- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pemate
csendes tag
Helló! Az akksis programod 4200-at ír, de szerintem az csak kiolvassa a névleges értéket szóval nem mérvadó.
A GPS téma sokkal érdekesebb!
Valóban van probléma, mintha lassan jutna el az info a gps-től a waze-ig és van egy pár másodperces utánhúzása az egész navigációnak. Ez városban, sok kereszteződéssel elég zavaró. Amúgy érdekes, mert közben legalább 10 műholdra fel van csatlakozva a cucc. Szerintem ez valami szoftveres probléma. A német videókban pont fordítva láttam ott a gps tesztnél alig talált műholdat, de navigálás közben nem volt vele gondja. -
pemate
csendes tag
válasz
matthews #517 üzenetére
Naszóval.
A gps-szel ÉN nem tapasztalok semmi problémát, tettem is fel róla képet. Talán minimálisan gyengébb mint az többi telefonomon.
A wifi is kicsit gyengusz de használatban nem jelent problémát (amíg nem láttam hogy írtak róla észre sem vettem), itthon van mindkét szinten router és mind a kettőt kitűnően veszi mindenhol.
wifi (az első két ap mellettem két méterre az alsó három a felettem lévő szinten):
[link]Akkumulátort nem tudnám eldönteni. Körülbelül annyit bír mint az apollo lite 3000-es akksija, de ugye nagyobb a tévé meg ki mennyit használja stb stb. Gondolom van rá módszer amivel ki lehetne mérni a kapacitását.
Azt látom hogy itt sokan anélkül túlozzák el a problémákat, hogy fogtak volna a kezükbe ilyen készüléket.
-
pemate
csendes tag
Kíváncsi leszek mire jutsz. Én ugye magyar üzletből rendeltem, tehát 14 napon belül elállhatok a vásárlástól. Nekem ez az opció simán megért egy kis plusz költséget.
Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy vissza fogom küldeni. Függetlenül attól, hogy milyen szenzor van benne, egész jó fotókat készít, engem inkább az zavar, hogy néha nem tudja elmenteni a képeket valami szoftveres hiba miatt, meg a halk hangszórója, ezeken kívül nincs panaszom voltaképpen.
-
pemate
csendes tag
Helló. Nincs különösebb gond a gps-szel. A telefonon gyárilag van elöl-hátul fólia (hátul feliratos)+adnak még kettőt+szilikon tok. Tudja a gyorstöltést (2,4 A). Mellékelt képen a gps...kb ezt tudja szabad ég alatt 10 másodperc után.
[link] -
pemate
csendes tag
Helló!
Az usb c nekem azért nagy mizéria, mert az előző két telefonom olyan és mindenhol c-s kábeleim vannak
Vannak persze más előnyei is, de leginkább ez a gondom vele.
Open camera cuccot próbálgatom én is, de videóknál nagyon lassúnak tűnik vele a kamera, bár lehet rosszul emlékszem. Valamint azzal a 2x optikai zoom nem használható.+1 az előzőből kimaradt: az ujjlenyomatozás is egész jól működik
Maga a telefon masszív, minőségi benyomást kelt, sajnos kissé vaskos.
-
pemate
csendes tag
Helló kedves mindenki.
Tapasztalatokat keresni jöttem, de meglepődve látom, hogy mindenki csak várja a telefont. Én egy hete használom lassan (magyar cégtől vettem) és ha így alakul megosztanák pár dolgot.
Eddig felfedezett hibák:
Hangszóró elég halk
USB c hiánya
A gyári kamera app néha kiírja, hogy nem tud csatlakozni a kamerához. A képet elkészíti, de menteni nem tudja. Közben videó megy, és az előlapival is működik. Másik kamera app-pal nincs ilyen probléma. Fényképek minősége megfelelő fény esetén nem annyira rossz. Viszont a két hátsó kamerát nem tudom értelmezni, szerintem az egyik nem csinál semmit
Elvileg nagy az akksi, de nekem ugyanúgy egy napot bír, mint az Apollo lite.
Amik jók:
Bluetooth kapcsolat hibamentes
Értesítő led nagyon erős
Mikrofon jó
GPS jó
Térerő jó
A beszélgetés minősége kihangosítva is jó minőségű (Apollo Lite-hoz képest sokkal jobb)
Kijelző képe szép, de semmi extra, vékony keret felül és oldaltPár kép:
https://drive.google.com/open?id=19J7d8rt_RwTu8OhP-i2ocpYM0W42zsEM
Várom mások tapasztalatait, különösen a kamerával kapcsolatban!
Máté
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest