- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomis
csendes tag
válasz
csucsu52 #795 üzenetére
Én is 10.10.én rendeltem többekkel együtt,de nem a vélemények miatt adom el,szimplán csak már lassan pofálabul olcsó az Lg,ami az ismeretlen 50-60 ezres kínai csodákhoz képest ég és föld..
Jelenleg is egy Elephone S1ről írok, 4mag,8gb rom, 1gb ram,de gyönyörű,kézbeillő,nagyon minőségi az összeszerelés,2 simes és független ..ja és 30e volt a Mediában.
Op3am volt,eladtam,mivel közel volt az utód megjelenése és majdnem teljes áron tovább tudtam adni.Az Elephone jött utána,gondoltam,ideiglenesnek jó lesz,de teljesen jól megvagyok vele április vége ótq,még fotózni és jászani is lehet vele... s1 helyett S8at szerettem volna,szintén gb-s rendelés,09.14.én rendeltem,október 10.én mondtam le és lett volna eme Vernee....szóval szerintem nem voltam türelmetlen.
Sajnos 1 hete nem volt V20 a Partneronál,de most hívtak,hogy ismét kapható,ezért lesz eladó a Mix2m.
Szeretném,ha a vevő bontaná ki,hogy ne az legyeb,hogy azért adom el,mert...biztos szép,gyors és sok mindenre használható kis teló lesz az is,de már akor nem nálam,ennyi! -
Pisti7204
tag
válasz
csucsu52 #630 üzenetére
Mondom, hogy nem normálisak, már nekem is felhozza...
Én hülye azt hittem, hogy létezik olyan fogalom, hogy "GearBest support"....
Ráadásul ingyen rakta rá az EU express-t...
Sőt, megnéztem: Xiaomi Airt is lehet így rendelni, amit eddig soha... Kezdek elgondolkodni rajta, de nagyon...
-
Tomis
csendes tag
válasz
csucsu52 #544 üzenetére
Akkor vélhetőleg az egyetlen reális esély a pénzünk visszautaltatására az,ha a vállalt szállítási idő alatt nem történik semmi!?
Kicsit nem tudom eldönteni,minek is örülnék jelenleg jibban,bár nem nagy lóvé,de becsapva érzem magam...
Más: ugye a telót 10.én rendeltem,17.e óta shipped out, majd 27.én rendeltem szintén Gb-ről egy Xiaomi Hybrid Hd Pro fülest és qrva nagy meglepetésemre ma hozta a posta
Egy szó,mint száz, a Vernee bekaphatja!
Egyenlőre annyit sikerült elérni,higy kaptam 200 beváltható pontot...4$ a Gbtől a kellemetlenségek miatt! -
Darth11
aktív tag
válasz
csucsu52 #536 üzenetére
Hát én ezt az egészet tanulópénznek fogom fel. Soha többet gearbest és soha többet vernee.
Ha még csak egy helyen írnák, hogy rossz a gps, nem izgatna, de kb az összes tesztben azt mondják, hogy használhatatlan, erre jön rá a szar wifi, a kamu kamera és a vélhetően kamu akksi.
Én tényleg nem vártam csodákat, 45 ezer Ft-ért, de azt azért igen, hogy legaláb azt rakják bele, amit bőszen hirdetnek. Ez konkrétan csalás, de ugye semmit nem lehet tenni, be kell vallani jól csinálják, mert elég sokan megvették a telefont szerte az egész világon, és az a legviccesebb, hogy aki nem DHL-el rendelte, azok közül még senki nem kapta meg. Érdemes elolvasni az összes videó vagy teszt alatt a hozzászólásokat, mindenki csak vár, a nagy semmire. Részemről én lezártam, már a track17-et is töröltem, reméljük egyszer megjön. október 28-án lejár a 25 munkanapos vállalt szállítási idő (ezt feljegyeztem), azonnal elkezdem intézni a remélhetőleg teljes refundot, szerintem nem lesz probléma, mert a GB is nagyon jól tudja, hogy átverés az egész. Én már inkább abban bízom, hogy nem jön meg időben és visszakapom a pénzem. -
Bjorngolf
tag
válasz
csucsu52 #536 üzenetére
Amugy valószinü ez lessz. Mert rendeltem más telót és az kb 10 nap alatt itt volt.
szóval nem a DPD-vel van a gond.
Szimplán írjátok szerintem meg nekik h tisztában vagytok vele h nem adták fel. kapnak 1-2 napot aztán írtok a paypalnak és onnan igénylítek vissza a pinzt. -
Darth11
aktív tag
válasz
csucsu52 #383 üzenetére
Percre pontosan ugyanaz a bejegyzés nálam, azért már az is érdekes.
Amúgy nem hiszem, hogy hajóval megy, (bár ki tudja), csak azért gondolom, mert valakinek 5 nap alatt odaért, azért hajóval csak több idő. Bár simán lehet, hogy valamit így valamit úgy küldenek
Közben amúgy, hogy a telefonról is legyen szó, elég sok videó és teszt került fel a netre a napokban, és én még örülök, hogy megrendeltem.
-
margithid
veterán
Szerintem ha ez most ennyi, akkor karácsonykor még olcsóbb lesz majd.
Főleg ha többi gyártó is megjelenik valami hasonlóval.
Én egyenlőre várok, egy éves még csak a Redmi 3S, aksija tökéletes még mindig.
Inkább várok, hogy majd xiaomi mit fog kihozni az elkövetkező 1 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged