Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
randomarc
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt.
Szeptember óta van One Touch-om, tegnap előtt frissítettem 2.3.4-re FOTA-n keresztül, tegnap éjjel pedig Qltsar leírása szerint rootoltam. Most próbálkozom mélyebben belefolyni a dolgokba.. Kártyaolvasó híján a link2sd egyelőre várat magára, így most szeretném feltenni a Qltsar féle ME 1.6-os. Ilyet még sosem csináltam, és ehhez szeretnék segítséget. Hogy álljak neki? Nem szeretnék garanciát veszíteni, ezért fontos lenne, hogy "vissza tudjam alakítani". Lehetséges ez?
És van pontos leírás a ROM telepítéséről, az elejétől a végéig lépésről lépésre? Nem vagyok számítógépes analfabéta, de sosem telepítettem még ROM-ot, és nem szeretnék téglát csinálni a szeretett telefonomból, főleg hogy 2 hét múlva mindenképpen szükségem lesz rá, addig meg nem csinálná meg a szervíz.
Előre is köszönöm.
-
qltsar
veterán

-
handrash
őstag
Te úristen láttatok már ti jó fényképet?????
Persze ezzel a telefonnal ez egy jó kép, de nem jó fénykép!
-
Danesz94
senior tag
Egyszerűen remek ez az 1.6-os ME.
Köszi qltsar!
-
0xmilan
addikt
-
imi0424
senior tag
valaki tud apk filet kreálni?
mert kibontottam 1 apkot de nem tudom visszacsinálni :/
(bocs az offért) -
Gardoni
aktív tag
rekord: 4 nap 5 óra

-
imi0424
senior tag
1 kérdés:
Van 1 alkalmazás, a neve : rom toolbox, ezzel az alkalmazással ki lehet cserélni az állapotsávban lévõ jelzéseket pl: az uklátor jelet más színüre és alakúra...
De nálam nem csinál semmit :/
Lehet köze annan a linkelgetésnek ami az 1.6 illetve az 1.5 ben van?
-
Danesz94
senior tag
Üdv.
Felraktam az 1.6-ot.
elsőre sikerült.
Én úgy csináltam, hogy...
1. recovery felrakás
2. újraindít a recovery "advanced reboot recovery"
3. újraindít a recovery "advanced reboot recovery"
4. rom telepítése...
5. végül bejött az új rendszer.
6. örültem
jopont probáld kétszer elindítani a recoveryt..hátha...
-
Nenősüljmeg!
tag
felraktam az 1.6. megy is, csak annyi a gond egyelőre,hogy nq mobile security ha elkezd vírust keresni nem talál semmilyen appot amit ellenőrizhetne,és csak pörög 0%-on,
meg ha my backup root visszaállít egy alkalmazást akkor kiírja,hogy kész, de nem lesz sehol az az app...
és a partitions info nevű app nem jelez semmit, fekete minden. nincs ott egy particio sem...
a többi cucc megy rendesen.
mi lehet a hiba szerintetek? -
jopont
senior tag
válasz
imi0424
üzenetére
az a baj, hogy nekem nem hajlandó gombokkal recoveybe indulni. A hiba tuti itt van, csak nem jövök rá, hogy mi? Már indítottam el párszor így a recoveryt, de most vagy resetel, vagy restartol, de a recovery az Istennek nem jön elő gombokkal, csak widgettel. Pedig már másik romot is próbáltam, nem csak az 1.5-öt. Így nem frissíti le a recoveryt. Az 1-esnek meg semmi köze hozzá, nélküle is ugyan az a helyzet. Feladom

-
imi0424
senior tag
válasz
jopont
üzenetére
Tudom gáz hogy így ismételgetem,de én így csináltam:
1.flashaltem a recoveryt
2. Reboot recovery
3. Telepítettwm a romot (utána adtam neki 1 fact. Resetet...)
4. Reboot (aztán 20 perc után sem indult)
5. Aksi ki, be, elnindítottam recovery modban(hanerö fel, egyik kapacitiv gomb, bekapcs gomb stb...)
-aztán beadott a recoveribe de az meg kicsit megváltozott mert ott volt alul az a **go back** lehetöség...
Na megint elkezdtem telepíteni a romot...
Kb 5 perc és elindult a rendszer
-
jopont
senior tag
válasz
imi0424
üzenetére
Hát nem tudom, most kikapcsoltam a recovery telepítése után, de gombokkal nem is tudom indítani a recoveryt, csak resetel, pedig már nem egyszer csináltam így régebben. De újra belelépve menüből kikapcs-bekapcs utnán semmi nem változik. Nekem szerintem nem megy fel a módosított recovery
-
imi0424
senior tag
válasz
jopont
üzenetére
Jopont! !!!!
Nem a javított recovery van fent!!!!
Csináld így :
Flasheled a recoveryt és kikapcsolod, tökmindegy hogy hogyan....(akár aksi ki be, de ne 'reboot recovery')
Aztán megint elindítod recoverybe (hangerö fel stb...)
És azitán rakod rá a romot...
Ez sikerülni fog, nekem is így kellett
Más: én nem értem hogy mivan, de a amikor a recoveryben rányontam a 'reboot recoverybe' nem tedte be az átalakított recoveryt :/ -
mkRoland
senior tag
válasz
SAMYka
üzenetére
Szia!
Én is használom GPS-alapú navigálásra kocsiban 3-4 óra erejéig, 2-3 megszakítással. Én a helyi bolhapiacon vettem hozzá párszáz (200-300) forintért egy NOKIA microUSB-s, vezetékkel fixen egybeépített szivargyújtós töltőt, amivel tökéletesen működik, tölt navi közben is (előfordult már, hogy elindultam 50% alatti akksival, mire odaértem az úticélhoz, feltöltött), full fényerőn, igaz, mobilnetet közben nem használok.
NOKIA DC-6-ot használok.
argep.hu szerint ITT a legolcsóbb Magyarországon, előreutalás után normál postai ajánlott levél díjban is küldik innét.
e-bay-ről ennyiért lehet rendelni.
vatera-n -
jopont
senior tag
Na megcsináltam a videót és harmadszor is ugyanaz. De legalább kiderül, mit cseszek el. Most töltöm fel. Majd Itt lesz a videó vagy 10 perc múlva. Ja és a logónál 4 percig vártam, de semmi.
-
0xmilan
addikt
válasz
Danesz94
üzenetére
Elég valószínű, hogy nem működne a rendszer a régi /data ,/cache partíciók és az új partíciókiosztás találkozásakor, illetve fastboot-nak nem tudod megmondani, hogy pl. a custpack helyére a system.img-t flashelje.
Csupán ezért nincs update install lehetőség....Lényegtelen, hogy mit mire raktok, egy normális script formázza a partíciókat telepítés előtt.
-
jopont
senior tag
válasz
lacix76
üzenetére
Én az 1.5-re. Mindent végigcsináltam, szépen le is futott mind a kétszer a recoverybe, először a módosított recovery, majd recovery újraindulása után a rom is szépen felmegy, de reboot után semmi. Már harmadszor nincs kedvem próbálni, mert gondolom ugyan az lesz. 2 percnél tuti többet vártam. Idegesít a dolog, mert eddig ilyen nem volt, hogy valami ne sikerüljön, de most ez van
Na majd holnap, ha lesz időm, levidejózom, hogy hogy csinálom és feldobom 
-
Danesz94
senior tag
A cyanogenmod mikor lesz elérhetö?
Ki csinálja? -
imi0424
senior tag
Nelem meg ez jobban bejön...
Mert nem gépfüggõ...
(Meg majd ha kint lesz a cyanogenmod akkor azt is így kell felrakni xD
Jolvan, na... csak vicceltem
)Jopont:
Elsönek én is igy jártam...
De kikapcsoltam, vártam ,és recovery modba elindítodtam, megint feltelepítettem és kész lett
-
jopont
senior tag
-
Danesz94
senior tag
Én nem is próbáltam.
Nekem azért lenne jó a régi telepítés mert nem kéne újra rakni minden appot.
Na meg hát nem is jön be ez az új telepítés.
Ne kérdezd miért! :-P -
Danesz94
senior tag
Sziasztok.
qltsar!
Nem lehetne vissza térni a régi fajta rom telepítésre?
A new instal meg az update?
Üdv -
lacix76
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Én sem bírom ki,hogy ne próbáljam ki a legújabb romokat,és az 1.6-al nagyon is meg vagyok elégedve.Igaz mire megtaláltam hol kell kitörölni a gyári ébresztőt meg a böngészőt beletelt egy kis időbe.
Amúgy ez tök jó,hogy rajta lehet hagyni az sd kártyán a romot és akármi van újra lehet rakni
Ja és ez a cpu conservative mód amit én is használni szoktam pont megfelel.jopont
em vártál túl kevés ideig mire bejön minden a mobilon?
Ne mond,hogy pont neked nem sikerűl
-
ghiottone
nagyúr
válasz
jopont
üzenetére
Nálam "simán" - na jó valószínűleg túlbonyolítottam, de - felment, bár először visszafrissítettem 2.2.2 -ről OTU-val a gyári 2.3.4-re majd az 1. hszben lévő qltsar által rootolt 2.3.4 felrakása következett. Utána recovery manager és onnan a CWM felrakása. Recovery működött majd az install zip from sd card parancsal a módosított recovery - utána reboot recovery és már ment is fel az ME 1.6
Igaz azt mondtam maradok a 2.2.2-nél, de ha már van aki romot készít rá akkor azt ki kell próbálni
Köszi qltsar 
-
jopont
senior tag
Nem értem. 2x ugrottam neki az 1.6-nak és mind a 2x újraindítás után csak a Minimal Edition indítóképig jut el. Mit ronthatok el? Tehát indítom recoverybe. Ott felteszem a módosított recoveryt. Vissza megyek a menübe, ott be az advancedbe és újraindítom a recoveryt. Ekkor telepítem az 1.6-ot. Majd reboot. És nem indul el, csak a logóig jut. Kell még valamit csinálni, vagy mi lehet a gond? Tuti a másodszor feltett javított 1.6-al próbálom, az nem lehet gond.
-
imi0424
senior tag
Valaki rudja mit kell átirni a build.prop-ban hogy a google play ne azt lássa hogy telenor onetouch-om van hanem pl xperia minim?
(Azt már elértem hogy a nagyobb játékokat be tudjam csapni amikor ellenörzi hogy kompatibilis e a telómmal) de a guglit még nemtudtam
Ötletek?
ro.product.model:Telenor_one_touch
(Ez nem jó...) -
Sziasztok!
Most frissítettem a hivatalos 2.3.4-re.
Root után, Titanum backup-pal vissza tudok állítani mindent, vagy ezt ne erőltessem, mert az még 2.2 volt?Köszi!
-
Bagira01
veterán
Marina 5-el tegnap próbáltam először a Sportypal-t, 2 perc alatt se talált jelet. Ma felraktam a Navitel nevű navigációs programot a telóra és láss csodát most 8-10mp alatt talál jelet a sportypal is. Szerintem valami algoritmust telepít amivel gyorsabban talál jelet.
-
SAMYka
senior tag
válasz
steveboy86
üzenetére
Kipróbálom a gyári 220-as töltőt kocsiban áramátalakítóról hátha az autós töltő vacakol.
Amúgy te milyen töltőt használsz kocsiban? -
Gardoni
aktív tag
válasz
steveboy86
üzenetére
én 500 mA-es töltőt vettem hozzá
-
steveboy86
tag
válasz
SAMYka
üzenetére
Hát én is szoktam autóban használni, bár eddig max úgy 2 órát ment folyamatosan a navi, de ha fenn volt autóstöltőn, akkor nekem nem merült közben. Szerintem ott valami gond lehet a töltővel, speciel én is olyat szereztem be, ami ha kicsit elmozdul akkor már nem tölt, de ha töltőn van szerintem a készülék (legyen akár autóstöltő), akkor bármilyen programot is futtatsz, szerintem nem kéne lemerülnie. Bár ez csak a saját meglátás is tapasztalat, lehet valaki okosabb majd jobbat mond.
-
fcbarca
őstag
sziasztok,érdemes felrakni a Minimal Edition v1.6-ot?miben jobb mint az 1.5?
-
wrse10
csendes tag
Hali
Valaki letudná nekem írni részletesen, hogy is kell telepíteni a Minimal Edition v1.6 -ot?! Olvasgattam a leírásokat de nem értettem nagyon. Most az 1.5 van fent a telefonon.
pm -be is leírhatná valaki.
köszönöm
-
lacix76
őstag
A cpu működés. ennél a romnál tökéletes.
Hibát nem észleltem a működésében.
Ezért a romért is köszönet qltsar. -
Elliotdr
tag
1.6 nál valami nem kerek. Nekem nem akarnak a hangok menni.
Batteryspy pl nem hajlandó jelezni semmit. -
SAMYka
senior tag
Üdv
Van egy ilyen kütyüm és van vele egy kis gond. A rendszer az alap android 2.2. Telefonálásra és sms-ezésre nem használom mert egy mobilnet kártya van benne.
A gondom az hogy ha a gps és a mobilnet be van kapcsolva és megy a navi (waze) akkor 3-4 óra alatt megeszi az aksit akkor is ha töltőn van a kocsiba szivargyújtóról. Ami fura az az hogy igen csak melegszik az aksi és nem tudom mit lehetne tenni hogy ne merüljön le állandóan.
Nem igazán értek ehhez a rendszerhez én nem programozni szeretném hanem használni ezért konyhanyelven várok választ.
Segítséget előre is köszönöm -
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék némi útbaigazítást, mert bal...asz voltam. Nem találom sehol a leírást, hogyan lehet bootloop-ból talpra állítani a telefont?
-
imi0424
senior tag
Erröl mit gondoltok? :
http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=14600 -
Elliotdr
tag
1.6 Nál a képernyő-zárási hangjelzés mért nem működik ?
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Megfigyelésem: ME 1.5 van fent. Előbb ráböktem a szinkronizálásra és az adatkapcsolatot elindítottam. Eredmény: Telefon önkényesen restartolt.
Tegnap fényképező elindításánál úgy akadozott, hogy a képet nem tudtam elkészíteni. Qltsar CPU skálázása van használva, nem nyúltam bele a rendszer beállításaiba. Gondoltam, megosztom veletek a tapasztaltakat. -
szaszapi
őstag
Köszi a romot gltsar!Eddíg Marina 5-öt használtam hónapokig.Kipróbáltam az 1.5 és most az 1.6-ot.Egyre jobban hasonlít egyébként kinézetre a Marina 5-re.Ebbe az adw launcherbe nem megoldható hogy alul a 3 ikon mellé(hívás,progi és beállítások,illetve böngésző ikon mellé még beszúrni negyediknek az üzenet ikont?Pc-n sem szeretem ha az asztalon vannak az ikonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

em vártál túl kevés ideig mire bejön minden a mobilon?