Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth11
aktív tag
válasz
Multipass #993 üzenetére
Negyed áron, de mindegy, gondolom a gps-t még nem használtad és nem akartál külön csengőhangot sem beállítani két sim kártyához, és biztos nem fagyott szanaszét egyszer sem, és a Bluetooth is pöpecül működik, a wifi meg hasít 20 centire a routertől
A vernee jó, ha egy évig jó lesz, nulla frissítéssel.
Negyed áron van egy nagy kijelződ, amin kb csak filmet tud lejátszani, de még az is szaggatt.
A vernee fossa magából a telefonokat, csak mindegyik hulladék mtk procival és használhatatlan oprendszerrel. Lehet a samsung négyszer annyiba kerül, de legalább olyan is.
Ha leosztod, hogy évente veszel egy fos kínait 50 ezerért én meg jó, ha 5 év múlva fogom lecserélni, és egyszer kiadok 200 ezret egy normális készülékért, amit élmény használni,akkor biztos megéri a kínai??? Te tudod, használd egészséggel és nyugtasd te is magad azzal, hogy csak 50 ezer volt, ezért már lehet szar, én is ezt tettem. -
Darth11
aktív tag
Végre megszabadultam a telefontól, muszáj volt megírnom
Életem legrosszabb döntése volt, de szerencsére vége -
Darth11
aktív tag
Ma vagy holnap lesz frissítés, elvileg holnap letölthető lesz az oldalról, ha az OTA nem találja:
http://www.vernee.cc/products/mix2/rom/
A vernee italy facebook oldalán ez van (facebook fordította olaszról angolra, de a lényeg érthető):
What will the update be in the next 22 December?
- optimized the effect of the rear cameras during filming: fixed the problem that when taking HDR photos the image becomes dark
- added the latest Google Security Patches.
- fixed the problem that the date of the security patch is incorrect.
- fixed the problem that some applications could not be installed.
- optimized the fast charging function that sometimes did not work properly. -
Darth11
aktív tag
Na én is kaptam vissza 30 USD-t GB walletre.
A vernee legalább már nem sony kamerával hirdeti a telefont, csak sima deal rear kameraként. -
Darth11
aktív tag
-
Darth11
aktív tag
válasz
rozmar123 #847 üzenetére
Este kipróbálom, de mivel még egy egyszerű bluetooth kapcsolat is meghaladja a telefon képességeit, így már az is csodaszámba megy, hogy egyáltalán egyszer egyszer sikerült.
A töltés szerencsére nálam működik, még nem vettem észre, hogy lassabb lenne, mindig elég gyorsan feltölt, bár sokszor a honor 9 töltőjével töltöm, elvileg ugyanazt tudja a két töltő.
A rendszer sebessége valóban jónak mondható, főleg ebben az árkategóriában, csak hát azok a funkciók nem működnek, amelyek alapok lennének, mert ennyi pénzből már vehettem volna egy sima nokia 3310-est is, és még az is jobban szólna, meg rezegne. Arról nem beszélve, hogy egy 720p-s film konkrétan szakadozik rajta, ami a G3-ason vaj simán futott, soha egy kis röccenés nem volt. Itt meg 10-15 percenként újra meg kell nyitnom a lejátszót, hogy jó legyen, persze már több lejátszót is kipróbáltam, nem azon múlik sajnos.
Úgyhogy továbbra is várhatjuk a csodát, hátha felvesznek valami normális programozót és javítják a hibákat, mert a telefon jelen állapotában sz.rt sem ér.
-
Darth11
aktív tag
A gmaps a cellainfók,mobilnet és wifi alapján lőtte be az adatokat, nem a gps-t használta. Ha nem autózól és nem kell sportoláshoz sem a gps, akkor jó lesz, azaz ha nem használod fel sem tűnik, hogy nincs
Reméljük, hogy a bluetoothon tudnak reszelni távolról, ha egyáltalán lesz hozzá valaha frissítés.
A vernee már valami új szar telefonon dolgozik. Mivel kb egy kis "garázscégről" beszélünk, nem hiszem, hogy párhuzamosan csinálnak új telefont és frissítenek régebbit.
Valószínűleg, ennyi, kész, kiadták, jöhet a következő, meg a következő, aztán egyszer csak mindenki rájön, hogy mekkora hulladék az összes telefonjuk és el fognak tűnni a süllyesztőben (legalábbis remélem
).
Több telefont adtak ki másfél év alatt, mint bármelyik másik gyártó, számszerint 11-et és jó, ha kettőhöz volt OTA frissítés, az utolsó frissítésük szeptemberben érkezett a Mars Pro-hoz, és az ottani fórum szerint semmit sem oldott meg, szóval ha van, az sem ér sz.rt sem
-
Darth11
aktív tag
Én először a gearbestnek írtam, de vicces amit küldtek válaszként.
Megírtam, hogy a kamera nem sony és videózni péládul nem lehet vele, illetve hogy a gps használhatatlanul rossz.
Erre jött az alábbi válasz:
We have received the update from the supplier.
For your first issue, afer confirming it with the technical team, it turned out that the camera sensor is actually sony imx258 with 13.0MP + 5.0MP. Please kindly test it by another application.For the second issue, at this moment the technical is processing the authentication for Google GSM. Once it is tested, they will upload the upgraded software package on the official website: http://www.vernee.cc/support/. Therefore, we kindly ask you to remain patient and wait a little bit for their update on this issue.
Irány a PayPal
-
Darth11
aktív tag
válasz
Terentius #755 üzenetére
Én még nem láttam és nem hallottam jó gps-es MTK procis telefonról, örülök, hogy a tiéd jó. Van az ismeretségi körben jó pár ilyen telefon, igaz nem a p25-ös procival, ezért is mertem ezt megrendelni, mert bíztam benne, hogy ebben már megoldották, de nagyobbat nem is tévedhettem volna.
-
Darth11
aktív tag
válasz
sludgeboyx #718 üzenetére
Szerintem nem rossz, csak B20 nincs benne, ha nem vodas vagy ez nem probléma. A 5,7 2K-s kijezlőhöz a 3100-as akksi kicsit kicsi, bár a G3-amba csak 3000-es volt és az is bírta kezdetben egy másfél napig.
Az jó, hogy Snapdragon proci van benne, így biztos jó lesz, a teljesítménye is nagyon jó, ha jól láttam antutuban kétszer akkora pontot ér el, mint a vernee f.os MTK 8 magos csili vili procija. Ez a telefon mindenben jobb a vernee-nélMég tetszik is, csak én t-s vagyok és hiányozna a B20
-
Darth11
aktív tag
Na válaszoltam a gearbestnek, leírtam az összes problémát, ha válaszolnak majd megírom.
A GPS nálam totálisan használhatatlan, kb 2 perc mire talál egy vagy két műholdat, és kb 10 másodpercenként eldobálja a jelet. Csak ezért ma kocsival jöttem dolgozni 25 km-en, kb 5 percig volt GPS, úgy ahogy.
Referenciaként hoztam a törött honor 7-est, ami csak az anyósülésen volt mobilnet nélkül, csak gps-el és azon végig tökéletesen volt jel. Sajnos számomra kuka ez a telefon, amint meg tudom venni a oneplus 5t-t, ez megya kukábaeladásra.Soha többet MTK procis telefon, nem tudnak procit gyártani
-
Darth11
aktív tag
válasz
Pisti7204 #675 üzenetére
Nem, csak őszintén megírtam mit kaptam, hogyan és mit vártam. Semmi támadó nem volt benne, nem is vártam, hogy keressenek, de ha már így alakult válaszolni fogok nekik.
Köszi, a hangerőt sikerült szépen beállítani, még a kód sem kell hozzá, mert van rá konkrétan app
A navigációs programoknál beállítottam, hogy ne legyen akksi optimalizálás, de még nem tudtam kipróbálni, esetleg te igen?
Reggel az endomondo-val sétáltam egyet, egy xiaomi mi a1-el és ezzel. Hát valóban elszomorító.
A vernee a térképen össze vissza jelezte az útvonalam, bevitt házakba, meg olyan utcába ahol nem is voltam, folyamatosan eldobálta a gps, ehhez képest a xiaominak végig volt jele és tökéletesen rögzítette az útvonalat.
Sajnos az MTK prociknak tényleg ennyire szar a GPS-ük, pedig bíztam benne, hogy tlán ebben a p25-ben már nem lesz, de sajnos az lett... -
Darth11
aktív tag
A második sim kártyához nem lehet csengőhangot beállítani, van rá lehetőség, de folyton hibát ad. Esetleg meg próbálná még valaki?
-
Darth11
aktív tag
válasz
Pisti7204 #665 üzenetére
A kis csengő kattolintható
így jó. Az usb kábel nekem tökéletes, nem lötyög, 34%-ról 100%-ra egy óra alatt feltöltött, azt hittem leesek az ágyról. Játék közben nem melegszik, én kipróbáltam real racing 3-al és mortal kombat X-el.
A wifi nem ac-s, csak 5 ghz-en tudja a n-est. Dlink routerrel 1000-es digi nettel 100-120 mbites sebességet mértem.
-
Darth11
aktív tag
Szia,
Megmondom őszintén, hogy én azt nem is láttam a megrendelésnél, azt hittem van benne kis műanyag perem, amibe be kell pattintani. A telefonhoz kapott tok, nekem tökéletes, ha esetleg kellene a tok és eljönnél érte a fogarasi útra, akkor szívesen odaadom, nem fogom használni.Hazafele kipróbáltam a wazet és egyszer egyszer megtorpánt és a gps jelet is nehezen találta, de azért nem használhatatlan. Pénteken egész éjszaka vezetni fogok, akkor lesz az igazi próba.
Akinek megvan az írja már meg nekem, hogy hogy lehet gyorsan rezgőre rakni a telefont, mert nekem ez hiányzik a kapcsoloknál, csak a ne zavarj funkció van ott.
-
Darth11
aktív tag
válasz
sludgeboyx #653 üzenetére
Ez így van, nem sony. Kb 30 perce nyomkodom, elvileg 100%-on volt és most 79%-on van, érdekes, remélem azért jobb lesz.
Most telepítek mindent, udvaron a gps tesztelve, teljesen jó volt, estére megmondom milyen a waze-val.A kamera olyan amilyen, a xiaomi mi a1 ezerszer szebb képeket csinál.
VISZONT: a rendszer sebessége eszméletlen, a kijelző iszonyatosan gyönyörő, még egy S8-as mellett is, a xiaomi mi a1 meg egyenesen bazárinak néz ki mellette. Ez sokkal élinkebb, telítettebb, a xiaomi meg fakó.
A wifi szerintem rendben lesz, az udvaron, ahol a honor 7-nek alig volt jele itt egyesen volt és tudtam rajta rendesen netezni. Az AP a 3. emeleten van, úgyhogy van távolság.
Az újjlenyomat olvasó a honor 7-hez képest egy hangyafasznyival lassabban old fel, de ez pont nem érdekel, tökéletesen működik.
A telefon kinézete, és minőségérzete valóban STUNING, ahogy a tesztelő mondta, aztán majd meglátjuk a GPS-t.
Egyelőre ennyi, települnek az appok. Iszonyatosan jó a 6 colos kijelző.
-
Darth11
aktív tag
Meg sem lepődöm, hogy a waltek oldalán a cert számára keresve nincs találat!
-
Darth11
aktív tag
Ez a szem... csaló cég facebookon letiltott, mert oda mertem írni, hogy a kamera szenzor hatalmas kamu!!!
Erre felraktak valami kamu certet a 4200-as akksiról, de a kameráról mélyen hallgatnak.
Rohadt egy cég ez! -
Darth11
aktív tag
20.11.2017 15:21 Budapest (HU)
A küldemény beérkezett az elosztó központbaMa már be nem megyek érte, holnap kihozzák
-
Darth11
aktív tag
válasz
torrentszaki #600 üzenetére
Ha holnap beérkezik a késmárk utcába én bemegyek érte, mert pár percre dolgozom onnan kocsival.
-
Darth11
aktív tag
Szia,
A TN szám szépen nyomonkövethető a dpd.co.uk-n, a dpd.hu-n pedig úgy, hogy beírod a TN elé, hogy 1550, de igazából a co.uk-s oldalon is van egy Additional information gomb és az átdob a magyar oldalra.
A kiszállítás napján e-mait fognak küldeni a pontos időpontról és konkrétan még azt is fogod látni, hogy hányadikként megy hozzád a futár. Tegnap jött dpd-s csomagom és szépen lehetett látni, hogy pl még 32 megálló van előttem. A futár a megadott egy órás időintervallumban érkezett. A dpd-s emailben lesz lehetőség telefonszámot megadni, szállítási címet és időpontot is változtatni.
A gearbest nyomkövetésével ne foglalkozz, nem működik.
-
Darth11
aktív tag
válasz
Pisti7204 #548 üzenetére
A szállítás miatt senki sem panaszkodott, csak voltak olyan eu expresses csomagok amik jóval a mieink után lettek feladva és már rég megérkeztek és ez fura.
Amúgy, ha jól értem mindenki örüljön, hogy egyáltalán kapunk valamit, mert hát csak 47000 Ft. Ha kisebb lenne a kijelző, és más procival, kevesebb rammal jönne akkor is azt mondanád, hogy csak 47 ezer volt, kit érdekel.Miért probléma az 2017-ben, hogy az ember azt akarja kapni a pénzéért, amit ígértek és a mai napig hirdetnek. Nem én kértem, hogy hazudjanak és adják ennyiért, fizettem volna többet is ezért szívesen, ha tényleg igazak lennének amiket ígértek.
Ugyanitt vernee mix 2 eladó hamarosan, oneplus 5t-re váltás miatt -
Darth11
aktív tag
Az előzményeket tekintve már nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz hír, de megérkezett a telefon Angliába és úton van pestre. Talán jövő héten elején már lesz belőle valami.
-
Darth11
aktív tag
Mondjuk a füles nem EU expressel jött az tuti, de érdemes átnézni a GB fórumra, ott 7-10 napos EU-s szállítások is vannak
A GB és a Vernee is hibás, a Vernee simán hazudik, a GB meg kamuzik jobbra balra szállítással, hogy már ne legyen könnyű lemondani. Kiváncsi leszek mit reagálnak csucsu52-nek. Ha simán törlik és visszaadják a pénzt, na akkor tuti, hogy még sehol sincsenek a telefonok, de erre látok kisebb esélyt, inkább valószínű, hogy meg fogják írni, hogy úton a cucc és, majd ha megjön, utána lehet reklamálni. -
Darth11
aktív tag
Tényleg utoljára: GB fórumról pár szállítás és van még több is! Szóval a GB a Vernee-vel közösen elmehetnek ahova akarnak!
15.11.2017 21:48 Hinckley, Le ... In transit.
15.11.2017 19:34 Middlesex (GB) In transit.
24.10.2017 06:18 DPD data centre
Order information has been transmitted to DPD.-------
November 6. EU Express-el rendelt Lenovo P8 tablet 14-én Southallban volt.
-------
Kézbesítési állapot
Dátum Időpont DPD elosztó központ Csomag helyzete-
07.11.2017 06:44 Budapest (HU)
A küldemény beérkezett az elosztó központba
06.11.2017 16:02 Hörsching (AT)
05.11.2017 22:33 Best (NL)
03.11.2017 23:27 Hinckley, Le ...
03.11.2017 20:36 Oldbury (GB)
03.11.2017 20:31 Middlesex (GB)
A küldemény beérkezett a feladó depóba
30.10.2017 03:26 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé. -
Darth11
aktív tag
válasz
csucsu52 #536 üzenetére
Hát én ezt az egészet tanulópénznek fogom fel. Soha többet gearbest és soha többet vernee.
Ha még csak egy helyen írnák, hogy rossz a gps, nem izgatna, de kb az összes tesztben azt mondják, hogy használhatatlan, erre jön rá a szar wifi, a kamu kamera és a vélhetően kamu akksi.
Én tényleg nem vártam csodákat, 45 ezer Ft-ért, de azt azért igen, hogy legaláb azt rakják bele, amit bőszen hirdetnek. Ez konkrétan csalás, de ugye semmit nem lehet tenni, be kell vallani jól csinálják, mert elég sokan megvették a telefont szerte az egész világon, és az a legviccesebb, hogy aki nem DHL-el rendelte, azok közül még senki nem kapta meg. Érdemes elolvasni az összes videó vagy teszt alatt a hozzászólásokat, mindenki csak vár, a nagy semmire. Részemről én lezártam, már a track17-et is töröltem, reméljük egyszer megjön. október 28-án lejár a 25 munkanapos vállalt szállítási idő (ezt feljegyeztem), azonnal elkezdem intézni a remélhetőleg teljes refundot, szerintem nem lesz probléma, mert a GB is nagyon jól tudja, hogy átverés az egész. Én már inkább abban bízom, hogy nem jön meg időben és visszakapom a pénzem. -
Darth11
aktív tag
Tuti azért teszik ilyen státuszba, mert különben már a rendelések 90%-át törölniük kellett volna az első tesztek megérkezése után
Tuti, hogy még nem adták fel őket, és csak cseleznek, mert ők is tudják, hogy egy nagy halom kaki a telefon
Amit ténylegesen feladnak, azok napok alatt megérkeznek angliába, a GB csak ezzel próbálja nyugtatni a vásárlókat. -
Darth11
aktív tag
Waze-val próbáltad a navigálást? Sajnos én naponta azt használom és a német teszt kicsit elrémített, hogy tökéletesen használhatatlan a telefon navigálásra.
Én most megnéztem ezzel az app-al a akksit és a honor 7-nél azt írja, hogy 3000 mAh-s, pedig elvileg ez is 3100 mAh-s. Megtennéd, hogy megnézed mit ír ki a vernee-n?
Várom, hogy megjöjjön, de sajnos úgy néz ki, hogy már csak azért, hogy valahogy refundoljam vagy eladjam, és vszg mi a1 lesz belőle
-
Darth11
aktív tag
válasz
matthews #504 üzenetére
Szintén 9, 23, 25.Facebookon 20-23 napos southall bejegyzések után érkeztek meg csomagok Angliába, meglátjuk.
Btw írtam a kamerával kapcsolatban a vernee összes email címére, vernee mix 2 Sony sensor tárgyal, de csak azt kérdezték a válaszban, hogy melyik telefonról van szó, úgyhogy le is mondtam a dologról, de legalább válaszoltak, de valószínűleg többet nem fognak
:=
-
Darth11
aktív tag
válasz
matthews #499 üzenetére
Talán azért az elvárható lenne, hogy az legyen a telefonban, amit ígérnek. Azért ez teljesen más. Ha szar lenne a minősége vagy lassú szar lenne, akkor ok, mert hát csak egy kínai vacak dehogy még nem is az van benne amit bőszen hirdetnek, na az az idegesítő. Mintha vennél egy PC-t, amit i7-es procival hirdetnek, hazaviszed és kiderül, hogy egy régi amd van benne.
-
Darth11
aktív tag
Hát ennek a szállítási módnak sajnos ez a hátránya
Valószínűleg akkor is megvettem volna a telefont, ha azt írják, hogy "tököm bököm kamera szernzor van benne, de nézd ilyen fasza képeket csinál". Csak az igazságérzetemet zavarja, hogy ennyit hazudnak, így ha tudom vissza fogom szerezni a pénzem.
-
Darth11
aktív tag
Igen, csak ez a telefon már el lett küldve. A 10-25 munkanap a feladástól számít, nem a megrendeléstől. Azt a megrendelést amit nem adtak fel könnyen vissza lehet mondani, de amit feladtak azt már nehezebb.
Én a 16. munkanapnál tartok, ahogy letelik a 25 azonnal írok nekik és visszakérem a pénzt.
A vernee-nek sajnos hiába írnál, sza.... rá, tele hazudták a világot, eladtak több ezer telefont és kész, nem lehet velük mit kezdeni, a világ másik feléről. Az, hogy a vernee kamu adatokkal értékesíti a telefont, nem a gearbest hibája.
Mindenesetre tegnap írtam a Vernee-nek facebookon, persze nem válaszoltak, nem is fognak. Írtam a Vernee italynak is, mert ők még úgyahogy hitelesnek tűnnek, de kb elküldték a mix2 spec oldalát, meg sem nézték amit küldtem nekik. Majd amikor írtam nekik, hogy baszki sony szenzor van a leírásban, de a telefonban valami más szar van, akkor már az alábbi válaszokat adták:
"We need to check, is possible that the suppliers are in alternative, so Sony, Onsemi, Samsung could be used on Mix2
We will check and let you know. Thanks and Regards""Sorry for this, we don't know which sensor is really in Mix2, only details from China can solve this misunderstanding ar wrong declaration. Thanks"
Szóval kb bármit mondhatnak, aztán azt raknak bele, amit éppen kikukáztak valahonnan.
Kiváncsi leszek majd a GB válaszára, ha ezt megírom nekik, illetve, hogy ilyen esetben a PayPal kinek adna igazat, biztos meg fogom próbálni.
-
Darth11
aktív tag
-
Darth11
aktív tag
Megtennéd, hogy megnézed, hogy ez a program mit ír a kamera szenzorra és a memóriára?
Már több helyen is írták, hogy nem is a sony kamera van benne, ami viszont nettó átverés és csalás.
köszi
-
Darth11
aktív tag
Szerintem meg sem nézték, akkora hülyeségeket írnak, hogy simán kinézem belőlük, hogy a korábbi helio p20-as teszt eredményeket másolták a tesztbe
MediaTek 6757, az a P20-as széria, ebben a MTK6757CD, azaz a P25-ös proci van.
"Nem véletlen, hogy a Bluboo S1, a Maze Alpha, Umidigi S2, Elephone S8 gyakorlatilag ugyanezt a hardvert használja"
Egyedül a Maze alpha használja ugyanezt a procit.
Nettó baromság amit írnak. Azoknál a telefonoknál amik a p25-ös procit használják (Mars Pro, Maze alpha) senki nem tapasztalt GPS problémát.
Ha valósak ezek a problémák, akkor szar van a palacsintában -
Darth11
aktív tag
Jézusom, csak a feléig jutottam, de már két hülyeséget is írnak! Komoly tesztelők lehetnek
Mindenhol írják a gyorstöltést (még tesztvideó is van róla) és, hogy IPS LCD a kijelző, vicc.Elvileg az 5GHz-es wifit is tudja, itt azt írják nem, brutál szar teszt, tele hülyeségekkel
-
Darth11
aktív tag
Igen, a gb supportja hülyeségeket ír, nem kell velük foglalkozni. Az összes unboxing videón, még a gb-sen is ott a tok és a fólia. Még mindig azt írja a gb hogy, 5,77 cm széles a telefonom és nem támogatja az ota frissítést, holott még egy ota manualt is adnak a dobozban
-
Darth11
aktív tag
válasz
matthews #468 üzenetére
Amúgy simán lehet, hogy tök kamu az, hogy feladták, mert 3-4 hete tartanak elvileg anglia felé a telefonok, valaki meg 10 nap alatt megkapott mást. Lehet várnak egy bizonyos számú rendelést és majd egyszerre fogják küldeni. Az meg hogy megrendelték a dpd-t csak a vásárlók megnyugtatását szolgálja, idővel kiderül.
-
Darth11
aktív tag
A töltő elvileg csak 2 amperes. A G3-hoz kapott kábel tökéletesen átvitte, meg hát amit ehhez adnak csak jó lesz. Az irodában meg mindegy, ott egész nap be van dugva kb, mindegy mennyivel töltődik.
Ha adnak ki az sem mindig javít a dolgokon, olvasva a Thor updatejeit. Ott már vagy három volt, de állítólag semmit nem javult.
-
Darth11
aktív tag
Jaa, nekem meg csak microusb-s kábeleim vannak, így nekem direkt jó, hogy nem c-s
Hát bízzunk benne, hogy lesz frissítés a kamerával kapcsolatban, ha egy kicsit utolérik magukat a gyártással, talán lesz idejük foglalkozni a szoftveres problémákkal is (már ha egyáltalán csak szoftveres a probléma). Ez a "kisebb új" cégek hátránya
-
Darth11
aktív tag
Köszi, nekem bőven megfelel a képek minősége, nem vagyok egy nagy fotós, szinte alig használom, így ami pozitívum az nekem sokkal hangsúlyosabb
Az usb c-s mizériát nem értem, miért olyan hatalmas feature, azt leszámítva, hogy bárhogy be lehet dugni?
A youtubeon egy fickó az open camera app-ot használja, és ő minőségi javulást tapasztalt, főleg a videók terén.
Remélem most már lassan elér európába a kínai szállítmány.
-
Darth11
aktív tag
Én jelenleg a menyasszonyom honor 7-sét használom, mert neki vettünk egy honor 9-est. Kíváncsiságból lefutattam az antutut a 7-esen, mert úgy voltam vele, hogy ha a vernee hozza ennek a sebességét, akkor én már örülni fogok. Nagyon meglepődtem, hogy "csak" 33000 pontot ért el, a vernee meg 60 ezer fölött van, így sebességgel nem lesz probléma, a mindennapi használatra tökéletes lesz. A kamerája valaki szerint elég, de tény, hogy a legjobb vélemény szerint is csak az árához képest jó. A profi móddal elég szép képeket lehet csinálni, plusz utána bármilyen szerkesztővel pikk pakk lehet javítani a képeken, de a videókon mutatott teszt képek nekem rendben vannak és remélem hogy a videón fognak javítani.
-
Darth11
aktív tag
Jöhetne már a telefon, egyre jobban várom
-
Darth11
aktív tag
válasz
matthews #408 üzenetére
Végre valaki ako a helyén kezeli a dolgolat
Amúgy vszh nem a gearbest tehet a késői szállításokról, sokkal inkább a vernee akik nem képesek ennyi telefont gyártani, a oneplus is így kezdte, a hülye meghívós rendszerükkel. A gearbest elég normálisan áll hozzá, ahogy fentebb írták, ahogy kéred, rögtön törlik a megrendelést és már aznap vissza is utalják a pénzt. Így ha később jön jobb újabb telefon nem lesz gond ezt lemondani.
-
Darth11
aktív tag
válasz
csucsu52 #383 üzenetére
Percre pontosan ugyanaz a bejegyzés nálam, azért már az is érdekes.
Amúgy nem hiszem, hogy hajóval megy, (bár ki tudja), csak azért gondolom, mert valakinek 5 nap alatt odaért, azért hajóval csak több idő. Bár simán lehet, hogy valamit így valamit úgy küldenek
Közben amúgy, hogy a telefonról is legyen szó, elég sok videó és teszt került fel a netre a napokban, és én még örülök, hogy megrendeltem.
-
Darth11
aktív tag
válasz
Víz Elek #378 üzenetére
Kb holnap fogják útnak indítani anglia felé, ha szerencséd van. Jó pár megrendelőnek, mint pl nekem is 23-a óta van úton anglia felé, a dpd-s sms pedig 23-án jött. Attól függetlenül, hogy a miénk még sehol nincs, lehet te hamarabb megkapod, mert teljesen lutri ez az eu expressz. A GB fórumán van olyan, akinek 30-án adták fel és 3-án már angliába volt és 7-én meg is kapta. Mondjuk az vicces lesz, ha te hamarabb megkapod, mint mi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged