- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
#99499520 #373 üzenetére
Lehet hogy így van.
De amit a GearBest csinál mostanában, az nyilvános becsapása a vásárlóknak.
Mivel az én eredeti rendelésem már 2 hónapos, volt időm kifigyelni, hogy mit művelnek. Több telefont is nézegettem, és a másik kedvenc oldalammal a TinyDeal-el vetettem össze az ígért szállítási határidőket. A Tiny kiírja, hogy szállítás 1.5 hónap múlva, a Gear pedig, hogy 2 hét múlva. Persze ők is csak 1.5 hónap múlva tudnak szállítani. Közben meg a sok felháborodott pénzét befizetett vásárlónak azt mondják, hogy a gyártó nem küldte a megadott időpontra, és legyél türelmes. Miközben előre tudták, hogy semmi nem lesz a 2 hetes szállításból, csak gyűjtik be a megrendeléseket. És mint írtam, nem egy telefon esetében ezt tapasztaltam. -
dlaj
őstag
Hátha a Maze Alpha kamerában nem lesz jobb, mint a jelenlegi ZTE Z7 Max-om, akkor megy mind a kettő a piacra, és én is veszek egy V20-at. Nekem is ez volt az eredeti elképzelés.
Ez a GearBest meg elég szemét munkát csinál azzal, hogy közeli határidővel rakja ki a telefonokat, holott nem is tudja teljesíteni a megrendeléseket. Az Elephone S8 alatt van is néhány anyázós vélemény. -
dlaj
őstag
válasz
Víz Elek #316 üzenetére
Pedig a GearBest-nél megesik ez manapság.
Én egy Elephone S8-at rendeltem tőlük 2 hónapja. Egy hónapig csak a szállítási határidőt tologatták. Mikor megelégeltem, kértem, hogy küldjenek akkor egy Maze Alpha-t. Írták, hogy OK, de a pirosítás miatt, erre is sokat kell várni, jelenleg csak sima postával tudják küldeni. Mondtam legyen, csak történjen már valami. Nagy nehezen kettő hete feladták, de sehol sem tart. Én ebben az évben nem számítok rá.
Ha véletlenül mégis megkapom, akkor azt karácsonyi ajándéknak tekintem. -
dlaj
őstag
válasz
#99499520 #178 üzenetére
Az általad arányosnak mondott Doogee Mix is elég vastag kávásra sikeredett. Ja, a Vernee az csal. A többi frankó.
Ajánlom figyelmébe az oldalon található 2 felső képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged