- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardoni
aktív tag
mindenképp csinálj egy factory resetet mert én is így jártam ahogy te, 2.2frissítés után kb 20 mb szabad helyem lett, mert még megmaradtak a 2.2 cuccai is, nyomtam egy factory reset-et és teljesen szűz 2.3as rendszerrel 100 mega szabad helyről indul
mindenféle főzött ROM-ok nélkül, nem rootolva
-
mkRoland
senior tag
Szia!
Qltsar fórumtársnak hála van már rá root, ami alig kevesebb átalakítással jár, mintha rádobnád a telefonra a szintén általa fejlesztett Minimal Edition 1.3-at, majd Recovery-ből felflasheled az 1.3b patchet. (Inkább ez utóbbi módszert javaslom, mint a csak root-os megoldást, mert annak is ugyanaz a garancia miatti visszaállítási lehetősége: frissíteni kell a telefont az Alcateles programmal, hogy gyári állapotot kapj.) Ezt követően (mivel ez a ROM gyárilag root-olt), javaslom, hogy Recovery-ből partícionáld a memóriakártyádat (! előtte másolj le mindent a memóriakártyáról biztos helyre, mert veszni fognak az adatok! ext partíció mérete 256-512 MB körül, cache nem kell - de csak akkor, ha ezt a memóriakártyát biztosan meg akarod tartani még egy jó ideig és nem akarod nélküle elindítani a telefont), majd a rendszert elindítva Market-ről töltsd le a link2sd-t, ennek beüzemeléséről, tulajdonságairól szól ez a cikk a 2. oldaltól kezdve. Ezzel nagyon sok helyet fel tudsz szabadítani, magyar nyelvű ROM-ot kapsz és nem kicsit lesz gyors a telefon, valamint kezelhetőségben is köröket ver a gyári rendszerekre (esetleg cseréld le a launchert a magyarul is tudó Nemus Launcherre, billentyűzetből pedig nekem a Swiftkey X Keyboard a nyerő). Amennyiben a link2sd beüzemelését követően a telefon újraindításakor valami hangot játszana le a telefon és egy android szöveget látsz csak magad előtt, akkor megint lépj be Recovery-be, és flasheld fel a qltsar-féle link2sd FIX .zip-et.
A qltsar-féle letölthető tartalmak az aláírásában találhatók, (elég csak a nevére kattintani, tettem be a fórumtárs adatlapjára mutató hivatkozást a hozzászólásomba).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobilinternet
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Mazda topik
- MÁV topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok