Új hozzászólás Aktív témák
-
Multipass
csendes tag
A halk hangszóróval lehet kezdeni valamit? Külföldi fórumokon semmi érdemlegeset nem találtam.
-
Multipass
csendes tag
Sziasztok!
Keresek bekapcsoló- és hangerő-szabályozó gombot Vernee MIX 2-höz, akár egész telefont is, hibásan. Bármilyen ötletet szívesen veszek, mert csak egy spanyol oldalt találtam, ahol lehet ezeket rendelni, de a bekapcsoló gomb nincs készleten hónapok óta.
Előre is köszi!
-
Multipass
csendes tag
válasz
feket663 #1004 üzenetére
Iszonyat bosszantó, hogy a circa 2000 Ft-os üveg (ami betörött) egybe van építve a kijelzővel, így 16000-ért (plusz áfa, hogy rohadjanak meg...) kell vennem egy kijelzőt is, ami viszont tökéletesen működik.
Micsoda pazarlás... Ezért (is) fog hamarosan megdögleni ez a bolygó.
-
Multipass
csendes tag
válasz
feket663 #1002 üzenetére
Köszi, eddig én is eljutottam.
Ezzel két gond van.1 - Kínában van, és a szél nem fújja ide, pláne nem egy hónapon belül.
2 - Még ha a kezemben is tartanám, lecserélni nem tudom, nem értek hozzá. Bár nyilván rajtam kívül mindenkinek rutin meló.Ezért is kérdeztem, hogy valaki járt-e már így, és hogy a végösszeg mennyire jöhet ki. Mert ha a csere vetekszik az teló új árával, akkor nem húzom az időt, más megoldást keresek.
A másik: ha mégis nekem kell megrendelnem, van választás, hogy "WITH" vagy "WITHOUT FRAME".
https://www.aliexpress.com/item/ocolor-For-Vernee-Mix-2-LCD-Display-And-Touch-Screen-With-Frame-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement/32847220416.html
Ez mit jelent, és melyiket kell megrendelnem?
Mondjuk ezért volna jó, ha találnék egy szakosodott telefonszervizt, és nem nekem kellene tippelnem.
-
Multipass
csendes tag
Nos megtörtént, ami még sosem. Pofára ejtettem a telót tok nélkül, az meg szépen "bepókhálósodott"...
Cserélt(etett) már valaki kijelzőt? Mennyibe kerül, és egyáltalán van olyan hely, ahol foglalkoznak ezzel? Egyelőre mindenhonnan lepattintottak, bár sok helyet nem értem el, mert hétvége van.
Persze ez sem történt volna meg, ha lehet hozzá itthon kapni normális tokot, vagy ideért volna a GB-től a decemberben megrendelt gyári bőrtok...
-
Multipass
csendes tag
MINDENT kipróbáltam, kivétel nélkül. A BT és a wifi is hibátlan a forrástól két helyiséggel odébb, a GPS-t Kaposváron és egy circa 250 km-es Bécsújhelyig tartó úton teszteltem, meg gyalog a pusztában. 3 hónap alatt 0, azaz NULLA alkalommal fagyott, a fosh kamera miatt feltettem a legutóbbi gyári ROM-ot, ami gond nélkül felment.
Néztem párszor filmet, NULLA alkalommal akadt. 720p, 1080p, gagyi xvid, totál mindegy. 3d-s játék? Fut, mint a szél, akadás zéró.Külön csengőhang két sim-hez? Nem próbáltam, de ha neked ez gond, hát legyen. Én az egyik sim-et csak a net miatt használom, szóval tök mindegy, milyen csengőhangon nem hívnak rajta...
Ja igen, halknak tényleg halk, de nem annyira, hogy használhatatlan legyen. Meg aztán ezért van BT-os hangszóró.
BT - pipa
Wifi - pipa
GPS - pipa
Kijelző pipa
Frissítés - pipa
Ára - pipaA szamszungokról semmivel sem hallottam jobbakat, csak amíg a Verneenek a kamerája gyenge, a szamszunggalakszi a szervizben dekkol, mert mondjuk az alaplap megdöglött.
200+ ezerért.
-
Multipass
csendes tag
-
Multipass
csendes tag
Ügyes vagy. Mint az arab sejk, aki felb.szta magát, és vett egy rakat Rolls-Royce-ot trágyát hordani.
Ráadásul a te Rollsod csak árában prémium. De sebaj, éljen az értelmetlen nagyzolás.
Én meg boldogan használom a Vernee-t, mert a kamerától eltekintve hibátlan. Ötöd áron...
"így már megérte"... Ahamm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest