- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiFiu
tag
válasz
Dani87 #19749 üzenetére
Köszi a segítséged, de sajnos nem megy.
Amit írsz azt én is csináltam. Tehát amikor az értesítő sávon megjelenik az állapota bluetooth fájlműveletnek akkor a % os sávra pöttyentve előjön ugyan egy ablak (Fájl átvitel), de ott a művelet adatain kívül csak két gomb van: Elrejtés, Leállítás
és nem megy.
Aztán jön a hibaüzenet amit alább írtam.Ez a 2.3.4 nekem az Alcatel progival lett felrakva.
-
TomiFiu
tag
Sziasztok!
Hosszú idő után előfordult velem, hogy bluetooth-on akart valaki nekem küldeni egy képet. Nem tudta elküldeni .
Nálam megjelent hogy bejövő kép és meg is jelenítette állapot sávot, amire pöttyentve elő jött az állapot ablak és ott ki is írta, hogy milyen fájl és mekkora jön, de csak 0%-on állt.
Aztán kiírta, hogy Fájlátvitel:
Kép fogadása sikertelen
Fájl: Adrienn.gif
Hiba oka: A távoli Bluetooth eszközről nem érkezik több válasz.Most a 2.3.4 van. Nem root-olt és úgy emlékszem a 2.2.2 vel nem volt ilyen gond.
A Bluetooth File Transfer profival kapcsolódni tudok a másik (SE K300i) telóra és ott tudok a fájlok között matatni és átmásolni hozzám, de másképp nem tudok arról a telórol az enyémre másolni.
Más készülékeknél is ez van. Viszont én tudok úgy képet küldeni, hogy pl. a QuicPic-ben egy képre pöttyentve bluetooth-on küldom. (ad-hoc ha jól vágom)Szóval mi lehet a gond? És mivel lehetne orvosolni?
-
TomiFiu
tag
válasz
mkRoland #16064 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Szóval akkor egy ilyet kell beszereznem. Ez rendben is és köszönöm!
Azt esetleg lehet tudni, hogy valójában mi lehet az a nem látható titok ami miatt a 2 eres madzagon lógó USB aljzatba dugott szabványos USB-microUSB adatkábellel tölthető a teló?
Mert nekem van egy univerzális töltő szettem kocsiba és abba hiába dugom, nem tölti.
Emellet meg gondoltam csinálok egy 4db AA akku tartós külső tápot , de simán kirakva a feszkó a megfelelő érintkezőre az kevés.Mindenesetre akkor azért beszerzek egy ilyen nokia autós töltőt.
Köszi
-
TomiFiu
tag
Az érdekelne, hogy kocsiba milyen töltő jó ill. hogy egész pontosan mi van össze-vissza zsugázva a 230V-os töltő USB aljzatban? Mert ahogy látom 2db vezeték megy ki a trafó részből és azon csüng ugyebár az USB aljzat.
Amúgy van nekem szivargyújtós USB töltőm, de azzal nem megy így alapból.
Szóval kellene az infó, hogy mi a trükk?! -
TomiFiu
tag
Az érdekelne, hogy kocsiba milyen töltő jó ill. hogy egész pontosan mi van össze-vissza zsugázva a 230V-os töltő USB aljzatban? Mert ahogy látom 2db vezeték megy ki a trafó részből és azon csüng ugyebár az USB aljzat.
Amúgy van nekem szivargyújtós USB töltőm, de azzal nem megy így alapból.
Szóval kellene az infó, hogy mi a trükk?! -
TomiFiu
tag
válasz
Bagira01 #15871 üzenetére
No hát ami az USB portot illeti... hát nekem is sz*rakodott, de nem foglalkoztam vele.
Legalábbis nekem csak azon problémám volt, hogy nem kommunikált a PC-vel, viszont a töltés gond nélkül ment.Aztán most olvasom, hogy nem egyedül vagyok ezzel. Annak olvasatán meg levert a víz egy kicsit, hogy csípőből lökte némelyikőtök, hogy azonnal szerviz és alaplap csere.
Na hát nálam úgy néz ki megoldotta az én problémámat egy kis WD40.
Most pöcre kommunikál a kicsi a PC-vel abban a pillanatban, hogy bedugom neki a kábelt.Szóval szerintem egy próbát megér.
JA!!!! Én csak a kábel micro USB-s végét fújtam telibe majd leitattam papírtörlővel és bár nem egyből lett jó de kis idő múlva igen. Gondolom hatnia kellet a cuccnak, feloldotta az oxidot vagy mi.
Na ennyi...
-
TomiFiu
tag
válasz
qltsar #13485 üzenetére
Nos még hajnalok-hajnalán sikerült a megjavítása. Viszont nekem elindult az OTU úgy hogy akku bent és a 990-est ráküldtem. Olyan 1.5 óra is eltelhetett talán mikor már a szoftvert cserélte. Na akkor izgultam. De felment, teló újraindult és a telenoros 2.3.4 lett rajta. Megjegyzem nekem előtte a 2.3.4-upgade4 nevű volt. Na hát mindent köszi!
-
TomiFiu
tag
Próbáltam a recorvery resetet de azzal se megy
-
TomiFiu
tag
Légyszi segítsetek!
-
TomiFiu
tag
Nos felnyomta a rootolást és a dolog le is futott és a teló újras indult de most megállt a betöltés az Telenor One Touch Android rooted by qltsar nál
Mit csináljak?
-
TomiFiu
tag
válasz
imi0424 #13413 üzenetére
Na igen. Ezért is kérdezem, hogy az ilyen frissítés is jó-e. Már a telenoros.
Na meg eszembe jutott, hogy felparticionáltam régebben a memkarit 0.5Mb Ext2 és 3.5Mb FAT részre, hogy majd ha rootolva lesz akkor több lesz a rendszermemó.
Remélem most már végre megoldható lesz. -
TomiFiu
tag
Hát tegnap sikerült a telenor által a frissítéskezelővel lefrissítenem a 2.3.4-udate4 -re a 2.2.2-t.
Elsőre vegyes érzelmekkel fogadtam mikor végre elindult. Most leginkább az zavar, hogy a fényképezésnél és videónál a hang sehogy se lőhető ki.
A 2.2.2-nél az Android Assistant segítségével el tudtam némítani, de itt már nem megy.Amúgy meg nem tudom milyen előnyökkel jár a 2.3.4, bár amikor meglett a teló akkor nagyon szerettem volna hogy az legyen és ne a 2.2.2.
Szóval két kérdésem lenne:
Megoldás esetleg a fényképező hang kilövésére?
Root-olható az ilyen módon frissített 2.3.4-es teló? -
TomiFiu
tag
Sziasztok!
Nos én is ilyen telefonnal rendelkezem. Én alaptarifa1-el vettem neten ~10eHuF-ért.
Különösebben nincsen bajom vele csak kevés a tárhely.Még nem olvastam végig a fórumot, de már nem először olvastam, hogy a kamera hangot miként lehet lelőni. Nos én azt a megoldást találtam erre, hogy az Android Assistant-ban a Tools-nál a Volume Control-ban a System volume-t 0%-ra állítom. A többit meg tetszőlegesre és így nincs hang fényképezésnél.
De mivel lehet a tiltást feloldani AUX-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest