- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
randomarc
csendes tag
Egyedi boot képet hogy tudnék berakni? Összedobtam pl. ezt és ez jobban tetszene, mint az eredeti
-
klali1990
csendes tag
Csak nekem csinál olyat az 1.6 hogy bekapcsolom és pl az aksi 59% áll és nem mutatja az aksi merülését szal 6 óra után is 59 % ot mutatott mondom ennyire nem lehet jo az aksi idő újraindítottam a telót és már 18% volt.
-
qltsar
veterán
Akinek Minimal Edition v1.6 van fent kötelező jelleggel flashelje a következő hot-fix-et: [link]
Egybegyúrom a dolgokat, kicsit változtatok még a rendszeren, és ha minden jól megy akkor estére kikerül a v1.7, a különbséget csak annyiban fogjátok látni, hogy több hely lesz a /data-n. (Tehát aki nem akar nem feltétlenül kell váltani v1.6-ról)
-
Gabelogen
tag
Sziasztok.
Tegnap este raktam fel a ME 1.6-ot.
Éjszaka töltöttem.
Reggel levettem a töltőről wifiztem vagy tíz percet.
Na ilyenkor már le szokott ugrani 4-5%.
Most semmi.Volt egész nap 4-5 telefonom.
Jelenleg 99% a töltöttség...???
Ilyen még soha nem volt.
Remélem marad is ilyen.
Köszönjük neked qltsar!!!! -
qltsar
veterán
válasz
randomarc #14786 üzenetére
Nem jó...hidd el, összekutyult valamit a mediafire megin....-.- most nézem a differenciákat az általam feltöltött fájl, és a winchesteremen lévő között...
így másodszori átfutásra is csak annyi a bibi, hogy breakta a fonts mappát a system alá, ami oda nagyon nem kell, egy patchet fogok rá gyártani...talán azt nem szedi szét...(vagy váltok fájlmegosztót mert ez így nem poén)
-
qltsar
veterán
Megint megsérültek a fájljaim mediafire-en...ismét hibás a zip amit feltöltöttem pár nappal ezelőtt, de furcsa, hogy csak jopontnak nem működött...
a kíváncsiság kedvéért aki tudja, légyszíves másolja be, hogy mennyi szabad hely van system partición (QtADB, phone info, és ott kiírja)
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
randomarc #14782 üzenetére
Na megnéztem az App2sd-t de az nagyjából semmit nem tud áttenni a kártyára mert amit ugye utólag telepítettem mint a Skype, Endomondo, stb.. azt én eleve átraktam az SD-re az alkalmazás kezelőben a többit meg phone only-nak kezeli vagy nem is látja mert még nem használtam vagy nem frissítettem.
-
Eli_Stone
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget a Hard Reset megoldotta gondot, és már látom mitől telik be a memória, ha frissítesz egy előre telepített alkalmazást (pl Facebook, G.Play, Térkép, stb..) az nem lecseréli az aktuálisat, hanem újabb helyet foglal le a memóriából ami nekem furcsa bár lehet, hogy a gyári rom-ok így működnek ezt nem tudom mert a jó öreg V845-ös telómat én már főzött Rommal vettem és abban amikor frissítek az csak felülírja az aktuálisat illetve a Galaxy S-emen meg nem figyeltem mert annak van elég belső memóriája ill. azon nem szolgáltatói Rom van, hanem az eredeti Samsung.
(#14754) pnauser az App2SD nem csak root-olt telón működik??
-
randomarc
csendes tag
Sikerült feltennem elsőre hiba nélkül az ME 1.6-ot, egyszerűbb mint gondoltam. A rendszer nagyon stabil, fagyásmentes, az SPB Shell 3D-t a legkisebb lag nélkül viszi, és van egy csomó helyem.
Qltsar, köszönöm a munkádat a többi vántáccsos nevében is! Tökéletes
És bocs a FB-s zaklatásért. -
qltsar
veterán
A nagy témázgatásnál figyeljetek valamire...a kitchen nem tömöríti össze rendesen a framework-res.apk, és így esetenként a framework-res.apk 2x-esére nő mint az eredeti, ami azt eredményezi, hogy nem fér rá a systemre
Ezt apktool-lal tudjátok kiküszöbölni, az normálisan tömöríti be az apk-t, használata nagyon egyszerű, pl. c:\framework\-ben cmd-vel betallózva (windows alatt)
apktool d
majd a kreált mappába betallózva
apktool b
az eredeti framework-res.apk file-ból a META-INF könyvtárat belehúzni, és ezután mehet a flash.
-
Joci93
senior tag
Én is feltettem az M.E. 1.6-ot. Hiba nélkül települt, minden úgy csináltam ahogyan a leírásban szerepelt. Ha vége az érettséginek beszámolok, hogy mennyire jó az új ROM.
-
imi0424
senior tag
Igaza van garboninak
Ez a telefon lekörözi még az S2 -t is minden szempontból -
qltsar
veterán
válasz
randomarc #14759 üzenetére
Nem tudom mit próbálsz letölteni, jónak kell lennie! Már említettem az előző oldalon, hogy csak az aláírásomban lévő linkeket használjátok!
@imi0424: a google használata csodákra képes
Plusz hagyjuk már ezt a theme modding offolási rítust, ennek is megvan a megfelelő helye...
-
rbence
senior tag
Tegnap wifi tethering közben,gépről töltve,kicsit meglepődtem...
-
randomarc
csendes tag
Qltsar ROM-ja jelenleg privát fájl a mediafire-ön. Úgyhogy addig relaxálok
-
randomarc
csendes tag
válasz
Danesz94 #14757 üzenetére
Értem, köszi.
Akkor felteszem a CWM-et, az SD-re ráteszem Qltsar ROM-ját, a mostani gyáriról csinálok egy backupot, wipe-olok (wipe data, factory reset) és utána install zip from sd card és ennyi az egész?
Sokkal bonyolultabbnak gondoltam.
szerk.:
mindent wipe-olnom kell? -
randomarc
csendes tag
Na, délután nekiállok az ME1.6-nak.
Most elolvasom a CWM használtatát, meg ilyen "apróságokat".
Az 1.6-ot lehet a gyári 2.3.4 rooted ROM-ra telepíteni? Tehát nem kell előtte mondjuk az 1.0 a készülékre? -
Elliotdr
tag
Sziasztok.
Irigyellek beneteket! Nekem sajnos az 1.6 nem akar rendesen működni.
Fölraktam vagy 4x de mindig ugyan az a problémám.
Képernyőzárás hang nincs, pedig be van jelölve.
1-2 proginál eltűnt a hang.
50%-al gyorsabban merül az aku.
Néhány program telepítése után elfogy a memória. /sdre átraktam amit lehetett/.
Mi a franc lehet a telefonommal? -
Viktork800
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az 1.6-ot a reboot menüvel együtt, tökéletesen működik minden
( köszönöm Qltsar) ! Azt szeretném megkérdezni, hogy vissza lehet állitani a gyári androidos lockscreen-t a lehúzós helyett ?
Üdv
-
Eli_Stone
aktív tag
Sziasztok,
sorry, hogy nem olvastam vissza a több mint 14000 hozzászólást, de lenne egy olyan gondom, hogy ma vettem anyámnak egy ilyen telót és gondoltam felrakok neki pár appo-t és frissítem a romot a legújabbra a beépített frissítőn keresztül de mikor felrakta a 2.3.4-es romot azóta azt írja, hogy kevés a hely és még egy Skype-ot sem tudok rátenni. Sőt most, hogy megpróbáltam a Market-ről (Play-ről) feltenni a Skype-ot már csak 2,1MB-ot ír a belső tárhelyre de a Skype-ot persze nem telepítette fel.
A másik, hogy a kikapcsolás menüből a rom frissítés után eltűnt az újraindítás opció. az miért??Mit lehet ezekkel csinálni, mert kétlem, hogy a beépített appok lefoglalják a teljes belső memóriát.
Előre is köszönet.
-
Danesz94
senior tag
sikerült.
nagynehezen megtaláltam.
most eset le, hogy a partíció variálás miatt máshol volt. -
imi0424
senior tag
Amikor bemásoltam azt az apkot akkor simán lefagyott és a fekete képernyõ ott vigyorgot még ujraindítás után is :/
Minden boot animation látszódott de amikor elhagyta a 2. At semmit nem csinált csak az a feket képernyö...
:/
Nem tudom mit b*szhattam elmilangfx :úgy csináltam pedig :/
-
Danesz94
senior tag
Honnan is kell kitörölni a böngészőt, hogy reboot után nem másszon vissza?
egyszerűen mindig elfelejtem -
imi0424
senior tag
Nem tudom hogy mire értitek de én a Recovery Mód-ra rákattintottam hogy megnézzem... nekem vígan behozta a recoveryt
De elsönek tényleg olyan mintha kikapcsolna... -
qltsar
veterán
Más is tapasztalta ezt a jelenséget? [link] (Nálam működik...)
-
imi0424
senior tag
Van egy másik ötletem is hogy hogyan tudom cserélni az ikonokat:
Az QME_1.6.zip et kibontom és a system-> framework-> framework-res.apk ot kicserélem arra az apkra amit én szerkeztettem (csak az ikonokat cseréltem ebben az apkban ki, az gondolom nem lehet gond...)
Qltsar: Szerinted müködne? -
imi0424
senior tag
Na akkor mesélek egy kicsit
Tegnap találtam 1 programot amivel ki bírom cserélni az állapotsávban lévö ikonok színüket és alakjukat...(rom toolbox)
De ez nem sikerült ugyhogy manuálisan a framework-res.apk ban kicsréltem az ikonokat olyanra amire akartam (battery: zöld helyett piros stb)
Ezt telepíteni akartam de nem ment , ugyhogy a system ->framework ban kicseréltem az eredetit az általam szerkeztettel...(ekkor lefagyott a telefon és ujra kellett rakni a romot...
Nem tudjátok hogy lehetne ezt megcsinálni?
Egyszer tényleg megjárom hogy developerskedni akarol majdnem 0 tudással xD -
viktorwrz
csendes tag
válasz
rolmillione #14050 üzenetére
Sziasztok!
Egy apró észrevételem lenne az akkukapacitásról. Eddig mindig a gyári 700 mA-es töltővel töltöttem és állandóan rohamosan merült. Sokszor fél napot sem birt (ahogy olvastam másnak se). De ma megtörtént a csoda. Gondoltam megosztom veletek:
Tegnap találtam itthon egy nokia töltőt (890mA) és éjszaka azzal töltöttem.
Igaz rakoncátlankodott az érintőpanel (úgy érezte összevissza nyomkodom) de miután rádugtam kinyomtam a kijelzőt a kikapcs gombbal.
Ma reggel végre 100%-on volt az aksi (eddig mindig 99%-nál megállt a töltés) és egész nap mintha kicserélték volna az akkut egy kétszerakkorára mint ami eddig volt.
Szinte egésznap bekapcsolt wifi-vel, 1óra navi, 1,5óra NFS Shift és rengeteg nyomkodás után este 8kor még 34%-os akkuval értem haza!!!
Máskor 15perc beszélgetés fél óra wifi után délután 5kor teljesen kilehette magát a vas.
Egy szó mint száz SZAR A GYÁRI TÖLTŐ!!!
Én meg már az isten tudja hanyadik ROM-ot tettem fel emiatt....
Remélem másnak is bejön majd ez a "trükk"
Üdv Viktor
-
qltsar
veterán
válasz
gajdikuka #14705 üzenetére
Megtudnám, de nem fogom...erre ott az UOT kitchen, a legújabb ROM-om már teljesen kompatibilis az UOT által készített CWM zip-ekkel.
Nemtudom milyen ICS-es téma...nem hallottam róla, de nem hinném, hogy ilyeneket fogok csinálni, iEstuardo XDA-n felajánlotta, hogy az XDA-n linkelt ICS témáját beleintegrálhatom a ROM-omba, de neki is megmondtam, hogy nem igazán látok rá esélyt.
-
qltsar
veterán
Reboot Menu for Minimal Edition v1.6
Telepítése clockwork recoveryből történik a már megszokott módszer szerint!
A patch CSAK a Minimal Edition v1.6 verzióval kompatibilis!
Az első indulás lassú a dalvik cache wipe-olása miatt...
-
rbence
senior tag
válasz
randomarc #14700 üzenetére
Szia!
A legegyszerűbben szerintem úgy tudod felrakni,hogy felteszed mondjuk a ME 1.5-öt,mert abban bennevan a clockworkmod recovery,(vagy recovery managerrel felflasheled a CWM-et mobilról), majd utána Qltsar leírása alapján felrakod az 1.6-ot.
Téglázni szerintem nem nagyon tudod,de ha minden kötél szakad,akkor a gyári frissítőprogram visszarakja az eredeti 2.3.4-et
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest