- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthews
aktív tag
Nohát.. Eddig bírta a telefon. Eljutott oda, hogy abszolút nem érzékeli az ujjamat a kijelző. Kuka.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Multipass #1029 üzenetére
Szia!
Én ezt találtam rá:
https://www.youtube.com/watch?v=CvP5wqo2lhM -
domper2015
senior tag
Sziasztok, hátsó kamera problémát észlelt valaki? A Device Infó is csak elülsőt írja ki.
-
Multipass
csendes tag
A halk hangszóróval lehet kezdeni valamit? Külföldi fórumokon semmi érdemlegeset nem találtam.
-
matthews
aktív tag
Ha esetleg van még valakinek kétsége afelől, hogy mennyire NEM foglalkozik a Vernee a felhasználókkal:
Írtam a Vernee Italy-nak a f..bukon üzenetet, hogy tudnak-e arról mikor várható Oreo update. A válasz:
"Hi Dear, we are so sorry to answer that Vernee never update us about it. We have ppushed many times, but from China we didn't receive any feedback about it.. Apologize about it"
Amúgy nincs bajom vele, de a szapport az tényleg F.O.S. :-)
-
-
satel
tag
Sziasztok!
Van egy Vernee Mix 2 4GB telefonom, amire az alábbi ROM-ot szerettem volna feltenni WIN10 környezetben:
de sajnos megáll az alábbi hibaüzenettel, amit a sárga csík után ír ki (de az is kb 2mp alatt végigszalad):
ERROR: STATUS_SEC_INSUFFICIENT_BUFFER (0xC002004B
A telefont már be sem lehet kapcsolni (valszeg a format miatt).
valakinek van ötlete, mit csináljak?
köszönöm
-
emeri
csendes tag
üdvözlet mindenkinek!
van egy elég zavaró gondom a telóval.
konkrétan a gmail levelezéssel, ugyanis nem jelzi, hogy levelem jött csak
órák múlva jelez és akkor ha megnyitom a gmailemet látom, hogy időközben akár több levél is jött.az eddigi (androidos) telefonjaim egytől-egyig szinte azonnal jeleztek ha jött levél, de ennél a Vernee-nél ez valahogy nem akar működni. végigpróbáltam a fiókok összes beállításait de szinkronizálási vagy frissítési
időre vonatkozólag semmit nem találtam.nem szeretném állandóan manuálisan frissítgetni, illetve lekésni fontos emailekről,
szeretném ha minden levélről a beérkezéskor jelezzen, ne pedig órák múlva...van erre valami tippetek/tanácsotok?
mi a tapasztalat nálatok egyből jelez a készülék ha mail jött vagy van nálatok is hasonló "késés" ? -
barna70
csendes tag
Régen használom Igo gps-t, de az Mtk proci kifogott rajtam, eddig 1 régi telót használtam a Vernee helyett.De most az iGO Primo Nextgen Israel v9.18.27.687519 progi viszonylag jól talál jelet.Nem qualcomm, de navigál. Egyszerre 2 igo volt feltelepítve, és a másik fele holdat fogott be és lassan.6 alá nem megy navi alatt. A térképet pedig frissítem hozzá
-
Multipass
csendes tag
Sziasztok!
Keresek bekapcsoló- és hangerő-szabályozó gombot Vernee MIX 2-höz, akár egész telefont is, hibásan. Bármilyen ötletet szívesen veszek, mert csak egy spanyol oldalt találtam, ahol lehet ezeket rendelni, de a bekapcsoló gomb nincs készleten hónapok óta.
Előre is köszi!
-
barna70
csendes tag
https://rootmygalaxy.net/vernee-mix-2-official-android-oreo-8-0-8-1-update/
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis szakos segítség kellene. Ha esetleg beletennék a másik SIM helyre egy kártyát amiről csak a mobilnetet használnám az úgy megoldható lenne? Gondolok ilyesmire, hogy attól a másikon ha hívnak el tudnak érni? Ha megoldható hogyan kellene váltani a SIM-ek között? Meg tudnám osztani mondjuk laptopnak a netet és közben még elérhető vagyok a másikon? Vagy hogy megy ez egyáltalán?Köszi a válaszokat előre is.
Egy Láma. :-D -
kamarast
csendes tag
válasz
szendo777 #1007 üzenetére
Buldre kattingatva kiírta, hogy most már fejlesztő vagyok.
Fejlesztő beállítások bekapcsolva:
-USB kiválasztása MTP(Media Tramfer protocol, média átviteli protokoll)
-USB-n keresztül telepített alkalmazások bekapcsolva. Az ADB/ADT útján telepített alkalmazások ellenőrzése kártékony viselkedésre.
-USB hibakeresés bekapcsolva, hibakeresés mód USB csatlakozásra bekapcsolva.
Eszközök és nyomtatoknál megjelenik a MIX 2 lent(hardver ismeretlen eszköz)
Eszközkezelőben az egyéb eszközöknél változatlanul Ismeretlen eszköz.
Mtp Porting Kit Setup telepítve
Microsoft-Windows-MediaFeaturePack-OOB-Package.x64 telepítve
ADB_1.4.2 telepítve
mtppk12 telepítve
Notebooknál:
Mtp Porting Kit Setup telepítve
Hordozható eszközönél a MIX 2 megjelnik hiba nélkül
Az Ez a gép. letöltések alatt megjelenika MIX 2 könyvtár de teljesen üres másolni képet nem lehet mást sem. Hibaüzenet Az elem nem másolható, Az eszköz nem nem válaszol vagy nincs csatlakoztatva
Ez van.
köszi
Tamás -
kamarast
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Vernne MIX 2 telefont nem találok hozzá drivert. A Win10 nem ismeri fel, a driverkeretők sem segítenek.
A wernee.cc oldalon ha supportnál és a keresőbe beírom a drivert nem talál semmit. Ilyen gyártói oldalt még találtam
köszönöm
Tamás -
Multipass
csendes tag
válasz
feket663 #1004 üzenetére
Iszonyat bosszantó, hogy a circa 2000 Ft-os üveg (ami betörött) egybe van építve a kijelzővel, így 16000-ért (plusz áfa, hogy rohadjanak meg...) kell vennem egy kijelzőt is, ami viszont tökéletesen működik.
Micsoda pazarlás... Ezért (is) fog hamarosan megdögleni ez a bolygó.
-
Multipass
csendes tag
válasz
feket663 #1002 üzenetére
Köszi, eddig én is eljutottam.
Ezzel két gond van.1 - Kínában van, és a szél nem fújja ide, pláne nem egy hónapon belül.
2 - Még ha a kezemben is tartanám, lecserélni nem tudom, nem értek hozzá. Bár nyilván rajtam kívül mindenkinek rutin meló.Ezért is kérdeztem, hogy valaki járt-e már így, és hogy a végösszeg mennyire jöhet ki. Mert ha a csere vetekszik az teló új árával, akkor nem húzom az időt, más megoldást keresek.
A másik: ha mégis nekem kell megrendelnem, van választás, hogy "WITH" vagy "WITHOUT FRAME".
https://www.aliexpress.com/item/ocolor-For-Vernee-Mix-2-LCD-Display-And-Touch-Screen-With-Frame-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement/32847220416.html
Ez mit jelent, és melyiket kell megrendelnem?
Mondjuk ezért volna jó, ha találnék egy szakosodott telefonszervizt, és nem nekem kellene tippelnem.
-
Multipass
csendes tag
Nos megtörtént, ami még sosem. Pofára ejtettem a telót tok nélkül, az meg szépen "bepókhálósodott"...
Cserélt(etett) már valaki kijelzőt? Mennyibe kerül, és egyáltalán van olyan hely, ahol foglalkoznak ezzel? Egyelőre mindenhonnan lepattintottak, bár sok helyet nem értem el, mert hétvége van.
Persze ez sem történt volna meg, ha lehet hozzá itthon kapni normális tokot, vagy ideért volna a GB-től a decemberben megrendelt gyári bőrtok...
-
matthews
aktív tag
Ezen kár vitázni. Kinek a pap, kinek a paplan....
Én nem engedhetem meg magamnak hogy annyi pénzt költsek egy telefonra, még ez az összeg is éppen határon volt... -
Multipass
csendes tag
MINDENT kipróbáltam, kivétel nélkül. A BT és a wifi is hibátlan a forrástól két helyiséggel odébb, a GPS-t Kaposváron és egy circa 250 km-es Bécsújhelyig tartó úton teszteltem, meg gyalog a pusztában. 3 hónap alatt 0, azaz NULLA alkalommal fagyott, a fosh kamera miatt feltettem a legutóbbi gyári ROM-ot, ami gond nélkül felment.
Néztem párszor filmet, NULLA alkalommal akadt. 720p, 1080p, gagyi xvid, totál mindegy. 3d-s játék? Fut, mint a szél, akadás zéró.Külön csengőhang két sim-hez? Nem próbáltam, de ha neked ez gond, hát legyen. Én az egyik sim-et csak a net miatt használom, szóval tök mindegy, milyen csengőhangon nem hívnak rajta...
Ja igen, halknak tényleg halk, de nem annyira, hogy használhatatlan legyen. Meg aztán ezért van BT-os hangszóró.
BT - pipa
Wifi - pipa
GPS - pipa
Kijelző pipa
Frissítés - pipa
Ára - pipaA szamszungokról semmivel sem hallottam jobbakat, csak amíg a Verneenek a kamerája gyenge, a szamszunggalakszi a szervizben dekkol, mert mondjuk az alaplap megdöglött.
200+ ezerért.
-
Darth11
aktív tag
válasz
Multipass #993 üzenetére
Negyed áron, de mindegy, gondolom a gps-t még nem használtad és nem akartál külön csengőhangot sem beállítani két sim kártyához, és biztos nem fagyott szanaszét egyszer sem, és a Bluetooth is pöpecül működik, a wifi meg hasít 20 centire a routertől
A vernee jó, ha egy évig jó lesz, nulla frissítéssel.
Negyed áron van egy nagy kijelződ, amin kb csak filmet tud lejátszani, de még az is szaggatt.
A vernee fossa magából a telefonokat, csak mindegyik hulladék mtk procival és használhatatlan oprendszerrel. Lehet a samsung négyszer annyiba kerül, de legalább olyan is.
Ha leosztod, hogy évente veszel egy fos kínait 50 ezerért én meg jó, ha 5 év múlva fogom lecserélni, és egyszer kiadok 200 ezret egy normális készülékért, amit élmény használni,akkor biztos megéri a kínai??? Te tudod, használd egészséggel és nyugtasd te is magad azzal, hogy csak 50 ezer volt, ezért már lehet szar, én is ezt tettem. -
Multipass
csendes tag
-
Multipass
csendes tag
Ügyes vagy. Mint az arab sejk, aki felb.szta magát, és vett egy rakat Rolls-Royce-ot trágyát hordani.
Ráadásul a te Rollsod csak árában prémium. De sebaj, éljen az értelmetlen nagyzolás.
Én meg boldogan használom a Vernee-t, mert a kamerától eltekintve hibátlan. Ötöd áron...
"így már megérte"... Ahamm
-
Darth11
aktív tag
Végre megszabadultam a telefontól, muszáj volt megírnom
Életem legrosszabb döntése volt, de szerencsére vége -
Sabber
aktív tag
válasz
scoobydoo76 #987 üzenetére
Helló megtettem és nem működött.
Leszedtem egy másik sms appot azzal pedig megy hibátlanul.
Ki érti ezt....Üdv.
-
blazsmass
újonc
Sziasztok!
3 hete vettem meg a készüléket.
A problémám, hogy a mobilnetem (telenor) kb. 5 percenként megszűnik működni. Fent az állapotjelző szerint rá vagyok csatlakozva (4g 75 százalék jelerősség). Kb. 15 másodperc múlva észhez tér. Aztán kezdődik előről minden.
Amit próbáltam már és nem működött:
1. Vernee oldaláról letöltött frissítés
2. SIM kártya áthelyezése a kettes foglalatba
3. Energiatakarékosság kikapcsolása (valahol olvastam, hátha...)
4. Újraindítás
5. Factory reset
6. Mobilnet ki/be kapcsolásaTapasztalt már valaki ilyet?
-
Sabber
aktív tag
Helló, valaki meg tudná mondani, hogy hogy tudok vele sms-t írni?
Amikor kiválasztok valakit a telóról, hogy írom neki, megírom az sms-t és mikor el akarom küldeni azt írja, hogy nincs sim kiválasztva az sms küldéshez.
Hogy tudnám ezt orvosolni?Köszi.
Üdv. -
szendo777
tag
Sziasztok,
Az értesítő led csak kéken világít vagy lehet valahol állítani? -
torrentszaki
tag
válasz
sisley76 #971 üzenetére
Én ügyesen megoldottam, hirtelen felindulásból le leveleztem a Gearbest supporttal, hogy fizessék vissza a pénzt. Mivel nekem sem volt biztosításom rá, így 50 dolcsival ki akarták szúrni a szemem.
A fele költség, 85 dollár lett a vége az alkudozásnak. (Gondolok itt azokra is, akik a nem létező Sony szenzor miatt bánkódnak, alkudozzanak velük). Most berendeltem a konkurenciától egy másik készüléket, mindennel együtt 145 dolcsi lett. Egy héten belül igérik EU G-W-4 UPS szállítással. Bye-bye Vernee Mix 2... -
dexi
csendes tag
-
thaifun
újonc
Köszi a választ! Hát akkor mindegy. Vám meg áfa nélkül érdekelt volna, de így nem. Amúgy nem sima P9-em van hanem a lite, szóval "csak" 2 giga ram + 16gb rom. Nem lenne nekem bajom ezzel a telefonnal, ha nagyobb lenne a kijelzője. Sokat nézek rajta youtube-ot, így a 6" az jó lett volna. Még egyszer köszi a választ!
-
thaifun
újonc
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ki honnan vásárolta ezt a telefont. Én a GearBest-en néztem és most van is a 4GB-os változat G-W-5-ös raktárban, amire azt írták a GB-n a kérdésemre, hogy Csehországban van. Ez azt jelenti, hogy ha onnan megrendelném, akkor nem kellene vámot/adót fizetnem? A szállításnál pedig ez szerepel: Expedited Shipping, 3 - 5 munkanap és $5.55.
Eddig csak aliexpress-ről rendeltem és csak kis összegért, szóval nincs tapasztalatom az ilyen vámos / adós ügyekben.
Amúgy egy 16-os Huawei P9 lite-ot váltana. Nem tudom, hogy valakinek van/volt-e ilyen telefonja, de ha igen, akkor megköszönném, ha írna egy kis összehasonlítást. -
Terentius
őstag
válasz
sisley76 #971 üzenetére
Én aliról a verneetől rendeltem ma pont 2 hónapja. Sima posta, mai napig nem tudok róla semmit. 9 nappal lett meghosszabbítva a purchase protection. Ha addig nem jön meg, akkor indítom a dispute-ot és kérem vissza a pénzt. Le merem fogadni, hogy egyszer csak valamikor beesik majd 1-2 hónapon belül.
-
sisley76
tag
válasz
torrentszaki #959 üzenetére
Várok rá..lassan 3 hónapja. DPD elkavarta. Elviekben Angilába beérkezett..onnan több mint 2 hónapja jön Magyarországra
Plusz biztosítás nem volt a terméken, Gearbest mossa kezeit. Bár lassan kifizet talán. Folyamatos levelezés, h ők a megbízók és csak ők tudnak a DPDvel érdemben "egyezkedni".Én próbáltam mind a Magyar, mind az Angol DPDvel felvenni a kapcsolatot, de jól ki van ez találva. A belső szabályzatuk úgy van kitalálva, h csakis a megbízóval állnak szóba, és senki vagyok számukra. Nem PayPal-os utalás, így az nem játszik sajna, h ők kifizetnének...
Szép mi? Vkinek hasonló? -
Sinu
senior tag
Mikor frissül egy alkalmazás visszaáll 16:9-re és újra be kell állítani, hogy 18:9 legyen. Ez nálatok is így van ?
-
rozmar123
csendes tag
válasz
matthews #965 üzenetére
Ki kellett szednem az egyik sim-et a telefonból, ezért levettem a tokot róla. Akkor derült ki, hogy már külön életet él a hangerő szabályzó. Látszólag semmi nincs megsérülve/eltörve/letörve, érthetetlen, hogy ezt mi tartja a helyén. Vissza lehet rakni, a tok egyben tartja.
Gagyi a köbön.
-
Giulietta
újonc
Alkatrészt lehet szerezni vhonnan, esetleg vkinek sérült eladó?
-
Sinu
senior tag
A legfrissebb verziók nem mennek fel, hiányolják a 8.0-thttps://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/camera-4-1-006-126161292-release/google-camera-4-1-006-126161292-2-android-apk-download/
-
torrentszaki
tag
Üdv!
Van még valaki, aki rajtam kívül a november 11.-i rendelésre vár? Holnap letelik a 2 hónapos szállítási határidő. Hol lehet ilyenkor reklamálni? -
dexi
csendes tag
válasz
matthews #955 üzenetére
NTFS -nél sérült meghajtóra hivatkozik és felajánlja a javítást és leformázza Fat32-re.
Próbálta már valaki a Z Camera programot?
Én kipróbáltam elég sok kamera progit, de ez tűnik a legjobb minőségűnek.
Esetleg valaki más is tesztelné?Ugyanonnan készült mind a kettő, ugyanúgy 13mp 16:9 arány
-
matthews
aktív tag
Hali. Valaki próbált már OTG kábelt használni a telefonnal? Most vettem egyet, én láma vagyok ehhez, de jól gondolom, hogy NTFS-t nem látja csak a FAT-ot?
-
Mr. Wolf
csendes tag
válasz
matthews #948 üzenetére
Sziasztok,
Az én gépem viszonylag jól működik, gyors, szép a kijelző, a BT és a Wifi rendben teszi a dolgát, elfogadható képeket készít, viszont a GPS BP-en használhatatlan, vidéken még elmegy, amikor éppen kegyeskedik jelet találni és az úton vinni, nem attól 20 méterre.
Nem akarnám visszaküldeni, de gondoltam kérek valami kompenzációt a Gearbest-től a hulladék GPS és a Sony kamera hiánya miatt, arra hivatkozva, hogy nem ezt ígérték a leírásban. Kértek bizonyító képeket és screenshot-ot a GPS nyavajáiról.
Ma megjött a válasz a fantasztikus megoldással (kompenzáció felajánlás helyett): csináljak wipe data / factory resetet!!! Persze nem tervezem, hogy napokig állítsak be megint mindent.
Ez miért oldaná meg a problémát? Nem nő benne Sony kamera szenzor, és mitől javulna meg a GPS, amikor két hete sem volt jó a zsír új telefonon?Valaki járt így a Gearbest-tel? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Előre is köszi.
-
matthews
aktív tag
Nekem win7 van, simán látja a gép ha telón kiválasztom, hogy fájlok átvitele vagy ilyesmi... beluudj: Azt mondod akinek OTA- n nem megy annak nem is megy fel a firm? Mitől függ az, hogy sikerül-e vagy sem az OTA? Én próbáltam a telón, de azt írja a rendszer naprakész és nem frissít. Pedig nekem is a 10.31 van fenn.
-
Giulietta
újonc
Számítógépre rá lehet usb-vel csatlakoztatni? Hol találok hozzá programot?
-
dexi
csendes tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már a telefonhoz üvegfóliát? -
tmart
csendes tag
válasz
rockjano #930 üzenetére
A GPS nálam így néz ki:
És ennyit tud kb:A navígáió az IGO-val is tökéletes, a legeldugodtabb dombok között is.
Budapesten mondjuk nem jártam, de fehérváron nincs gond.
A BT-t 5 eszközön használom párhuzamosan, de minden eszközhöz szépen kapcsolódik automatikusan.Az akkumlátorral is elégedett vagyok.
BUÉK mindenkinek.
-
rockjano
csendes tag
Szia
Mennyire nem rossz a GPS??? Azén és a fiam Xiaomijai ha kimegyek az udvarra kb. 10-20 másodperc alatt 3d fixet találnak. Látnak 14-20 műholdalt és felcsatlakoznak 7-8-ra pillanatokon belül.
Ez is lát 14-20 műholdat viszont még egy perc után is csak néhányhoz csatlakozik és az is bizonytalan állsz egyhelyben és tünnek el a műholdak utána megint visszajön...szóval szar az egész...
IGo-val gyakorlatilag használhatatlan.. megpróbálok némi pénzt visszaszivattyúzni a GearBesttől de nem vagyok nyugodt.
jano
-
rockjano
csendes tag
Szia. A Vernee oldaláról szedtem le:
http://www.vernee.cc/products/mix2/rom/
És ami ott le van írva...le kell tölteni a ZIP filet számítógépen, bementeni a készülékbe a gyökerébe és ott le van írva hogyan kell updatelni... nem. nehéz és kb 5 perc
Kár hogy a GPS-en nem segít pedig az gyalázatos... mással nincs gondom
jano
-
rockjano
csendes tag
válasz
rockjano #925 üzenetére
Rátettem az oldalukról leszedhető Updatet (1,7 Giga és persze jó lassan jön...kínai szerver) beinstalláltam minden gond nélkül sikerült és mintha a GPS javult volna.
Még mindig nem olyan mont a Xiaomin de szerintem jobb lett...
Kezdem megkedvelni... egy jobb tok is jön hozzá... lehet hogy végül az lesz hogy annyit megér mint ami az ára volt (ha annál sokkal többet azért nem is) -
rockjano
csendes tag
Sziasztok
Nekünk karácsonyra jött meg feleségemnek (megvolt már vagy 2 hónapja de el volt dugva :-) szintén GearBest-es rendelés megjelenése után legkedvezményesebb időszakban azonnal.
Az én Xiaomi RedmiProm-mal tudom összehasonlítani meg fiam Xiaomi Redmi Note 4X-ével.
Lehet hogy inkább maradnom kellett volna a Redmi Note 4X-nél hasonó pénzért az is megjött volna ugyanez a proci mondjuk csak 3/32-es kiszerelésben és csak 5,5 colos hagyományos full HD kijelzővel de azért ez jóval szexibb :-)
Még installálgatjuk de azért a helyzet nállunk nem olyan rossz.
Készülék gyors Antutu 60 000 körül van, pont annyi mint a fiam Note 4X-e (ugyanaz a proci) az én Helio 25-ösöm az olyan 75 000 körül van de az 10 magos.
4G működik telefonálni jól lehet vele kihangosítást még nem sokat néztem.Wifi gyorsan megvan és hozza ugyanazt az 50 Mbit sebességet lefele mint amit a Xiaomiaink is tudnak dettó ugyanaz.
Kijelző nagyon szép kicsit kékes jellegű, szebb mint a Note 4 X az enyémnél gyatrább de az ugye OLED az tészta.
A GPS valóban a rákfene. Tényleg elég nehezen találja meg a műholdakat (sokkal nehezebben mint az enyém vagy a Note 4X) és nem is lát olyan sokat. De azért az hogy nem működik az nem igaz csak nem olyan erős mint kéne. Remélem egy frissítés ezen fog segíteni. IGo-val még nem néztem csak GPS testerrel de fogom.
Kamerát teszteltem, szerintem egyáltalán nem olyan rossz vagyis olyan mint a kínai telefonok kamerája általában. Nagyjából pont azt adja mint az enyém. Amire az ember a telefon kamerát normálisan használja (dokumentumok lefotózása, esetleg kis fotózgatás olyan eseményeken ahol nincs rendes kamera) arra bőven jó, aki jobbat akar az meg vegyen fényképezőgépet az ilyen miniatűr szenzorok mindig is nagyon limitáltak lesznek akár mit is csinálnak.
Nálunk egyenlőre marad. Ha kicsit javul a GPS akkor megtartjuk ha nem eladjuk és ugyanennyiért jön egy Xiaomi.
Ja súlya valóban van rendesen és normális tokot is még nehéz hozzá. Engem a valós gombok hiánya nagyon zavar de a trend sajnos ez majd megszokjuk...
Szép készülék bár egy jó tokban tartja az ember úgyis és akkor úgysem látszik annyira...
-
Sinu
senior tag
Mindegyik visszaállítható manüből, ahogy azt beluudj kolléga is megírta.
Kamerán érezhető javulást én nem fedeztem fel, bár nem is hazsnálom aktívan.
Amúgy Google Camerát érdemes feltenni, azzal egész elviselhető. -
Sinu
senior tag
Felraktam az új rom-ot, most minden appot 16:9 aránnyal kezel...
-
jahuuu01
újonc
Sziasztok,
Az lehetséges, hogy a nálam lévőnek csak 3000mAh az aksija? Battery watcher programok ezt mondják róla és totál lemerítés után is csak 2750-et sikerült bele visszatölteni. Az lehetséges, hogy valójában 4200-es, csak az oprendszer azt hiszi, hogy 3000 és ezért leszabályoz? Furcsa, hogy ilyen problémával eddig senki nem találkozott, lehet áthintáztak a kínaiak és kisebb akksit raktak bele? Mit gondoltok?
Köszi -
Darth11
aktív tag
Ma vagy holnap lesz frissítés, elvileg holnap letölthető lesz az oldalról, ha az OTA nem találja:
http://www.vernee.cc/products/mix2/rom/
A vernee italy facebook oldalán ez van (facebook fordította olaszról angolra, de a lényeg érthető):
What will the update be in the next 22 December?
- optimized the effect of the rear cameras during filming: fixed the problem that when taking HDR photos the image becomes dark
- added the latest Google Security Patches.
- fixed the problem that the date of the security patch is incorrect.
- fixed the problem that some applications could not be installed.
- optimized the fast charging function that sometimes did not work properly. -
Teo.papa
csendes tag
Sziasztok .. elolvastam az összes hozzászólást, nem volt rám jó hatással
.. azokat nem értem, akik "napi" szinten idejárnak "köpködni". Én is leírom a tapasztalataimat, hátha mások okulnak belőle. Október 11-i rendelés, Credit kártyával fizettem (pedig van PayPalom is). Telefon $170, biztosítás $5, vámkerülő szállítás $5. Megjött 1206-án. Közben már nyitottam ticketet, mert a rendeléskor az ígéret az volt, hogy postázás okt 26-30. Nyugtattak, de nem történt kb semmi. No mindegy. A telefont beüzemeltem. Csalódás volt a valóságban a baseless "keret". Kb köze nincs az előzetesen közölt képekhez, amit eléggé pofátlanságnak tartok. Amúgy tetszett, bár a hozzá kapott "koton" tokot elég undorítónak tartom, Nillkin meg ugye nincs még hozzá, de előbb-utóbb lesz az is biztos. A telefont két autóval használom. Mindkettőben a BT kapcsolat stablinak tűnt, viszont ha hosszabban beszéltem, leakadt közben. Ráadásul úgy, hogy vagy 15-20 másodpercig se az autón, se a telefonon nem hallottam semmit, utána "engedte" el. Aztán rájöttem, hogy ha át akarom állítani Private módra a híváskor, az se megy, ott is ugyanaz a játék, némaság egy ideig, majd lehet beszélni, ha a másik oldalon nem van türelmük kivárni és nem teszik le. Bosszantott, mert néha van, hogy hosszabban kell beszélnem, főleg céges ügyben. A következő, ami előjött, a GPS késés. Waze-t használom többször, Pesten eléggé zavaró volt, hogy azt mondja, amit már megcsináltam, egyúttal nem látom a következő fordulót, mert ugye még azt hiszi, hogy hátrébb vagyok. Pesten elég sokat járok, így ez nem olyan nagy probléma, de egy külföldi útnál egy ismeretlen nagyvárosban nem szeretném így használni. A fényképező része nem annyira tűnt túl jónak (Redmi Note 3 Pro volt az előző). A képek nem lettek olyan jók, ráadásul előjött az is, hogy időnként azt írta, hogy nem érhető el a kamera és csak a telefon újraindítása után lehetett életre kelteni. Amikor egy felmérésen vagyok egy ügyfélnél, elég gáz, hogy várunk, míg újraindítom a telefont, hogy fotózni tudjak tovább. Na kb ezek után olvastam el a fórumot és jöttem rá, hogy ezek másoknál is problémák és nagyon sok esély nincs, hogy kapunk hozzá frissítést, ami majd megoldja. Pár napig még küzdöttem, de aztán úgy döntöttem, hogy ez nem volt jó vásár, úgyhogy meghirdettem, szerencsére 1 nap múlva meg is vették. 50e pénzt kaptam érte. Tanulságnak jó volt.
Teo > -
DessertFox
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítséget krénék azoktól akik már sikeresen reklamáltak. Nekem a bt katasztrófális, az autó kihangosítóján csak egy zagyva űrlény beszéd jön át. Illetve a kamera gyenge. Nyitottam tiketet, erre képet kérnek. Hogy tudtátok bizonyítani hogy nem Sony kamera van benne ? Köszönöm.
-
dexi
csendes tag
Pár napos használat után nekem a következő tapasztalataim lennének.
Minden működik rajta.Lehet, hogy nekem van szerencsém vele, de a wifi a bt. és a gps is működik tökéletesen.
Nem olyan kávamentes a kijelző, mint a beharangozóképeken, de szerintem elég jól néz ki.
A hangerőállítást elvégeztem, mert tényleg halk alapból.Mostanában volt szerencsém pár kínai telóhoz. Mindegyik ilyen halk volt. A wifi normál érzékenységű. A BT-t kocsikihangosítóval próbáltam. ott működött rendesen.
És a GPS.Az érdekes történet, mert egy ideje Waze-t használok és eddig fel sem tünt hogy késik.Úgy gondoltam, hogy ez természetes.
Előre megnézem hol kell befordulni és figyelem az utcát.De itt sokan panaszkodtak a gps-re ezért kíváncsi voltam hogy ez a telefon mit produkál.Ugyanazt. Kb 30-50m késésben van.
Kipróbáltam Igo-val, azzal pedig tökéletesen működött.Akkor voltam a kereszteződésben amikor mutatta.
Pesti belvárosban sem voltam másik utcában :-)
A kamera pedig olyan amilyen.Sajnos nem lett Sony, de majd megreklamáljuk.
Próbálgatás közben nekem úgy tünt, hogy ha a felbontást 12M-ra vettem, akkor kicsit jobb képet csinált volna.
Nem tudom hogy működik a kamerája, de ha az egyiket letakarom (a kisebbet) akkor sem történik semmi változás.
Egyébként október 14.-i rendelés volt, majdnem kerek 2hónap lett belőle. -
torrentszaki
tag
Lassan elfakad az agyam, hogy december elseje óta Hinckley-ben van a csomagom és nem mozdul.
Ennyi idő alatt gyalog elhoztam volna...kamarast Mikor rendelted?
-
kamarast
csendes tag
Sziasztok modt jott meg es szomoruan talaltam meg a forumot. A kerdesem a foliat amit adtak hogy lehet feltenni mert nem tapados a Tescoban van a csoda karcallo folia erdemes feltenni ez az elso komoly telefonom okosba a gorilla glass mit er tartotokot nem talalok hozza koszi Tamad
-
AMILO1510
csendes tag
Bszédhangszóró hangosításba valaki tud segíteni? Amit a videó alapján lehetett azt már megtettem de nekem még kevés zajós helyen dolgozom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest