Új hozzászólás Aktív témák
-
mjocika
aktív tag
válasz
vénsáska #4587 üzenetére
Másolj mindent, több tippem nincs. Nem te vagy sajnos az egyedüli, akinek nem mennek a driverek Win7 64 bit alatt.
(#4599) mkRoland: Gondolom azért változtattak a fólia méretén, hogy a bivalyerős előlapi kamera ne tudjon olyan éles vakító képet csinálni
Remélem a következő tucatban majd a hangszóró és a mikrofon is le lesz fóliázva, biztos ami biztos alapon -
mjocika
aktív tag
válasz
vénsáska #4577 üzenetére
Ezt olvastad, illetve próbáltad az elébb?
(#4568) mjocika: [link]
Más alternatíva: driver mappák tartalmát másold át a c:/windows/system32 mappába,felülíratva ha kell a benn levőket is. Utána restart a PC-vel.
S fontos, hogy a PC-n rendszergazdai jogosultságokkal rendelkezz!
-
mkRoland
senior tag
válasz
vénsáska #4564 üzenetére
Üdvözlünk a klubban, sajnálattal olvasom, hogy ilyen okok miatt kellett írnod.
Mi miatt szeretnéd összehozni a géppel? (1) Frissítés/root-olás vagy egyszerűen csak (2) fájlokat akarsz másolni, illetve szinkronizálni?biowazards@4563: Feltöltök két hardveraprós hirdetést, és csinálok egy youtube-videót a CWM-Recovery-ről, amiben először backupolok, majd restore-ozok. Tényleg senki nem tudja garantálni, hogy működni fog, ha engem kérdezel, osztom mjocika@4562 véleményét: minimális változásokat hoz a frissítés, közben pedig el is lehet b@szni a telefont. Várható haszon vs. lehetséges kockázatok alapján nem biztos, hogy belevágnék, de neked kell tudnod! Azért van ez a fórum, hogy segítsünk egymásnak, ha úgy érzed, ez a Te utad, akkor nem foglak egyedül hagyni rajta, csinálok egy how-to videót (- megjegyzés: milyen prózai vagyok!)!
-
mjocika
aktív tag
válasz
vénsáska #3894 üzenetére
Szia!
Én kb. 2 hónapja használom az OT990-et, zsebben hordva, s óránként többször összetaperolom olajos meg poros kézzel. Ennek ellenére a gyári fólián egyetlen karc sincs. Illetve, nem tudom ki hogy van vele, de én nem igazán szeretem a "mini" zsebben eltűnő telcsiket, s az OT990 mérete s súlya pont az a a kategória, ami nem húzza a zsebet, de érzed, hogy ott van s nagyon meggyőzően, masszívan van összerakva. No meg a brutális hangereje miatt is szeretem s nagyon jól funkcionál a kihangosítása is.
De mint előttem írták, ki kell próbálni mindet élőbe, persze ha lehetséges.
-
nonolada1
senior tag
válasz
vénsáska #3894 üzenetére
Én a helyedben ott élőben mindhármat megnézném.Én most már a megjelenése óta használom a One Touch 990-et és meg vagyok vele elégedve,holott az elején én is a SE X8-at szerettem volna megvenni,nem is tudtam erről a telóról,hisz akkor jelent meg.Tetszett,hogy korrekt az összeszerelési minőség,hogy szép nagy a kijelzője és a képe is nagyon szép és kellően gyors,de nyílván a Te személyes véleményed élőben tök más is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest