explorerrel a custpack-ről appokat (../app/removeable) stb.. ill. törölheted a dalvik cache-t is. manuálisan. bootolj recovery-be és adb shell rmdir /custpack/dalvik-cache/ szerintem működne. De bekapcsol állapotból is törölheted, csak akkor összeomlanak az appok.
@matepalfi Ehhez sajnos ARM v7 kell. (az OT v6-ra épül), EZT viszont mindjárt fel is rakom Go Launcher-hez.
-
qltsar
veterán
válasz
zorromoto #11594 üzenetére
hát...én nem raknék fel ezért virtuális gépet. egy csomó guide van arról, hogy hogy kell futtatni sdk-t mac-en. hasonlóan megy mint linuxon, a bash_profile-ba exportálod a könyvtárat ahol az adb és fastboot bináris van, és beállítod udev-be a megfelelő értékeket.
az udev értékek adb-nél és fastboot-nál is különbözőek, erre figyelj oda. lsusb-vel elvileg mac is kiírja a szükséges id-ket.
@legomannnnn: A framework itt nem a /system/frameworkben van, de ez már milliószor le lett írva, hanem a custpack/framework-ben (amúgy nem volt gyanús, hogy egy symlink, és alig van mérete a framework-res.apk-nak?
)
-
jopont
senior tag
válasz
zorromoto #11338 üzenetére
Telenor OT 2.3 root Ja már közbe megelőztek
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
zorromoto #11321 üzenetére
Nálam sokat romlott a helyzet, a 2.2-vel úgy 2 napot bírt (ha nem nagyon noszogattam még a 2.5 nap is megvolt), most meg 2.3-al átlagban 1 napot bír (és ez már sajna a max).
Ha nem zavar, hogy naponta kell tölteni akkor mindenképp frissíts, mert más hátrányod nem lesz belőle, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest