A Vernee is Mixel

Már előrendelhető a Vernee 18:9 képátlójú, 6 hüvelykes, 2160 x 1080 pixel felbontású kijelzővel szerelt készüléke, ami roppant nem kreatív módon a Vernee Mix 2 megnevezést viseli. Mondjuk, nem tudunk róla, hogy a Vernee-nek lett volna hasonló kialakítású, első szériás modellje, ahogy a termékoldalon is hangsúlyozzák, a kínai gyártó első ilyen jellegű készülékéről van szó. De nyilván, a konkurencia a második körnél tart, biztos a félreértések elkerülése végett lett élből Mix 2 a Vernee minimalizált kávákkal bíró duplakamerása.

A fém keretbe foglalt üvegborítású Vernee Mix 2 elvileg 157,8 x 57,7 x 8,2 milliméteres dimenziókkal bír, ami nagyon keskenynek tűnik, azzal együtt, hogy nem kifejezetten vékony. Ez feltehetően a 4200 mAh-s, gyortstöltésre is képes telepnek köszönhető, amely igen jó üzemidővel kecsegtet. Az energiaforrással a 16 nanométeres, maximum 2,6 GHz-re skálázott, nyolcmagos MediaTek Helio P25 gazdálkodik 4 GB rendszermemória és 64 GB belső tárhely segítségével.

Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került, valamint a kamerarendszer is a trendeknek megfelelő: egy optikai képstabilizátorral ellátott 13 (Sony IMX258) és egy 5 megapixeles telés lencse felel a megfelelő mélységélességért, míg az előlapon 8 megapixelt vethetünk be. A 7.0-s Androidra épülő Vernee OS-szel futó eszköz továbbra is támogatja a B20-as LTE sávot, az előrendelői ára pedig jelenleg 190 dollár, ami nagyjából 50 ezer forintnak felel meg.

Azóta történt

  • Kevlárba burkolták a Vernee Active-ot

    A Vernee első strapamobilja pont nem úgy néz ki, mintha az lenne, pedig elég ellenálló anyagokból szerkesztették össze.

  • Bemutatkozott a Vernee X

    Az ifjú kínai gyártó második 18:9-es kijelzővel szerelt készüléke is bemutatkozott négy kamerával, Face ID-vel és friss hardverrel.

  • Vernee M5 - jól bevált recept

    Hozzávalók: a lehető legjobb hardver, jól összerakott készülékház, nyers Android, kedvező ár. Kínai készülék, hazai garanciával, mi baj lehet?

Előzmények

Hirdetés