- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
rozmar123 #873 üzenetére
Gyorstöltö másogy müködik, 5-9-12V.
4200mAh-es akkuja van, és 5V-os, 1A-es töltövel töltöd azt. 5-6 óra szerintem reális így! Egyik volt 4000-es telómat egy 1A-es töltö 4-5 óra alatt töltötte fel. Akkor izgulnék ha 2-3 óra alatt feltöltené az 1A, mert akkor nem 4200-es akku van benne.
Mostani 3000-es telómat 1.5A-el töltöm, 2 és fél óra alatt tölti föl 0-ról 100-ra.
Szerintem nálad minden OK.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
rozmar123 #847 üzenetére
Nekem app-ok frissítésénél hasonló Xiaomi Mi 4c-n: pl. frissítem a messengert vagy fb-t (két nagy app), egyszer kb. 5 mp alatt telepítette azt, aztán kövi frissítésnél meg 2 percbe is beletelik, aztán a kövinél megint 5 mp és így tovább. Szerintem ez app függö, vagy Play Store csinál valamit amitöl ez ennyire változó.
Darth11
Nekem a 720p-s videók akadásmentesen mentek a régi MTK6580-as telómon (kijelzö is 720p-s volt) -
Darth11
aktív tag
válasz
rozmar123 #847 üzenetére
Este kipróbálom, de mivel még egy egyszerű bluetooth kapcsolat is meghaladja a telefon képességeit, így már az is csodaszámba megy, hogy egyáltalán egyszer egyszer sikerült.
A töltés szerencsére nálam működik, még nem vettem észre, hogy lassabb lenne, mindig elég gyorsan feltölt, bár sokszor a honor 9 töltőjével töltöm, elvileg ugyanazt tudja a két töltő.
A rendszer sebessége valóban jónak mondható, főleg ebben az árkategóriában, csak hát azok a funkciók nem működnek, amelyek alapok lennének, mert ennyi pénzből már vehettem volna egy sima nokia 3310-est is, és még az is jobban szólna, meg rezegne. Arról nem beszélve, hogy egy 720p-s film konkrétan szakadozik rajta, ami a G3-ason vaj simán futott, soha egy kis röccenés nem volt. Itt meg 10-15 percenként újra meg kell nyitnom a lejátszót, hogy jó legyen, persze már több lejátszót is kipróbáltam, nem azon múlik sajnos.
Úgyhogy továbbra is várhatjuk a csodát, hátha felvesznek valami normális programozót és javítják a hibákat, mert a telefon jelen állapotában sz.rt sem ér.
-
Pisti7204
tag
válasz
rozmar123 #744 üzenetére
Kipróbáltam mindent, az általad javasolt programot is... Ennek az értesítési sávon van egy kis ikonja: ha van jel, olyan, mint egy térerőjelző. Na, ez egy ideig jelzi, hogy veszi a holdakat, majd random módon megjelenik az "x" vagyis szisztematikusan elveszti a GPS a jelet...
Újabb hiba: hiába kapcsolok ki minden Power Management-et, hiába állítom teljesítmény-módba, a leszinkronizált Gogle Naptár értesítések random hol vannak, hol nem... Aki naptárt is használna, annak ez is egy megengedhetetlen hiba.
Tök mindegy, hogy ez szoftveres, vagy hardveres probléma: ha egy cég teszteli az eszközét, mielőtt piacra dobja, az ilyen hibák megengedhetetlenek! Tök mindegy, hogy ez az MTK, egy beszállító, vagy a Vernee hibája, én, mint felhasználó, innentől a Vernee-t fogja kukázni. És ez a kukázás a Vernee-t ezért a termékért megilleti!
Én voltam úgy ezzel a telefonnal, hogy látatlanban ne fikázzuk, adjunk neki egy esélyt! Megkapta. Verdikt: nem érdemelte meg!
És ezekkel magam ellen beszélek, mert ha el is akartam volna adni, na, az ezek után biztos nem fog menni... De már inkább csak dobozba vissza, és valami fiók mélyére fog kerülni, örök mementójaként a mocskos marketing átverésnek és a trágya minőségnek. (nem mellesleg úgy karcolódik, hogy én még ilyet nem láttam...)
-
Pisti7204
tag
válasz
rozmar123 #599 üzenetére
Ott bizony, Hinckley-ben!
Szerdán csak a mi telefonjainkat fogja széthordani a DPD. Legalábbis remélem...Amilyen szerencsés vagyok: "DPD Depó 1639 (HU - 1116 Budapest, Hunyadi János út 162.) budai depónkban személyes csomagátvételre és feladásra nincs lehetőség. " Ez az egyetlen ilyen DPD depó Magyarországon... légvonalban 500 m a munkahelyemtől...
-
matthews
aktív tag
válasz
rozmar123 #516 üzenetére
Majd letesztelem és döntök. De valószínűleg nem adom el. Az én használatom mellett kibírja a 2 napot is biztos. Volt itt egy kolléga akinek már van. Ő valahogy nem tudná lecsekkolni milyen az akku? GPS-t nem használom Garminom van. Iránytűt se soha. Én érzem, hogy szeretni fogom.
Most ez komoly amúgy hogy a fényképezőtől Galaxy S8 minőséget vártok? Nem értelek benneteket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest