Új hozzászólás Aktív témák
-
jahuuu01
újonc
Sziasztok,
Az lehetséges, hogy a nálam lévőnek csak 3000mAh az aksija? Battery watcher programok ezt mondják róla és totál lemerítés után is csak 2750-et sikerült bele visszatölteni. Az lehetséges, hogy valójában 4200-es, csak az oprendszer azt hiszi, hogy 3000 és ezért leszabályoz? Furcsa, hogy ilyen problémával eddig senki nem találkozott, lehet áthintáztak a kínaiak és kisebb akksit raktak bele? Mit gondoltok?
Köszi -
sludgeboyx
tag
igen ezt néztem én is csak nem volt ennyire egyértelmű a dolog.Nem tudom v.ki irta lehet nem itt hogy eu expresszt is megfogták a postán és vámkezelték.Azt nézem van 4gb meg 6gb verzió is van ezek között v.mi különbség egyébként ezen kivül?10dodót megér az a 2gb plusz szerintem.
-
Pisti7204
tag
Van "szükségtelefonom"... Ez mindenképp eladó lesz. Nekem túl széles... Meg semmi értelme annak a hardvernek az én használati szokásaim mellett. Más jobban fogja értékelni... Meg engem ez a Vernee a régi jó kis Sony Xperia Z1-esemre emlékeztet dizájnban... Amikor azt összetörtem, eldöntöttem, hogy soha többé nem lesz drága telefonom. Így első blikkre ez a Vernee jó lesz. De még nem használtam, nem tudok értékelni!
No, most telepíti a 91 alkalmazásomat, klónozom a telefont egyelőre sim nélkül. Délután megnézem a súlyos GPS problémát Waze-val, hogy létezik-e. Pár próbaképet már lőttem vele az irodában, semmi extra, de nem is annyira szar, hogy ezért kidobjam az ablakon...
-
Tomis
csendes tag
Igen,kapnánk valamikor,lehet,má csak jövőre egy erősebb procival szerelt telót...jobban örültem volna ennek,de nekem teljesítményben a Vernee is elegendő lesz,haegyszer megérkezik!
Mondjuk a gearbestes státusz ellenére kaptam egy dpd-s smst,hogy 2-5 mókanap múpva kézbesítika csomagom...kíváncsian várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest