- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajj, bocsássatok meg, feloldtt kijelzővel tettem zsebre a telefont és elszabadul. :/
-
-
Sziasztok!
Okt 10-én rendeltem a telefont, 23-án lett shipped állapotú és a topik történéseit olvasva már rég kapnom kellett volna DPD-s SMS-t is.
Vártam, vártam, erre most döbbenek még csak rá, hogy GB-n nem is volt megadva a profilomban telefonszám...Most gyorsan pótoltam persze a hiányzó adatot, de akkor most ez úgy fog működni, hogy a DPD-sek nem kapják meg a telefonszámomat és nem is tudnak majd hívni sem kézbesítéskor?
Az úgy elég kellemetlen lenne.Valamint akinek jött már SMS-s, az nézze már meg kérem, hogy a "Track your order" menü használható-e GB-n neki, mert nekem azóta is azt írja, hogy nincsenek róla információk és, hogy legyek türelmes.
-
Nem értem egyébként, hogy olyankor pontosan mi is történik.
Szerény véleményem szerint szó szerint semmi, mivel a topik korábbi tapasztalati alapján egyáltalán olyankor indul útnak a csomag, mikor a címzett SMS-t kap a dpd-től.Ha ez tényleg így van, akkor a "shipped" jelzésű telefonunk valójában még lehet le sincsen gyártva.
Lehet ez is csak egy húzás Gearbest-éktől, hogy mégse tűnjön úgy, hogy áll minden, ezért kamuból állítják át "shipped"-re a státuszt (ami persze nagyon nem lenne korrekt dolog). -
Garanciáztatás hogyan lenne szerintetek?
Gearbest-en vagy a Vernee-n keresztül?Előbbivel gondolom jobban járnék, legalábbis készségesebb bánásmódot kapnék.
-
Az persze, hogy függ a tesztektől is, de ha esetleg teszten még csak plecsnit sem kapna, szerintem még akkor is lennének, akik a 6" és kávamentesség miatt megadnák azt a pénzt, amit pontok beszámítását nem nézve kiadtam érte.
Nekem az is elég, ha nem jövök ki veszteségesen a dologból. Attól azért szerintem nem kell tartani.Mert akkor ma már intézek is magyarból egy Mi A1-et.
-
Azon gondolkozok, hogy mivel úgy tűnik egyre inkább "ki tudja mikor érkezik" állapotba kerül a telefon, lehet időközben vennék magamnak Mo-ból telefont.
Várnék én amúgy, ha nem egy gyenge pót telefonra lennék jelenleg kényszerülve, de így mielőbb szeretnél már valami használhatót.
Ha ez időközben megérkezne, bontatlanul el fogom tudni adni az eredeti árán szerintetek ugye?
Visszamondani azért nem akarom a rendelést, mert kb (18xx Ft értékű) pontokat is felhasználtam benne és azokat a pontokat gondolom nem kapnám vissza, szóval veszteségesen jönnék ki a lemondással. -
válasz
tibcsi0407 #114 üzenetére
Az abszolút nyilvánvaló is.
Viszont én gari időn belül olykor nehezen szánom rá magamat, hogy hekkelgessem a telefonomat.----------------------------------------------------------------
@Bjorngolf: Na, egy elégedett Vernee tulaj.
Tudom persze, hogy sokan elégedettek a márkával, remélem ez a Max 2 is minimum olyan elégedettséget fog hozni mindenkinek. -
válasz
tibcsi0407 #108 üzenetére
Mire ez megérkezik és ha kiderülne valami, amiért eladnám, akkorra már esélyes lehet igen, hogy kijön a Note 5 is.
Mondjuk ha választani lehet, akkor én inkább szeretnék vegytiszta droidot, mint MIUI-t, de majd meglátom akkorra. Viszont Note 5-ben nagyobb lenne az akku, kemény döntés lesz. -
válasz
tibcsi0407 #106 üzenetére
Értem, nagyon köszönöm a kifejtést!
Azért most már mégsem mondom vissza az előrendelést, ha valami nem stimmel vagy nem fog tetszeni a telefonnal kapcsolatban, eladom és jöhet egy biztosan tuti Mi A1.
-
válasz
tibcsi0407 #104 üzenetére
Csak most ismerkedek még a márkával igazán, annyit tudok róla nagyjából csak, hogy újoncok és olcsón kínálnak jónak mondott telefonokat, de kíváncsi vagyok a kegyetlen igazságokra is persze.
Mikben hazudoznak?"Mediatek-only márka" - ez tetszik amúgy.
-
Berendeltem én is egy ilyen telefont, egy halott LG G2-est fog leváltani. Mindenképp beszámolok majd én is, bár több százezres telefonokkal nem fogom tudni összevetni, olyanok nem szoktak utamba kerülni.
Ezért is lehet, hogy én elégedettebb leszek a telefonnal, mint más, akiknek már magasabbak lehetnek az elvárásaik a drágább telefonok miatt.Pontokat beválrani is sikerült rendelésnél, nekem így EU Express szállítással együtt 44400Ft-nál áll meg az összeg.
Sehol sem látom írva amúgy, hogy ez milyen micro USB csatlakozós, viszont néhány kép alapján ez még nem az új Type-C, hanem a hagyományos, ahogy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged