- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisley76
tag
válasz
torrentszaki #959 üzenetére
Várok rá..lassan 3 hónapja. DPD elkavarta. Elviekben Angilába beérkezett..onnan több mint 2 hónapja jön Magyarországra
Plusz biztosítás nem volt a terméken, Gearbest mossa kezeit. Bár lassan kifizet talán. Folyamatos levelezés, h ők a megbízók és csak ők tudnak a DPDvel érdemben "egyezkedni".Én próbáltam mind a Magyar, mind az Angol DPDvel felvenni a kapcsolatot, de jól ki van ez találva. A belső szabályzatuk úgy van kitalálva, h csakis a megbízóval állnak szóba, és senki vagyok számukra. Nem PayPal-os utalás, így az nem játszik sajna, h ők kifizetnének...
Szép mi? Vkinek hasonló? -
matthews
aktív tag
válasz
torrentszaki #863 üzenetére
Küldd.
Köszi. -
matthews
aktív tag
válasz
torrentszaki #861 üzenetére
Namostakkor tessék nekem megmagyarázni mik ezek?
A ROOT-ot tudom.De a másik?(Got it!)
Ja és hol? -
Pisti7204
tag
válasz
torrentszaki #773 üzenetére
Én nem tudom, a Skrill milyen védelmet nyújt... A PayPal-on elindított, jól alátámasztott visszatérítési igényekben a PayPal nagyon segítőkész, és ha nem sikerül az eladóval bizonyos időn belül megegyezni, ők maguk adják vissza a pénzedet, Tehát nem a GearBest-el kell harcolni, azt megpróbáltam, kaptam egy sablon levelet, hogy videót kérnek. Hogy videózzam le a random bluetooth hibát pl.??? Amiről csinálok, az a GPS, levideózom nekik, hogy nem csatlakozik az iHealth, meg feltöltök egy lagolós videót, amit ezzel a "telefonnal" csináltam, leírom tételesen, hogy milyen hibák vannak, aztán meglátom, mi lesz. Sőt, a PayPal évi 5 esetben állja a teljes visszaküldési költséget is! Ezért mondom én mindenkinek, hogy csak a PayPal-t szabad ilyesmire használni....
Muszáj visszaküldenem, mert ha ezt itthon eladnám valakinek, az egy aljas átverés lenne. Én meg nem vagyok egy Vernee...
A PayPal itt írja le a "Buyer Protection" vonatkozó szabályait: [link]
És itt van a tájékoztató a visszaküldés költségének megtérítéséről:[link]Sokan ezt nem tudják, hogy ilyen is létezik, ezért írtam le ide is!
-
matthews
aktív tag
válasz
torrentszaki #681 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni.
Az hogy nov. 22-27-ig lesz várható kiszállítás szerintem a Gearbest általi feladásra vonatkozik. Neked (meg ezek szerint nekem is) szerencsénk van, hogy hamarabb lett "shipped out", mint nov. 22. (Ha egyáltalán feladták és nem ezzel is trükköznek, csak hogy beluudj kollégát felébresszem a pesszimizmusommal...)
-
Pisti7204
tag
válasz
torrentszaki #681 üzenetére
Én október 8.-án rendeltem, tegnap kaptam kézhez a telefont... Október 24.-én indították, majdnem egy hónapig jött, de csak november 28.-án járt volna le a 25 munkanap az indítástól számítva...Szóval türelem, türelem...
-
Darth11
aktív tag
válasz
torrentszaki #600 üzenetére
Ha holnap beérkezik a késmárk utcába én bemegyek érte, mert pár percre dolgozom onnan kocsival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged