- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sludgeboyx
tag
Srácok tudnátok segíteni a gearbesten mitől függenek a telefon árak.Nekem semmit nem mond az hogy global meg internal version stb...mitől van az h egy teló több áron van és ugyan az.Most kupon kóddal tök jó áron vannak és le lehetne csapni rá csak fogalmam sincs mit nézzek.a B20 tudom de a többi nem világos.Xiaomiből mit érdemesebb venni ezt a 3 verza van Redmi note 4 az X verzió nem tudom miben másabb illetve a mi max 2 a harmadik meg a mia1.Bocs az offért csak sürgős és itt úgy látom elég jól értetek hozzá.
köszi -
Darth11
aktív tag
Szia,
A TN szám szépen nyomonkövethető a dpd.co.uk-n, a dpd.hu-n pedig úgy, hogy beírod a TN elé, hogy 1550, de igazából a co.uk-s oldalon is van egy Additional information gomb és az átdob a magyar oldalra.
A kiszállítás napján e-mait fognak küldeni a pontos időpontról és konkrétan még azt is fogod látni, hogy hányadikként megy hozzád a futár. Tegnap jött dpd-s csomagom és szépen lehetett látni, hogy pl még 32 megálló van előttem. A futár a megadott egy órás időintervallumban érkezett. A dpd-s emailben lesz lehetőség telefonszámot megadni, szállítási címet és időpontot is változtatni.
A gearbest nyomkövetésével ne foglalkozz, nem működik.
-
Darth11
aktív tag
Szerintem veszteségesen nem tudsz kiszállni belőle, főleg, hogy már most is 20 $-al többért adja a gearbest.
Az eredeti ára meg, ha tényleg lesz olyan, hogy eredeti áron adják, akkor 230 $ lesz. Alin jeleneg is 200 $, szóval, ha még 170-ért vetted, akkor tuti nem lesz veszteséges a dolog -
Darth11
aktív tag
Az eladhatóságot szerintem majd nagyban befolyásolja, hogy mit írnak majd a tesztek, illetve, hogy a vásárlók mennyire lesznek elégedettek.
Nyílván, ha jó lesz a telefon, akkor nem sokan fogják eladni. Ha szar, akkor azt a tesztekben is megfogják írni, és akkor a kutyának sem fog kelleni, szóval minden a telefontól függ, de szerintem 60-70 ezer Ft környékén simán el lehet majd adni.
-
Darth11
aktív tag
-
Bjorngolf
tag
Én egy Vernee Apollo-t nyuzok. nekem teljesen megfelelt. nem fagy, szépen fut, net-gps pöpecül megy rajta
amire kell arra nekem tökéletesen elég lett (sose játszok telon
inkább filmet nézek h ha utazok XD-nagy a laptopom az nem férne el az ölembe
)
Angliából rendeltem ide kb 40 e ft volt a telo EU shippingelEnnyiért megéri nekem letesztelni. Max megkapja nővérem v párom XD
Énis várom h milyen fincsiségek jönnek ki. Bár nagyon tervben van egy Honor 9-es beszerzése h ha ez nem olyan lessz mint amit várok tőle
-
tibcsi0407
félisten
Elég a korábbi telefonokat körülölelő hype-ot megnézned és azt, hogy mi lett belőle. 2017-re csúcs-Snapdragon telefon is volt nekik a roadmap-on felsorolva, de valahogy még egy SD 625-ös sem jött össze.
A kamera jellemzően egy 30 ezer Forintos Redmi 4A szintjét sem hozza egy telefonjuknál sem, a Thor-nál rengeteg hiba volt az ujjlenyomat olvasókkal, míg az Apollo Lite-nál random hajszálrepedések voltak a kijelzővédő üvegen.
Nem különb ez a márka sem mint az Elephone, Doogee és mélyen tisztelt Tsai KFT.
Az egész cégnek addig volt létjogosultsága az árkategóriában, míg a Xiaomi elő nem lépett a B20-as telefonokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged