- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
válasz
sisley76 #971 üzenetére
Én aliról a verneetől rendeltem ma pont 2 hónapja. Sima posta, mai napig nem tudok róla semmit. 9 nappal lett meghosszabbítva a purchase protection. Ha addig nem jön meg, akkor indítom a dispute-ot és kérem vissza a pénzt. Le merem fogadni, hogy egyszer csak valamikor beesik majd 1-2 hónapon belül.
-
Terentius
őstag
Sajnálatos,hogy kifogtál egy rossz példányt. Én úgy vagyok vele, hogy aliról a vernee shopból 100$-t megért ha nem lesz semmi baja. Ha teljesen rossz lesz akkor alin indítok eljárást, ha nem akkor vagy megtartom vagy csak kipróbálom és tovább adom. Remélem okés lesz és hamar ideér.
-
Terentius
őstag
Na én is megrendeltem fórumtársunk jóvoltából 99$-ért aliról. Mégegyszer köszönet neki! Remélem nagy gondom nem lesz vele.
-
Terentius
őstag
Ez már mekkora átb*szás, hogy szinte még alig kapta meg valaki a telót, de a Vernee kiad RÖGTÖN!!! egy 6 gb verziót. Azt hiszem ebből is látszik, hogy nevetséges egy cég, ennek meg a terméktámogatását azonnal el is felejthetjük. Vicc, komolyan amit művelnek
+2 gb RAM-ért már 250 dodót kérnek banggoodon, hatttalmas akcióban 300 helyett. Ááá, nem is találok erre szavakat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged