Új hozzászólás Aktív témák
-
the radish
senior tag
Persze, nyilván a többi gyártó is teszi a szépet, csak amíg ez nem fáj a pénztárcámnak, nem érdekel különösképpen.
Történt, hogy október 4.-én du. leesett a közel 4 éves Galaxy S4-em, aminek a novemberi black friday akcióban terveztem a cseréjét egy S8-ra, esetleg egy note 8-ra.
Mivel pont előtte hétvégén olvasgattam egy tesztet a topik tárgyáról, ezért beleugrottam.
Mint bebizonyosodott két dolog miatt is figyelmetlen voltam. Az egyik, hogy nem figyeltem arra, hogy ez előrendelési akció, a másik, hogy nincs is róla se "valós" kép, illetve videó.
A fellelt képekről (többekl között gearbest) jóhiszeműen azt hittem, hogy a valóságnak megfelelnek, de mint kiderülni látszik, közel sem...
Még most is ezt látom ott:Szóval úgy gondolom, akik mérgesek jogosan azok, akik nem, használják egészséggel. Ez lett volna az első igazi kínai telefonom, de könnyű szívvel megérdeklődöm a családban, hogy szeretné-e valaki, ha igen, örömmel átadom.
A nagyobb problémám, hogy jelenleg az egyik lányom ledobott S4 minijét használom, ami ráadásul lila virágmintás.Természetesen az is előfordulhat, hogy kézbe véve hirtelen megszeretem és megtartom, de egyelőre ennek kis esélyét látom.
-
the radish
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest