- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth11
aktív tag
Mondjuk a füles nem EU expressel jött az tuti, de érdemes átnézni a GB fórumra, ott 7-10 napos EU-s szállítások is vannak
A GB és a Vernee is hibás, a Vernee simán hazudik, a GB meg kamuzik jobbra balra szállítással, hogy már ne legyen könnyű lemondani. Kiváncsi leszek mit reagálnak csucsu52-nek. Ha simán törlik és visszaadják a pénzt, na akkor tuti, hogy még sehol sincsenek a telefonok, de erre látok kisebb esélyt, inkább valószínű, hogy meg fogják írni, hogy úton a cucc és, majd ha megjön, utána lehet reklamálni. -
Bjorngolf
tag
Eu expressz jó
Én GB-ről rendeltem a Honorokat
1 héten belül itt is voltak. Itt az a kérdés szerintem h van e raktáron v készleten vagy nincs.. sajna ebben van kaki a rendszerben a GB-nél. Hogy nem jelzik ezt rendesen. Én nem bántam meg h lemondtam és végül a Honor9 melett döntöttem
megérte azt a pluszt (igyis kb 78 e körül jöttem ki XD)
-
matthews
aktív tag
Nem értem mire gondolsz?
Aliról én is rendeltem sokat de szigorúan 20E alatt, nem akartam a vámmal sz..r..kodni. Ott nagyobb eséllyel szúrják ki a vámosok a nagy értékeket. Gearbestről ez az első rendelésem. Én türelmes vagyok. Majd ideér. Addig ha Nokia 2110-et kell használnom akkor se esek kétségbe. -
Darth11
aktív tag
Hát ennek a szállítási módnak sajnos ez a hátránya
Valószínűleg akkor is megvettem volna a telefont, ha azt írják, hogy "tököm bököm kamera szernzor van benne, de nézd ilyen fasza képeket csinál". Csak az igazságérzetemet zavarja, hogy ennyit hazudnak, így ha tudom vissza fogom szerezni a pénzem.
-
dlaj
őstag
Hátha a Maze Alpha kamerában nem lesz jobb, mint a jelenlegi ZTE Z7 Max-om, akkor megy mind a kettő a piacra, és én is veszek egy V20-at. Nekem is ez volt az eredeti elképzelés.
Ez a GearBest meg elég szemét munkát csinál azzal, hogy közeli határidővel rakja ki a telefonokat, holott nem is tudja teljesíteni a megrendeléseket. Az Elephone S8 alatt van is néhány anyázós vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest