Új hozzászólás Aktív témák
-
matthews
aktív tag
válasz
Víz Elek #677 üzenetére
Ha jól látom a dátum 2017.11.08. Gondolom akkor kaptad az smst is. Ez nyilván azt jelenti, hogy a DPD megkapta a megbízást de még nem ért Angliába a csomagod, ahogy az enyém se. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem attól az időponttól indul a 10-25 munkanap amit a Gearbest ígér, úgyhogy sajnos várhatsz még....
-
Darth11
aktív tag
válasz
Víz Elek #378 üzenetére
Kb holnap fogják útnak indítani anglia felé, ha szerencséd van. Jó pár megrendelőnek, mint pl nekem is 23-a óta van úton anglia felé, a dpd-s sms pedig 23-án jött. Attól függetlenül, hogy a miénk még sehol nincs, lehet te hamarabb megkapod, mert teljesen lutri ez az eu expressz. A GB fórumán van olyan, akinek 30-án adták fel és 3-án már angliába volt és 7-én meg is kapta. Mondjuk az vicces lesz, ha te hamarabb megkapod, mint mi
-
dlaj
őstag
válasz
Víz Elek #316 üzenetére
Pedig a GearBest-nél megesik ez manapság.
Én egy Elephone S8-at rendeltem tőlük 2 hónapja. Egy hónapig csak a szállítási határidőt tologatták. Mikor megelégeltem, kértem, hogy küldjenek akkor egy Maze Alpha-t. Írták, hogy OK, de a pirosítás miatt, erre is sokat kell várni, jelenleg csak sima postával tudják küldeni. Mondtam legyen, csak történjen már valami. Nagy nehezen kettő hete feladták, de sehol sem tart. Én ebben az évben nem számítok rá.
Ha véletlenül mégis megkapom, akkor azt karácsonyi ajándéknak tekintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest