- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
Tudom, hogy nem hozzám szólt a kérdés, de én ma reggel teszteltem a GPS-t a waze-val, nettel, kb 100km-en.
Normálisan futott, a készülék üzemideje is kielégítő így 1 nap után számomra (játék, youtube, stb-vel tesztelve).Számomra kissé a kamera a fájó pont.
BT-ről csak annyit tudok nyilatkozni, hogy kipróbáltam a kocsiban lévő FM transmiterrel a telefonálást, (kb.5 perc) addig jó volt, de sűrűn úgysem fogom használni.Nem tudom, hogy esetleg a needrom oldalán lesz-e valami használható rom a másoknál felmerülő BT, GPS problémákra, én azért minden esetre figyelni fogom, hátha lesz rá valami épkézláb szerű megoldás.
Készítettem 2 fotót az Camera MX alkalmazással, próbáltam ugyanabban a szögben, távolságról fotózni Honor 7 vs. Mix 2.
MIX 2
MIX 2 sötétben+vaku -
csucsu52
aktív tag
Paypalon, 2 nap alatt rá is bólintott a Gearbest, h rendben visszaadják, majd 2 nap után meg is érkezett a számlámra
Annyit írtam, h a descriptionnel ellentétben nem sony back kamerával van szerelve, hanem noname kamera, nekem nagyon fontos lett volna a sony kamera, mert fotózásra használnám a készüléket. :-)
Linkeltem feltöltött képeket, amiket csináltam a csomagolásról, a telefonról, videót a kamera működésről és printscreent a nem sony szenzorrór hardware info appból.Ennyi.
-
Darth11
aktív tag
Szerintem meg sem nézték, akkora hülyeségeket írnak, hogy simán kinézem belőlük, hogy a korábbi helio p20-as teszt eredményeket másolták a tesztbe
MediaTek 6757, az a P20-as széria, ebben a MTK6757CD, azaz a P25-ös proci van.
"Nem véletlen, hogy a Bluboo S1, a Maze Alpha, Umidigi S2, Elephone S8 gyakorlatilag ugyanezt a hardvert használja"
Egyedül a Maze alpha használja ugyanezt a procit.
Nettó baromság amit írnak. Azoknál a telefonoknál amik a p25-ös procit használják (Mars Pro, Maze alpha) senki nem tapasztalt GPS problémát.
Ha valósak ezek a problémák, akkor szar van a palacsintában -
csab2
veterán
Az biztos.
Nekem múlt héten pénteken délelőtt hozta a DPD futár az egyik csomagomat. Vasárnap kora délelőtt jött az SMS a DPD-től: “A 15505983577795 csomagot kézbesìtjük ma 08:35-09:35. Utànvét:0HUF. Nyomon követés, àtütemezés a www.netcsomagom.dpd.hu -n HmnUty kòddal. DPD” -
Bjorngolf
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest