Új hozzászólás Aktív témák
-
torrentszaki
tag
válasz
sisley76 #971 üzenetére
Én ügyesen megoldottam, hirtelen felindulásból le leveleztem a Gearbest supporttal, hogy fizessék vissza a pénzt. Mivel nekem sem volt biztosításom rá, így 50 dolcsival ki akarták szúrni a szemem.
A fele költség, 85 dollár lett a vége az alkudozásnak. (Gondolok itt azokra is, akik a nem létező Sony szenzor miatt bánkódnak, alkudozzanak velük). Most berendeltem a konkurenciától egy másik készüléket, mindennel együtt 145 dolcsi lett. Egy héten belül igérik EU G-W-4 UPS szállítással. Bye-bye Vernee Mix 2... -
torrentszaki
tag
Üdv!
Van még valaki, aki rajtam kívül a november 11.-i rendelésre vár? Holnap letelik a 2 hónapos szállítási határidő. Hol lehet ilyenkor reklamálni? -
torrentszaki
tag
Lassan elfakad az agyam, hogy december elseje óta Hinckley-ben van a csomagom és nem mozdul.
Ennyi idő alatt gyalog elhoztam volna...kamarast Mikor rendelted?
-
-
torrentszaki
tag
Ééés van már működő TWRP és ROOT
-
torrentszaki
tag
Nekem is jó lesz, kihívás, mint a mostani Iuni U3
Csak már itt lenne -
torrentszaki
tag
Enyém is ott áll, elvileg keddtől várható a futár érkezése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest