- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multipass
csendes tag
MINDENT kipróbáltam, kivétel nélkül. A BT és a wifi is hibátlan a forrástól két helyiséggel odébb, a GPS-t Kaposváron és egy circa 250 km-es Bécsújhelyig tartó úton teszteltem, meg gyalog a pusztában. 3 hónap alatt 0, azaz NULLA alkalommal fagyott, a fosh kamera miatt feltettem a legutóbbi gyári ROM-ot, ami gond nélkül felment.
Néztem párszor filmet, NULLA alkalommal akadt. 720p, 1080p, gagyi xvid, totál mindegy. 3d-s játék? Fut, mint a szél, akadás zéró.Külön csengőhang két sim-hez? Nem próbáltam, de ha neked ez gond, hát legyen. Én az egyik sim-et csak a net miatt használom, szóval tök mindegy, milyen csengőhangon nem hívnak rajta...
Ja igen, halknak tényleg halk, de nem annyira, hogy használhatatlan legyen. Meg aztán ezért van BT-os hangszóró.
BT - pipa
Wifi - pipa
GPS - pipa
Kijelző pipa
Frissítés - pipa
Ára - pipaA szamszungokról semmivel sem hallottam jobbakat, csak amíg a Verneenek a kamerája gyenge, a szamszunggalakszi a szervizben dekkol, mert mondjuk az alaplap megdöglött.
200+ ezerért.
-
Multipass
csendes tag
Ügyes vagy. Mint az arab sejk, aki felb.szta magát, és vett egy rakat Rolls-Royce-ot trágyát hordani.
Ráadásul a te Rollsod csak árában prémium. De sebaj, éljen az értelmetlen nagyzolás.
Én meg boldogan használom a Vernee-t, mert a kamerától eltekintve hibátlan. Ötöd áron...
"így már megérte"... Ahamm
-
Sinu
senior tag
Mindegyik visszaállítható manüből, ahogy azt beluudj kolléga is megírta.
Kamerán érezhető javulást én nem fedeztem fel, bár nem is hazsnálom aktívan.
Amúgy Google Camerát érdemes feltenni, azzal egész elviselhető. -
tmart
csendes tag
Nem akarom elhinni,hogy egyedül nekem van szerencsém ezzel a telefonnal !
A BT tökéletes, órákon keresztül megy egy hangszóróval, szakadás nélkül nagyon jó minőségben.
A GPS is teljesen jó nálam. Hegyek- völgyek között használom az isten háta mögött is, de még egyszer sem dobta el a jelet.
IGO-t használok, és a legrosszabb idő, ami alatt jelet talált az 21sec volt az autóban ülve.
A legjobb az a GPS státusznál volt a szabad ég alatt 2 másodperc alatt 11 műhold.
Nekem mondjuka kijelző egy kicsit csalódás.
Az Umi Emax kijelzője szebb,kontrasztosabb. Mondjuk azt jobban testre lehet szabni a Miravision-al.
Nekem jelenleg a legnagyobb bajom,hogy nem tudok játszani a kedvenc passziánszommal, mert a három pöttyre nyomva a menü helyett az alkalmazások menübe lép a telefon.
Nem tudja véletlenül valaki, hogyan lehet a virtuális menügombok funkcióját megváltoztatni? -
Pisti7204
tag
Sok mindent rendeltem én már Kínából, és tényleg 98%-ban elképesztő jó termékek, jó áron. De ennyire rossz "valamit" én még életemben nem láttam.
Újra 165,99 USD a GearBesten ez a nyomorult, rettenetes, használhatatlan ipari hulladék, ha valaki szeretne egy jót szívni, rendeljen....
-
tkornel
csendes tag
Egy Maze Alpha fórumban külön rákérdeztem erre, azt írta a srác, hogy nincs a gps-el semmi gondja. Sőt mióta megvette már többször is kapott rá frissítést.
Idézem:
"Hali,
A GPS navigációra teljesen jó. Minden nap waze-val járok, és nem rosszabb mint amiket eddig használtam. A nagy kijelzőn egyébként jól látszik napsütésben is a navigáció.A frissítések az elején gyakran jöttek (fényképező hangolás, BT hibajavítás), az utolsó 2017.10.17 release dátummal van kiadva. Eddig minden bejelentett hibára gyorsan reagáltak, sőt: emailben értesítettek, hogy jön a javítás, és tegyem fel.
A kamera olyan, amilyen. Ha élvezhető képeket akarok lőni, akkor manuális beállításokkal csinálom, az jobb." -
Pisti7204
tag
Beillesztem a teljes választ, amit kaptam:
Gearbest Customer Support At11/22/2017 23:14:11Dear Istvan,
Thank you for contacting Gearbest.We are sincerely sorry to hear this about your item.
We would like to work together to resolve the issue to your satisfaction.
Please review our warranty here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.htmlWe kindly ask you to follow these steps to allow us to assess your issue further:
1. Please describe the discrepancy in detail.
2. Please give us the item code indicated on the outer package.
3.Please send us clear pictures or a video of the item in good lighting.
Please keep the attachment below 2MB and use any of these formats gif, jpg, png, bmp, doc, xls, txt, rar, ppt, pdf.We will do our best to help you.
Thank you for your cooperation and assistance.Best Regards
Sally
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/Csinálok nekik videót, de ez a szokásos maszlag (mit is vártam?), minden esetre a dobozt az IMEI-vel, a lagolós videóminőséget meg az elindított "Device info"-t le tudom nekik videózni...
-
Pisti7204
tag
Nekem szerencsére nincs vele gond, okosfogkefétől kezdve minden frász rácsatlakozott, hangminőség is OK rajta. Nehogy ez is elkezdjen szarakodni, mert a bluetooth MAC addressére van rákódolva az autóm biztonsági rendszere, és nem lenne funy, ha emiatt nem indulna el... Akkor kivágom az ablakon!
-
Pisti7204
tag
Na, örülök! Tudom, hogy van egy ilyen MTK app, de nem akarok felesleges appokat telepítgetni, már így is több, mint elég az ikon...
GPS: keresem még a megoldást, mert sokat nem javított a Power Management. De mivel a GPS Test elég jó eredményeket hoz, szerintem szoftveres ez a bug. Még találtam egy videót, ami a szervizmenűben nyulkál szintén a GPS-nél, este kipróbálom, rosszabb nem lehet, és akkor holnap megírom, mire jutottam.
Viszont megnyitottam a ticketet a GearBestnél, leírtam, hogy miben nem felel meg a telefon a marketingnek és az én "primary buying aspect"-jeimnek, ami miatt megvettem, és várom a megoldási javaslatukat, hogy visszaküldjem-e a PayPal-on keresztül, vagy mi legyen. A PayPal nekik a mumus, szóval szerintem hamar válaszolni fognak... Remélem...
-
-
barna70
csendes tag
Kedves Darth11, kérlek írd már meg hogy a megrendelt tok mennyire tartja meg a telefon súlyát.Azért kérdem mert ragasztós kivitel, ilyen fajta tokkal még nem volt dolgom.Hosszú távon vajon ha heti szinten több alkalommal szeretném magát a telefont kézbevenni, ez a ragasztós felület nem e gyengül. Igazábol egy tok-silicon combo tok kellene neki, de olyat nem látok. Mindenki veled örül a telefonodnak aki még várja a sorát.
-
Pisti7204
tag
Tetszeni fog ez nekünk, minden eddigi netes fika ellenére!
Csak hasonlókat tudok mondani, a STUNNING meg a WOW feeling mindenképp megvan. Jó kézbe venni, iszonyat gyönyörű ez a JDI kijelző, a kép "leugrik" róla! Bluetooth: az eléggé speckó Apt-X-es BlueAnt Pump Zone fejhallgatóm sokkal szebben szól ezzel, mint a LeEco Max 2-vel, autóban is szebben szól ugyanaz a zene, ott is egy Apt-X-es AUX adapter van...
GPS: én mentem egy kört itt Újbudán, Waze is és Google Maps is tökéletes és pontos. Az, hogy a Pesti belvárosban hogy viselkedik, majd kiderül...Kamerával csináltam pár képet, bárki is a gyártója, le****, nekem pont jó lesz. Majd este töltök fel képeket, és megosztom, ebben a nyálkás időben is arra pont jó, amire nekem kell... (fotózásra meg ott a tükörreflexes...).
Két valami, ami a spórolás áldozata:
- a kijelzőre jutott oleofób bevonat, nem újlenyomatosodik, a hátuljára nem, az újlenyomatmágnes.
- ennél olcsóbb micro USB kábelt én még nem láttam, be se mertem dugni, hulladék minőség, kuka azonnal.
Ja, gyorstöltés megy, mint állat!Szóval: egyelőre imádom...dolgozni is kéne...
-
Pisti7204
tag
Ja, és látom, a hozzászólásodat is törölték...
Ahogy a kezemben a kütyü, rögtön indítom a PayPal claimet! Sajnálom, hogy a GearBest szívja ezt, de focizzák le ezekkel a majmokkal... Hagynám az egészet a francba, ha lenni annyi vér a Vernee nemiszervében, hogy azt mondaná "OK, jogos, nem az a modul van benne". Mert nekem épp mindegy. De ez a hozzáállás tróger és botrányos!Viszont - valószínűleg a sok nem túl jogos szállítási idő reklamáció miatt - a GearBest megszüntette az EU Express-t. Köszönjük a hisztit, barátaim, ezentúl lehet DHL-el rendelgetni ÁFA + 8000 vámkezelési díjért....
-
pemate
csendes tag
Helló! Az akksis programod 4200-at ír, de szerintem az csak kiolvassa a névleges értéket szóval nem mérvadó.
A GPS téma sokkal érdekesebb!
Valóban van probléma, mintha lassan jutna el az info a gps-től a waze-ig és van egy pár másodperces utánhúzása az egész navigációnak. Ez városban, sok kereszteződéssel elég zavaró. Amúgy érdekes, mert közben legalább 10 műholdra fel van csatlakozva a cucc. Szerintem ez valami szoftveres probléma. A német videókban pont fordítva láttam ott a gps tesztnél alig talált műholdat, de navigálás közben nem volt vele gondja. -
Bjorngolf
tag
Nem sok
tény. a helyedben viszont várnék kicsit. Decemberben igértek két uj Honor-t. Sanszos h a Honor 10 érkezik ami kb ennyiért lessz és hát h ha másban nem kamera terén elpicsázza az Oneplust. Nagyon szemeztem a Oneplussal énis, de mivel a kamera fontos lett nekem igy maradt a H9 ami sokkal jobb képeket készít (teszteket néztem eleget erről
)
-
Pisti7204
tag
Na látod, az aztán egy igazán jó telefon lesz....
Nyilván 500 USD-ért már nem fognak annyit hazudni, mint 165-ért. És ott nyilván megkapod a "minőségi terméket adtak a pénzemért" feelinget. De szerintem elég sokan leszünk, akik ezt a Vernee-t is igencsak szeretni fogjuk. És innentől részemről a dolog off-topik, csak szánalmas ez a hiszti azoktól, akik még a kezükbe se fogták ezt a telefont, ami - hidd el - nem lesz olyan szar!És igen, arra próbáltam célozni, hogy ez egy olcsó telefon, nem egy csoda OnePlus. Mindazonáltal igazad van, hogy van egy nem kevés trógerségi faktorja a Vernee marketingjének, de részemről ez ezért a pénzért vállalható. Másnak meg nem.
-
Bjorngolf
tag
Maga a GB-el szerintem nincs nagy gond. Többször rendeltem onnan mindig megjött időben minden, kivéve azok a telok ami pre orderek voltak, ott csuszás volt (de nem csak náluk az összes ilyen cég csuzik).
A teló meg fura.... az előző telefonjainál nem gecizett ennyit a Vernee azokat korrekten összerakta, az volt bennük ami. most nem értem h itt miért kezdték ezt el... no mind1 is.
van már am kiszemelt utód?kiváncsi vagyok h ki mire vált majd
-
matthews
aktív tag
Én eleve nem vártam ennyi rőzséért sokat. Gondoltam, hogy nem minden lesz gyémánt minőség, már csak ha abból indulunk ki, hogy Kínáról van szó. Inkább attól tartok, hogy a szállítás alatt lesz valami, vagy eleve hibásat küldenek. Na akkor lesz nehéz az ügyek intézése.
Én amúgy Redmi Note 4-et akartam, itthonról, volt 39e-ért akciósan, de ennek jobban tetszik a kinézete, ezért döntöttem emellett. Fontosabb volt a viszonylag nagy aksi, ezért is akartam Xiaomi-t. De ez nekem sokkal szebb. -
Tomis
csendes tag
Jaaa,hogy feladástól számítva. 27. Óta va shipped out státuszban,30.án kaptam a dpds smst,azóta semmi...akkor,ha jól számilom,december elejére ide kéne max érnie!
Nincs gond,most is egy Elephone S1en írok,lassan egy éves és szeretem,pedig full alap,még fényképeket is sikerült szépeket csinálnom,szóval a pénzért ez a minőség jár elv annyira nem zavar,csak ez a qva késés,ill.bizonytalanság... lesz@rom,hívom a Partnerot,péntekre itt a V20,emez meh majd megy az apróra,ha netán egyszer mégiscsak ideér! -
pemate
csendes tag
Kíváncsi leszek mire jutsz. Én ugye magyar üzletből rendeltem, tehát 14 napon belül elállhatok a vásárlástól. Nekem ez az opció simán megért egy kis plusz költséget.
Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy vissza fogom küldeni. Függetlenül attól, hogy milyen szenzor van benne, egész jó fotókat készít, engem inkább az zavar, hogy néha nem tudja elmenteni a képeket valami szoftveres hiba miatt, meg a halk hangszórója, ezeken kívül nincs panaszom voltaképpen.
-
Bjorngolf
tag
Igy akkor már azért érthető a képek minősége
nem csak a szoftver rossz ezekszerint hanem a kamera is -_- ez elég szomorú. Én visszamondtam kb 2 hete am a telót. vettem egy H9-et inkább
oké h dupla annyi de azt kaptam amiért fizettem.
Remélem azért nektek beválik majd ez. -
matthews
aktív tag
Neeem. Nem várom. Azt írtam is anno, hogy januárra számítok. Csak láttam is itt több intervallumot (pl.: 10.08.-10.23-án kapott sms-t) és kíváncsi vagyok mennyi volt az "átlag" idő ami eltelt rendelés és SMS között....
Mert én tegnap megkaptam este az SMS-t az ugye 6 nap. Másnak 15, volt akinek 12 nap, szóval hektikus nagyon... -
pemate
csendes tag
Helló!
Az usb c nekem azért nagy mizéria, mert az előző két telefonom olyan és mindenhol c-s kábeleim vannak
Vannak persze más előnyei is, de leginkább ez a gondom vele.
Open camera cuccot próbálgatom én is, de videóknál nagyon lassúnak tűnik vele a kamera, bár lehet rosszul emlékszem. Valamint azzal a 2x optikai zoom nem használható.+1 az előzőből kimaradt: az ujjlenyomatozás is egész jól működik
Maga a telefon masszív, minőségi benyomást kelt, sajnos kissé vaskos.
-
tmart
csendes tag
Kérlek ne ekézd a kollégát.
Valószínűleg csupán arról van szó, hogy ő azt gondolta,hogy 45-ért megveszi a kapható legjobb telefont.
Mi pedig azt gondoltuk,hogy megvesszük a 45-ért kapható legjobb telefont.
Az ő elvárását 300 körül kellene keresni.
De egy havi fizetést egy telefonért?
Ezt véletlenül összetöröm,akkor megvonom a vállam,és nézek egy másikat. -
csucsu52
aktív tag
Aki megkapta az DHL-el rendelte (ÁFA, VÁM, stb...)
Egy konténerben van a miénk valószínűleg, egészen biztosan hajón jön, szakaszosan küldik, összegyűlik X mennyiség Európa felé és küldik egyben, majd Angliában szelektálják országonként.Nekem is tetszik továbbra is, jelenleg MARS-om van
-
-
-
Az persze, hogy függ a tesztektől is, de ha esetleg teszten még csak plecsnit sem kapna, szerintem még akkor is lennének, akik a 6" és kávamentesség miatt megadnák azt a pénzt, amit pontok beszámítását nem nézve kiadtam érte.
Nekem az is elég, ha nem jövök ki veszteségesen a dologból. Attól azért szerintem nem kell tartani.Mert akkor ma már intézek is magyarból egy Mi A1-et.
-
Azon gondolkozok, hogy mivel úgy tűnik egyre inkább "ki tudja mikor érkezik" állapotba kerül a telefon, lehet időközben vennék magamnak Mo-ból telefont.
Várnék én amúgy, ha nem egy gyenge pót telefonra lennék jelenleg kényszerülve, de így mielőbb szeretnél már valami használhatót.
Ha ez időközben megérkezne, bontatlanul el fogom tudni adni az eredeti árán szerintetek ugye?
Visszamondani azért nem akarom a rendelést, mert kb (18xx Ft értékű) pontokat is felhasználtam benne és azokat a pontokat gondolom nem kapnám vissza, szóval veszteségesen jönnék ki a lemondással. -
spect80
senior tag
Ez sajna még a régi info a régi árral és szállítási idővel. Most ezt írja:
btw. Ilyen EU szállítással az ebay-en is trükköznek kínaiak. Ez kb. azt jelenti, hogy október 29-én Hongkongból kezdik meg a szállítást az EU-ba valahova, ahol ügyesen elcsalják az ÁFA-t, majd EU-ból továbbküldik az EU-s címekre.
Az EU Expressre 10-25 napot írnak, ugyanannyit mint a standard szállításra nem véletlenül. EU-ból EU-ba szállítás futárral 1-3 nap alatt megvan, ami nem tétel ekkora időtartományban.
Nagyon remélem, hogy tényleg ideér a menetrendszerű karácsonyi postai összeomlás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest