- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomis
csendes tag
válasz
Pisti7204 #790 üzenetére
Sebaj, nekem lesz egy bontatlan eladó, szerda délutántól, ha valaki gondolja...
Nem igazán akaródzott kivárni ezt a 1,5 hónapot, míg ideér, illetve nagyon fáj a fogam egy ideje az LG V20-ra...most rendeltem be egyet a Partnerotól, péntekre ide is ér, így eme csoda okafogyottá válik!Ha valakit érdekel, ide, vagy a tomisszeged@gmail.com -ra írjon, ne privibe, mert kb 3 havonta nézem csak meg!
köszönöm
-
csucsu52
aktív tag
válasz
Pisti7204 #764 üzenetére
Figyu, én már le is zártam a paypalon a dispute-ot, mert csont nélkül elfogadta gearbest a 40USD visszatérítési kérelmem, elvileg 30 napon belül küldik.
Úgyhogy nyugodtan kérhettek többet, hátha...
Volt fotó, video, minden, nem ellenkeztek 1 percet sem.Pedig nálam tök jó minden, bluetoothon ment kb 24órát fejhallgató/hangszóró páros egyetlen szakdás nélkül, gps-t 15 percre próbáltam csak, az alatt semmi gond nem volt, én szeretem, gyönyörű a kijelzője!
-
Pisti7204
tag
válasz
Pisti7204 #767 üzenetére
A hátulja egy bevonat nélküli, talán üveg, de lehet, hogy műanyaglap, kicsit furcsán kopog. Ha hozzáérsz, már attól tiszta zsír, ujjlenyomatmágnes, és nem olyan fényes, mint az eleje, amin ez a bevonat van. Ami nem mellesleg olyan fényes, hogy az már zavaró... Nagyon megutáltam én ezt a telefont 3 nap alatt, ez a helyzet...
Mert egyszerűen ez egy nagyon rossz termék, mind műszakilag, mind minden tekintetben.
-
rozmar123
csendes tag
válasz
Pisti7204 #741 üzenetére
Nem nagyon ismerem a gps lelkivilágát, de találtam egy érdekes beállítást ami szintén segíthet a vétel javításán. A GPS Status alkalmazás fizetős verzióját használom. Ez az alkalmazás automatikusan elindul a műholdak keresése közben amikor egy másik alkalmazás használja a gps-t. Ha megvannak a műholdak, automatikusan bezár a GPS Status. Biztosan van más hasonló gps-es program is, én ezt ismerem. Ennek a beállításainál a Beállítások/GPS és Szenzorok/Érzékelők szűrése beállításnál a Nincs szűrés lehetőséget kellene választani. Ezzel nekem határozottan jobbnak tűnik a műholdas vétel. Nem tudom, hogy ez a beállítás elérhető-e az ingyenes változatnál.
-
sludgeboyx
tag
válasz
Pisti7204 #733 üzenetére
Ja ebben teljesen igazad van.Egy Vernee Apollom van de gondoltam frissebb telót veszek kb hasonló árban de nem nagyon találok.Meg van még a gearbesten 40$ amit le kellene vásárolnom emiatt is gondoltam hogy beforgatom.Xiaomiban mit érdemes esetleg ilyen összegért megvenni?
-
-
Darth11
aktív tag
válasz
Pisti7204 #675 üzenetére
Nem, csak őszintén megírtam mit kaptam, hogyan és mit vártam. Semmi támadó nem volt benne, nem is vártam, hogy keressenek, de ha már így alakult válaszolni fogok nekik.
Köszi, a hangerőt sikerült szépen beállítani, még a kód sem kell hozzá, mert van rá konkrétan app
A navigációs programoknál beállítottam, hogy ne legyen akksi optimalizálás, de még nem tudtam kipróbálni, esetleg te igen?
Reggel az endomondo-val sétáltam egyet, egy xiaomi mi a1-el és ezzel. Hát valóban elszomorító.
A vernee a térképen össze vissza jelezte az útvonalam, bevitt házakba, meg olyan utcába ahol nem is voltam, folyamatosan eldobálta a gps, ehhez képest a xiaominak végig volt jele és tökéletesen rögzítette az útvonalat.
Sajnos az MTK prociknak tényleg ennyire szar a GPS-ük, pedig bíztam benne, hogy tlán ebben a p25-ben már nem lesz, de sajnos az lett... -
Darth11
aktív tag
válasz
Pisti7204 #665 üzenetére
A kis csengő kattolintható
így jó. Az usb kábel nekem tökéletes, nem lötyög, 34%-ról 100%-ra egy óra alatt feltöltött, azt hittem leesek az ágyról. Játék közben nem melegszik, én kipróbáltam real racing 3-al és mortal kombat X-el.
A wifi nem ac-s, csak 5 ghz-en tudja a n-est. Dlink routerrel 1000-es digi nettel 100-120 mbites sebességet mértem.
-
Pisti7204
tag
válasz
Pisti7204 #669 üzenetére
Még pár dolog 2.0:
- WiFi: UPC 240/20-as netnél, ConnectBox 5Ghz (ami minden, csak nem rossz router) a max. elérhető letöltés 35 Mbps, a fel meg tudja a 20-at. Ez nagyon karcsú egy elvileg AC-s WiFi-től...
- 4G: lefedettség is meg sebesség is jó, Vodás vagyok, a 25/20 náluk már csoda számba megy, ennyit mértem itthon a SpeedTest-el... (Végre valami jó is!)
Szóval ezek a negatívumok eddig, pozitívumok is vannak természetesen, azokról fentebb már írtam, nálam a konklúzió: az áráért ennyit kapunk, csodát senki sem várhat, vannak bosszantó hiányosságai és azért jó tulajdonságai is ennek a kütyünek (egyedi dizájn, tényleg minőségi összeszerelés, kijelző kiváló, proci nem rossz, telefonálás hangminősége kiváló, a szinte stock Android betyár szépen fut rajta)! Én megtartom, mert így is tetszik, és ennyi kompromisszumra kész vagyok. Többet ezért a pénzért őszintén nem is vártam. De az "átvertség" érzés azért megvan, a marketing csodát ígért, mint eddig sokszor a világtörténelemben, de sajnos ez a mosópor sem tartalmaz intelligens molekulákat...
-
Pisti7204
tag
válasz
Pisti7204 #666 üzenetére
Még pár dolog:
- kihangosító hangszóró eléggé gyengécske, mindjárt megnézem az oroszoknál, hogy kell az MTK szervizmenűben hangosítani. Egyszer egy haverom UMI-jánál már csináltam...
- fotózás olyan, amilyen, de ami a legjobb, hogy nincs Camera 2 API, a régit rakták bele a szoftverbe, ez kicsit gáz Androud 7-nél....
Néhány "mintakép" itt elérhető: [link]
- videózásra a telefon teljes mértékben használhatatlan, lagol, szaggat, borzasztó...A GearBest-es értékelésbe is beírtam a kamera problémát, meg feltöltöttem a screenshotot a Hardver Info-ból, kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán megjelenik e a review-m...
Mindegy, mostmár eldöntöttem, hogy claim lesz, először megpróbálom a GearBest-el, nem trógerkedek rögtön a PayPal-on keresztül, majd meglátom, mit reagálnak...
-
tmart
csendes tag
válasz
Pisti7204 #656 üzenetére
Egy kicsit irigyellek
Nálam még mindig nagyon zavaros a helyzet.
Én október 10.-én rendeltem meg, és November 3.-án jött egy levél a GB-től
hogy shipped out státuszba került a csomagom.
A helyzet azóta is változatlan.
Nem kaptam a DPD-től sem SMS-t.
Van egy csomagazonosítóm, egy szállítmányazonosítóm, de a DPD-től azt a választ
kaptam, hogy " Jelen pillanatig a megadott csomagszámmalnincs regisztrált szállítmány, nincs feladott küldemény"
Ma délelőtt írtam a 2. ticketed a GB felé, mert az elsőre a válasz, egy szabvány
" Mi elküldtük, vegye fel a kapcsolatot a kiszállítóval"volt.
Lehet, hogy biciklivel hozza egy kínai rizseskuli... -
Darth11
aktív tag
válasz
Pisti7204 #548 üzenetére
A szállítás miatt senki sem panaszkodott, csak voltak olyan eu expresses csomagok amik jóval a mieink után lettek feladva és már rég megérkeztek és ez fura.
Amúgy, ha jól értem mindenki örüljön, hogy egyáltalán kapunk valamit, mert hát csak 47000 Ft. Ha kisebb lenne a kijelző, és más procival, kevesebb rammal jönne akkor is azt mondanád, hogy csak 47 ezer volt, kit érdekel.Miért probléma az 2017-ben, hogy az ember azt akarja kapni a pénzéért, amit ígértek és a mai napig hirdetnek. Nem én kértem, hogy hazudjanak és adják ennyiért, fizettem volna többet is ezért szívesen, ha tényleg igazak lennének amiket ígértek.
Ugyanitt vernee mix 2 eladó hamarosan, oneplus 5t-re váltás miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest