- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomis
csendes tag
válasz
csucsu52 #795 üzenetére
Én is 10.10.én rendeltem többekkel együtt,de nem a vélemények miatt adom el,szimplán csak már lassan pofálabul olcsó az Lg,ami az ismeretlen 50-60 ezres kínai csodákhoz képest ég és föld..
Jelenleg is egy Elephone S1ről írok, 4mag,8gb rom, 1gb ram,de gyönyörű,kézbeillő,nagyon minőségi az összeszerelés,2 simes és független ..ja és 30e volt a Mediában.
Op3am volt,eladtam,mivel közel volt az utód megjelenése és majdnem teljes áron tovább tudtam adni.Az Elephone jött utána,gondoltam,ideiglenesnek jó lesz,de teljesen jól megvagyok vele április vége ótq,még fotózni és jászani is lehet vele... s1 helyett S8at szerettem volna,szintén gb-s rendelés,09.14.én rendeltem,október 10.én mondtam le és lett volna eme Vernee....szóval szerintem nem voltam türelmetlen.
Sajnos 1 hete nem volt V20 a Partneronál,de most hívtak,hogy ismét kapható,ezért lesz eladó a Mix2m.
Szeretném,ha a vevő bontaná ki,hogy ne az legyeb,hogy azért adom el,mert...biztos szép,gyors és sok mindenre használható kis teló lesz az is,de már akor nem nálam,ennyi! -
Tomis
csendes tag
válasz
Pisti7204 #790 üzenetére
Sebaj, nekem lesz egy bontatlan eladó, szerda délutántól, ha valaki gondolja...
Nem igazán akaródzott kivárni ezt a 1,5 hónapot, míg ideér, illetve nagyon fáj a fogam egy ideje az LG V20-ra...most rendeltem be egyet a Partnerotól, péntekre ide is ér, így eme csoda okafogyottá válik!Ha valakit érdekel, ide, vagy a tomisszeged@gmail.com -ra írjon, ne privibe, mert kb 3 havonta nézem csak meg!
köszönöm
-
Tomis
csendes tag
válasz
csucsu52 #544 üzenetére
Akkor vélhetőleg az egyetlen reális esély a pénzünk visszautaltatására az,ha a vállalt szállítási idő alatt nem történik semmi!?
Kicsit nem tudom eldönteni,minek is örülnék jelenleg jibban,bár nem nagy lóvé,de becsapva érzem magam...
Más: ugye a telót 10.én rendeltem,17.e óta shipped out, majd 27.én rendeltem szintén Gb-ről egy Xiaomi Hybrid Hd Pro fülest és qrva nagy meglepetésemre ma hozta a posta
Egy szó,mint száz, a Vernee bekaphatja!
Egyenlőre annyit sikerült elérni,higy kaptam 200 beváltható pontot...4$ a Gbtől a kellemetlenségek miatt! -
Tomis
csendes tag
válasz
matthews #498 üzenetére
Hogy mire gondolok?
Hm,konkrétan a p@*#ra,de hogy jön most ez ide?
Szíval Eu expressz, aminek a nevéből úgy gondoltam,hogy pá héten belül megjöhet a rendelésem,de akkor ezek szerint csak a zaklatásmentességet jelenti a vámon...má ha ugye a szállító cég nem cseszett el valamit,amire hivatkozott a Gb.. na majd kderül,tényleg nem sírok,csak ugye eleg sok az áverés ezen a téren és ahogy látom,nem csak én érzem így!
Majd lesz jövő héten V20am,ez meg megy az apróra! -
Tomis
csendes tag
válasz
matthews #495 üzenetére
EU Expressz?
Már sorry, de az említett Ali-n általában semmit nem kell pluszban fizetni ( igaz, hasonló "nagyobb" értékű dolgot még onnan nem próbáltan kérni ), de 2-3 héten belül middig minden itt volt!Közben elfogyott a Partneronál a V20...tegnap még volt elvileg...F@ck!
-
Tomis
csendes tag
Jaaa,hogy feladástól számítva. 27. Óta va shipped out státuszban,30.án kaptam a dpds smst,azóta semmi...akkor,ha jól számilom,december elejére ide kéne max érnie!
Nincs gond,most is egy Elephone S1en írok,lassan egy éves és szeretem,pedig full alap,még fényképeket is sikerült szépeket csinálnom,szóval a pénzért ez a minőség jár elv annyira nem zavar,csak ez a qva késés,ill.bizonytalanság... lesz@rom,hívom a Partnerot,péntekre itt a V20,emez meh majd megy az apróra,ha netán egyszer mégiscsak ideér! -
Tomis
csendes tag
válasz
#99499520 #488 üzenetére
Én most próbálom lemondani,de állandóan türelemre intenek,várjam ki a 10-25 munkanapot...hozzátennem,hogy 10.10 én rendeltem,tehá bőven túl vagyunk ezen is!
Aliexpressről rendeltem 5 tételt,20 perc múlva le voltak csomagolva és 4.ill 7 nap múlva mind elhagyta az országot!
Érdekes...Valami ötlet esetleg, a Vernee áb@szására hivatkova nem kérhetjük a visszatérítést?
-
Tomis
csendes tag
Én azért megvárom a DPD által írt időpontot, aztán meglátjuk!
Hátha valaki időköznem megkapja, így tapasztalatokra is szert tehetünk!
Azért érdekes, hogy a telefongyártók és a webshopok is ilyen hülyének nézik az embert...érdekes hozzáállás, többet tuti nem vásárolok ott ( bár egy Xiaomi Dual Hybrid fülest még várok, azt suinte rögtön csomagolták, csak ugye nincs EU express rá )
Ha valaki bármit tud, írjatok, ha más nem, egyszerre kapnak egy nagy csoportos kapjátokbekedvesGB levelet és nem kell külön-külön megválaszolgatniuk, csak utalni rögtön -
Tomis
csendes tag
Igen,kapnánk valamikor,lehet,má csak jövőre egy erősebb procival szerelt telót...jobban örültem volna ennek,de nekem teljesítményben a Vernee is elegendő lesz,haegyszer megérkezik!
Mondjuk a gearbestes státusz ellenére kaptam egy dpd-s smst,hogy 2-5 mókanap múpva kézbesítika csomagom...kíváncsian várom! -
Tomis
csendes tag
Szerintetek,ha most a rendeléseink shipped out státusza elenére hetekig nem szállítják ki a telót,visszakérhetjük a pénzt?
Csak mert lassan tényleg beesik egy jobbfajta kínai teló ára alá az a V20
Viccet félretéve,úgy rendeltem meg,hogy ennyiért a hülyének is megéri ugye,hát még nekem,max eladom,de basszus,Szeptember közepén rendeltem az S8at,majd Október 10.én lemondtam és rendeltem helyette a Vernee-t és még mindig ott tartunk, hogy lehet,Karácsonyra se lesz új telónk?? Vicc,komolyan, és ez a cég a világ egyik legjobbja,legnagyobbja?
Érdekes,az Aliexpresszről mindig minden gond nélkül megjön 2 hét alatt... -
Tomis
csendes tag
Szia!
Pont így jártam én is a kék Elephone S8cal
( Jelenleg egy alap S1-em van )
Sajnos a honlapjukon is az van,hogy November közepén jelenik csak meg,a feketéről meg halomra vannak a vásárlói vélemények,illetve azóta már a Gearbestnél is rendelhető készletről... Na mindegy,lemondtam,kértem helyette ezt a Vernee csodát előrendelésben Október 10.én,és 27.én kaptam egy shipped out üzit.
Azóta ez van : 2017-10-27 18:31:00Customer data received SouthallAzért remélem,1-2 héten belül megkapjuk,ha nem,bek@phatja a Gearbest és veszek egy V20at,úgy is azt akartam eredetileg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest