- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
-
spect80
senior tag
válasz
#99499520 #172 üzenetére
Más gyártó nem csalt!?
Akkor te nem láttál még Umi reklámot, ahol a majd 1 cm vastag telefonokra le merik írni 7,5 mm vastag, a photoshoppolt képeken meg vékonyabbak, mint egy papírlap. Bocs, de ezek után egy látatlanban megrendelsz egy telefont úgy, hogy csak renderkép létezik róla, akkor azért legyél felkészülve a 'legrosszabbra'. Teszem hozzá ilyen áron nem is nagyon kapni P25 chipset-es telefont, szóval ez már magában túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Csodák nincsenek.
Szerk.: megnéztem, azért van pár p25 ilyen áron, nem annyira kirívó ez az ár, sorry
-
spect80
senior tag
Ez sajna még a régi info a régi árral és szállítási idővel. Most ezt írja:
btw. Ilyen EU szállítással az ebay-en is trükköznek kínaiak. Ez kb. azt jelenti, hogy október 29-én Hongkongból kezdik meg a szállítást az EU-ba valahova, ahol ügyesen elcsalják az ÁFA-t, majd EU-ból továbbküldik az EU-s címekre.
Az EU Expressre 10-25 napot írnak, ugyanannyit mint a standard szállításra nem véletlenül. EU-ból EU-ba szállítás futárral 1-3 nap alatt megvan, ami nem tétel ekkora időtartományban.
Nagyon remélem, hogy tényleg ideér a menetrendszerű karácsonyi postai összeomlás előtt. -
spect80
senior tag
Én is megrendeltem. Azért már derülnek ki a turpisságok. Pár napja kiadott hivatalos videón már látszik, hogy pl a kijelző felső részén nagyobb a keret, mint a promó képeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged