- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthews
aktív tag
Nohát.. Eddig bírta a telefon. Eljutott oda, hogy abszolút nem érzékeli az ujjamat a kijelző. Kuka.
-
matthews
aktív tag
Ha esetleg van még valakinek kétsége afelől, hogy mennyire NEM foglalkozik a Vernee a felhasználókkal:
Írtam a Vernee Italy-nak a f..bukon üzenetet, hogy tudnak-e arról mikor várható Oreo update. A válasz:
"Hi Dear, we are so sorry to answer that Vernee never update us about it. We have ppushed many times, but from China we didn't receive any feedback about it.. Apologize about it"
Amúgy nincs bajom vele, de a szapport az tényleg F.O.S. :-)
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis szakos segítség kellene. Ha esetleg beletennék a másik SIM helyre egy kártyát amiről csak a mobilnetet használnám az úgy megoldható lenne? Gondolok ilyesmire, hogy attól a másikon ha hívnak el tudnak érni? Ha megoldható hogyan kellene váltani a SIM-ek között? Meg tudnám osztani mondjuk laptopnak a netet és közben még elérhető vagyok a másikon? Vagy hogy megy ez egyáltalán?Köszi a válaszokat előre is.
Egy Láma. :-D -
matthews
aktív tag
Ezen kár vitázni. Kinek a pap, kinek a paplan....
Én nem engedhetem meg magamnak hogy annyi pénzt költsek egy telefonra, még ez az összeg is éppen határon volt... -
matthews
aktív tag
Hali. Valaki próbált már OTG kábelt használni a telefonnal? Most vettem egyet, én láma vagyok ehhez, de jól gondolom, hogy NTFS-t nem látja csak a FAT-ot?
-
matthews
aktív tag
Nekem win7 van, simán látja a gép ha telón kiválasztom, hogy fájlok átvitele vagy ilyesmi... beluudj: Azt mondod akinek OTA- n nem megy annak nem is megy fel a firm? Mitől függ az, hogy sikerül-e vagy sem az OTA? Én próbáltam a telón, de azt írja a rendszer naprakész és nem frissít. Pedig nekem is a 10.31 van fenn.
-
matthews
aktív tag
Valaki kérdezte a tartalomátküldést TV-re, hogy milyen ha jól emlékszem.
Philips 3D Smart-om van minden akadás mentesen megy. Tökéletesen megjelenít fotókat, videókat még játékot is.Akár berakhatnám a TV-t a kocsiba, hogy azon nézzem az IGO-t ha jobb lenne a GPS.
Kissé hülyén néznék ki egy 106 centissel a szélvédőn.... -
matthews
aktív tag
Talán annyi még, hogy meglepő, de nekem nagy a készülék. Pedig sütőlapátkezű a becenevem, de elég nagy benne. Alig érem át egy kézzel a "monitort"
Vagy csak nem szoktam még meg.
Amúgy valóban gyors. A Wifi nekem otthon csak 50/5 mega de a mérés (Speedtest) a maximumot mutatja. A ház minden zugából veszi a jelet.No ennyi.
Üdv. -
matthews
aktív tag
Megkaptam ma én is. Nekem tökéletes. BT működik, több hangfallal is kipróbáltam egyedül a Samsung Essential headsetet nem találja, de érdekes, hogy van 6 fajta telefon a házban és egyedül egy Vodafone Smart Prime találja meg. Pedig Huawei, Sony, Moto G 4G, MIX 2 Samsung is van és egyik sem találja. Rejtély.
Akksit 96%-al kaptam, du. 3-kor kezdtem el nyúzni, most 59%-on van, volt benne játék, wifi, GPS videó....GPS megy, de minimum 2 méteres pontossággal vagy max 5-tel megy. Néha eldobja a jelet, pedig pusztában vagyok Pesthez képest, de mint mondtam nem zavar mert nem használom.
Fényképek valóban nem jó minőségűek, de szerintem nem is rosszak. (Persze S8 azért szint nincs, de árban se.) Egész jókat tudtam vele csinálni. Hozzáteszem nem vagyok Nánási Pál.Szóval tökéletesen elég, eddig sem voltam egy szelfimatyi, ugyanis nem csak vidéki suttyó vagyok, hanem ronda is.
Mit írjak még....
Mondhatjátok, hogy igénytelen vagyok, de nekem jó lesz. Nem eladó.Bízom benne, hogy frissítik. Ha nem akkor ilyen marad.
Üdv mindenkinek.
-
matthews
aktív tag
válasz
torrentszaki #863 üzenetére
Küldd.
Köszi. -
matthews
aktív tag
válasz
torrentszaki #861 üzenetére
Namostakkor tessék nekem megmagyarázni mik ezek?
A ROOT-ot tudom.De a másik?(Got it!)
Ja és hol? -
-
matthews
aktív tag
-
matthews
aktív tag
Hali. Használt valaki másik kameraszoftvert mint a sajátja? Kíváncsi lennék úgy mennyire használható.
-
matthews
aktív tag
Szerintem Pistinek, ahogy én kiveszem a szavaiból (és ezt nem sértésnek vagy lenézésnek szánom) a telefon "létszükséglet". Értem ezalatt azt, hogy mindenhez használja (autó akármilyen rendszeréhez, okos vérnyomásmérőhöz stb...) Nekem lehet, hogy nem való ilyen telefon mert én használom ennyi mindenre. Beszéd, wifi, 4G, kevés játék. Szinte csak ennyi. Aki tényleg ennyi mindent kezel vele, mint ő, annak valóban csalódás és rakás f....s lehet a telefon. Ezt teljesen megértem. Lehet én se fogom szeretni,de amint mondtam ebben az árban én nem találtam olyat ami tetszett volna kinézetre. Ha megszívtam, megszívtam. Ezt kell használnom, mert nincs másikra zsé. (Kivéve akkor ha nem kapcsol be vagy nagyobb hibája van, mert akkor sendback lesz, bár remélem olyan nagy baj nem lesz vele.)
Még egyszer bocs az offért a gazdától többet nem írok. Megvárom a gépet, majd aztán.Ha lesz még itt valaki...
-
matthews
aktív tag
Én is azt akartam. Volt akcióban 39-ért, de a "dizájn" miatt lett ez. Nekem sokkal szebb.
Na nem offolok többet mert kiraknak mint a macskát..... -
matthews
aktív tag
válasz
sludgeboyx #734 üzenetére
Talán egy Redmi Note 4. Arra sokan esküsznek. A 4GB-s változatból ha lejön a 40 dolcsi akkor megéri.
-
-
matthews
aktív tag
válasz
torrentszaki #681 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni.
Az hogy nov. 22-27-ig lesz várható kiszállítás szerintem a Gearbest általi feladásra vonatkozik. Neked (meg ezek szerint nekem is) szerencsénk van, hogy hamarabb lett "shipped out", mint nov. 22. (Ha egyáltalán feladták és nem ezzel is trükköznek, csak hogy beluudj kollégát felébresszem a pesszimizmusommal...)
-
matthews
aktív tag
válasz
Víz Elek #677 üzenetére
Ha jól látom a dátum 2017.11.08. Gondolom akkor kaptad az smst is. Ez nyilván azt jelenti, hogy a DPD megkapta a megbízást de még nem ért Angliába a csomagod, ahogy az enyém se. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem attól az időponttól indul a 10-25 munkanap amit a Gearbest ígér, úgyhogy sajnos várhatsz még....
-
matthews
aktív tag
válasz
sludgeboyx #649 üzenetére
Fizetéskor lesz választható a szállítás kijelölésénél. 6 másodperc.... Nem rossz reakcióidő...
-
matthews
aktív tag
" And the Sensor of the camera can you Post too a verification.
In Internet their are a Lot of Review which Stands the rear Sensor is not Sony imx 258?"Vernee:
"Vernee I will post the report later. thanks" -
matthews
aktív tag
Az én "parcellá(e)m" is a saját útját járja még...
De nem igazán csodálkozom, mert én még csak 11 napja rendeltem, úgyhogy van még időm....
-
matthews
aktív tag
Youtube-on, videó alatt:
KÉRDÉS:
Jaiser Mikaelson
Does the Video Stabilization works on it i have heard it doesn't.......By the way great work with all that photos and video samples it helps a lot deciding rather buy the phone or not.
VÁLASZ:
Jaiser Mikaelson: It works with Open Camera app. Open Camera app helps the camera a lot. Changing exposure in certain situations helps.
-
matthews
aktív tag
válasz
#99499520 #526 üzenetére
Ha nagyon olcsón adod akkor nem lepődnék meg.
Ilyen alapon megérdemli a Samsung is, mert robbant a Note és nem szólak előre. Google Pixel is, mert naponta jön újabb hiba ki. A politikusok is, mert mindig hazudnak.
A használt autó árusok 90 százaléka mert hazudik a km-ről, de attól még lehet, hogy nagyon megfelelő lesz számodra sokáig a verda.Hazudnak.... Ki nem ebben a mai elb@szott világban... (tisztelet a kivételnek).
Te bíztál. Rosszul tetted. Lehet mi is. Majd megtudjuk.
De nem kell pityeregni, mert a csúnya nagy (kis?) Vernee átvert téged ezzel az amúgy nagyon drága mobillal. Indíts pert a Vernee ellen hátha nyersz és jól jársz.
Amúgy egy dolog derült ki világosan (talán az se), hogy a kamera nem Sony. Honnan tudod, hogy nem az a program hazudik amelyikkel megnézték? Lehet, hogy nálad a wifi és a GPS is tökéletes lesz.
Ááááh...... Kár amúgy belemenni ebbe, mert te már "done" módba álltál ezzel a telóval, úgyhogy ezzel be is fejeztem. Ha esetleg valamit sértőnek találsz bocsánatot kérek, nem akartalak megsérteni.
Üdv.
-
matthews
aktív tag
válasz
#99499520 #523 üzenetére
Te tényleg személyes sértésnek veszed. Neked nem szabad csak kipróbálás után telót venni.Már eldöntötted, hogy kicsi az aksi egy (!) német cikk alapján. Az is csak tippel. Ki se próbáltad és itt kiabálsz. Szerintem ha megkapod ki se bonts máris tedd fel az apróra te szerencsétlen..
-
matthews
aktív tag
válasz
rozmar123 #516 üzenetére
Majd letesztelem és döntök. De valószínűleg nem adom el. Az én használatom mellett kibírja a 2 napot is biztos. Volt itt egy kolléga akinek már van. Ő valahogy nem tudná lecsekkolni milyen az akku? GPS-t nem használom Garminom van. Iránytűt se soha. Én érzem, hogy szeretni fogom.
Most ez komoly amúgy hogy a fényképezőtől Galaxy S8 minőséget vártok? Nem értelek benneteket... -
matthews
aktív tag
Azt elfelejtettem, hogy én november 7-én rendeltem és 14-én kaptam az e-mailt.
Valószínűleg most kaphattak egy nagyobb szállítmányt és azt gyorsan szétszórták?....... -
matthews
aktív tag
Körkérdés: (
)
Ki mikor kapott ilyen tárgyú e-mailt a gearbesttől:
"Great News: Your Gearbest Order ........................has been shipped out!" -
matthews
aktív tag
Én eleve nem vártam ennyi rőzséért sokat. Gondoltam, hogy nem minden lesz gyémánt minőség, már csak ha abból indulunk ki, hogy Kínáról van szó. Inkább attól tartok, hogy a szállítás alatt lesz valami, vagy eleve hibásat küldenek. Na akkor lesz nehéz az ügyek intézése.
Én amúgy Redmi Note 4-et akartam, itthonról, volt 39e-ért akciósan, de ennek jobban tetszik a kinézete, ezért döntöttem emellett. Fontosabb volt a viszonylag nagy aksi, ezért is akartam Xiaomi-t. De ez nekem sokkal szebb. -
matthews
aktív tag
Nem értem mire gondolsz?
Aliról én is rendeltem sokat de szigorúan 20E alatt, nem akartam a vámmal sz..r..kodni. Ott nagyobb eséllyel szúrják ki a vámosok a nagy értékeket. Gearbestről ez az első rendelésem. Én türelmes vagyok. Majd ideér. Addig ha Nokia 2110-et kell használnom akkor se esek kétségbe. -
matthews
aktív tag
Neeem. Nem várom. Azt írtam is anno, hogy januárra számítok. Csak láttam is itt több intervallumot (pl.: 10.08.-10.23-án kapott sms-t) és kíváncsi vagyok mennyi volt az "átlag" idő ami eltelt rendelés és SMS között....
Mert én tegnap megkaptam este az SMS-t az ugye 6 nap. Másnak 15, volt akinek 12 nap, szóval hektikus nagyon... -
matthews
aktív tag
Hali!
Valaki segítsen. A rendeléstől számítva kb. mennyi idő múlva várható az sms a DPD-től?
Köszi a válaszokat.
-
matthews
aktív tag
Nos én megkövetem magam...
Bár azt írtam először, hogy nem keret nélküli (amit fenn is tartok) és inkább a vkworld mix plust kéne.De írtam azt is hogy szép telefon.
Nos a sok videó megtekintése után úgy döntöttem vásárolok egyet. Megtetszett. Mindig is szerettem volna egy nagyobb teljesítményű (RAM,ROM, proci képernyő, stb. tekintetében) telefont, mert sosem volt 1GB RAM és 8GB ROM-nál nagyobb teljesítméynű telefonom. (Hazudok mert volt egy Xperia ZR-em amiben 2GB RAM volt, ami még most is műxik, anyóka használja de ennyi...)Ez minden tekintetben több mint amit szerettem volna (főleg, hogy olcsó), így megrendeltem.
Ezúton is köszönöm a kuponkódot a kollégának aki itt írta a fórumon így 150 USD volt. Vettem hozzá ezt a shipping insurance-t is, valaki szerint ez számít valamit?Sokszor rendeltem kínai oldalakról kisebb dolgokat, igaz csak olyanokat amik raktárban voltak eleve, és azokra is legalább 2 hetet kellett várni ha nem többet.
Ennél a terméknél eleve az volt írva, hogy november 21-27 között "hajózzák be", úgyhogy nem várok csodát, szerintem csak januárban lesz belőle valami.
Bocsánat a hosszú posztért.Jah! Ez a gomb ami a "Dispatch Faster" szerintem useless, mert én ma már vagy 15x kattintottam és újra visszaadja a lehetőséget.
Köszönöm, hogy meghallgattattam!
-
matthews
aktív tag
Hát ez tényleg... Káva nélküli.... Van egy V...fone Smart Prime-om, még annak is keskenyebb oldalt a kávája...Basszus... Még jó hogy nem rendeltem.... Esküszöm a Vkworld Mix Plus-t választanám inkább. Annak keskenyebb oldalt is meg felül is ....
Szép telefon. De nem káva nélküli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest