- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
Na elvileg 40 dodót akkor letudok vásárolni.
Először jöttek azzal, hogy küldjem vissza, stb..
Aztán bedobtam azt, hogy ha nem tudunk megegyezni, akkor a paypal segítségét fogom kérni, erre fel írták egyből, hogy oké, akkor 40 dolcsit jóváírnak a GB walletba, vagy pedig a paypalra is visszarakják.Mondjuk most pont láttam egy fasza kis okosórát, de ha begajdul a BT nálam is hosszas kapcsolat után, akkor igazából sokat nem érek vele..
-
Víz Elek
senior tag
No, én is most jutottam odáig, hogy panaszoltam a kamera szenzorát, a videófelvétel szaggatását, mindkettőt mellékeltem, illetőleg még a GPS-t panaszoltam, BT-re nem tértem ki különösebben, mivel nem igazán használom.
Végére azért beírtam, hogyha nem sikerül megegyeznünk itt, akkor a paypal segítségét fogom kérni, kíváncsi vagyok mit lépnek majd.
Esetleg akinek valamit visszatérítettek azoknak mennyi összeget írt jóvá levásárlásra a GB?
-
Víz Elek
senior tag
Tudom, hogy nem hozzám szólt a kérdés, de én ma reggel teszteltem a GPS-t a waze-val, nettel, kb 100km-en.
Normálisan futott, a készülék üzemideje is kielégítő így 1 nap után számomra (játék, youtube, stb-vel tesztelve).Számomra kissé a kamera a fájó pont.
BT-ről csak annyit tudok nyilatkozni, hogy kipróbáltam a kocsiban lévő FM transmiterrel a telefonálást, (kb.5 perc) addig jó volt, de sűrűn úgysem fogom használni.Nem tudom, hogy esetleg a needrom oldalán lesz-e valami használható rom a másoknál felmerülő BT, GPS problémákra, én azért minden esetre figyelni fogom, hátha lesz rá valami épkézláb szerű megoldás.
Készítettem 2 fotót az Camera MX alkalmazással, próbáltam ugyanabban a szögben, távolságról fotózni Honor 7 vs. Mix 2.
MIX 2
MIX 2 sötétben+vaku -
Víz Elek
senior tag
Hozzám is megérkezését a a csoda...
A kamera egyenesen okádék még a 2 éves honor 7-eshez képest...
Tényleg nem lehet valami progival feljavítani valahogy..?
Illetve számomra borzalmasan halk a hangszóró, arra esetleg valami kis orvosság? -
Víz Elek
senior tag
2 hete csak ezt írja a dpd oldala...
És 41 napja rendeltem, kezdek kissé türelmetlenné válni.. -
Víz Elek
senior tag
-
Víz Elek
senior tag
Aki még nem rendelt, és szeretne, akkor az most megtudja 165.11 $-ért vásárolni.
-
Víz Elek
senior tag
Én 12-én reggel rendeltem, kíváncsi vagyok én is, hogy mikorra lesz a kezemben a gépezet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged