- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjorngolf
tag
A szállítás időpontja mindig is fog tolódni így
amikor megvettük asszem oktober 20-25 környékére igérték a szállítás megkezdését. Ez még mindig él (az egy bizonyos mennyiségü szállítmányra vonatkozott az a szállítási idő). Most úgymond új készlet van már és azok vannak ezen a szállítási dátumon (tudom h még az első szállítmányt se kapták meg-mert akkor már postázták volna) de ez van
Kicsi fura rendszer de tavaly az egyik kinai support leírta ezt nekem -
Darth11
aktív tag
Még a samsung S8+ is 73,4 mm széles, aminek 6,2 colos a kijelzője, de a sima S8-as is 68,1 mm.
Ha tényleg 5,7 cm-es lenne, akkor arányaiban nagyon hülyén nézne ki, a 157 mm-es maggasághoz, illetve a képarány sem 2:1-es lenne, sokkal inbb 2,7:1, ami nincsSzóval én a hivatalos oldalnak hiszek a 76,2 mm-es szélességgel, mert így jön ki a képarány is, a gearbest meg nem tudom mit lát
-
Darth11
aktív tag
Sajnos ez azért van, mert a Vernee oldalán sincs több, nincsenek konkrét specifikációk még, talán a gearbest a leghitelesebb amúgy.
A vernee oldalán csak a fő adatok vannak kint:
6.0" FHD+ (nem írják, hogy amoled vagy IPS) Gearbesten sincs fent, de ennyi pénzért én az IPS LCD-re fogadok, a G3-amban is ilyen van jelenleg és nekem tökéletes, bár az S3-as kijelzője szebb volt az AMOLED-el.
A készülék vastagságáról sincs sehol konkrétum. Gearbest-en 7,6 mm van írva, de láttam már én is 8,2 mm-es adatot.
Amúgy a gearbest váltig állítja, hogy 57,7 mm széles a telefon, de a vernee oldalán 76,2 mm-t írnak, úgyhogy még talán ez sem biztos.
A kamera a vernee és a gearbest oldalán is ugyanaz 13.0MP + 5.0MP dualos hátul és 8 MP-es elől.
A vernee oldalán 93.07% a kijelző arány, remélem ez az igaz, mert a 78%-os arány az sokkal kevesebb.
Ha tényleg olyan vékony lesz a káva, akkor a 93%-os adat áll közelebb a valósághoz, de ha még 85-90% is lesz valójában, az sem rosszRemélem, ahogy közeledik a szállítási idő, egyre több részletes infót kapunk majd a vernee oldalán is, talán még teszt is lesz róla hamarabb, ha adnak ki teszt telefont pár nagyobb oldalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged