- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockjano
csendes tag
Szia
Mennyire nem rossz a GPS??? Azén és a fiam Xiaomijai ha kimegyek az udvarra kb. 10-20 másodperc alatt 3d fixet találnak. Látnak 14-20 műholdalt és felcsatlakoznak 7-8-ra pillanatokon belül.
Ez is lát 14-20 műholdat viszont még egy perc után is csak néhányhoz csatlakozik és az is bizonytalan állsz egyhelyben és tünnek el a műholdak utána megint visszajön...szóval szar az egész...
IGo-val gyakorlatilag használhatatlan.. megpróbálok némi pénzt visszaszivattyúzni a GearBesttől de nem vagyok nyugodt.
jano
-
rockjano
csendes tag
Szia. A Vernee oldaláról szedtem le:
http://www.vernee.cc/products/mix2/rom/
És ami ott le van írva...le kell tölteni a ZIP filet számítógépen, bementeni a készülékbe a gyökerébe és ott le van írva hogyan kell updatelni... nem. nehéz és kb 5 perc
Kár hogy a GPS-en nem segít pedig az gyalázatos... mással nincs gondom
jano
-
rockjano
csendes tag
válasz
rockjano #925 üzenetére
Rátettem az oldalukról leszedhető Updatet (1,7 Giga és persze jó lassan jön...kínai szerver) beinstalláltam minden gond nélkül sikerült és mintha a GPS javult volna.
Még mindig nem olyan mont a Xiaomin de szerintem jobb lett...
Kezdem megkedvelni... egy jobb tok is jön hozzá... lehet hogy végül az lesz hogy annyit megér mint ami az ára volt (ha annál sokkal többet azért nem is) -
rockjano
csendes tag
Sziasztok
Nekünk karácsonyra jött meg feleségemnek (megvolt már vagy 2 hónapja de el volt dugva :-) szintén GearBest-es rendelés megjelenése után legkedvezményesebb időszakban azonnal.
Az én Xiaomi RedmiProm-mal tudom összehasonlítani meg fiam Xiaomi Redmi Note 4X-ével.
Lehet hogy inkább maradnom kellett volna a Redmi Note 4X-nél hasonó pénzért az is megjött volna ugyanez a proci mondjuk csak 3/32-es kiszerelésben és csak 5,5 colos hagyományos full HD kijelzővel de azért ez jóval szexibb :-)
Még installálgatjuk de azért a helyzet nállunk nem olyan rossz.
Készülék gyors Antutu 60 000 körül van, pont annyi mint a fiam Note 4X-e (ugyanaz a proci) az én Helio 25-ösöm az olyan 75 000 körül van de az 10 magos.
4G működik telefonálni jól lehet vele kihangosítást még nem sokat néztem.Wifi gyorsan megvan és hozza ugyanazt az 50 Mbit sebességet lefele mint amit a Xiaomiaink is tudnak dettó ugyanaz.
Kijelző nagyon szép kicsit kékes jellegű, szebb mint a Note 4 X az enyémnél gyatrább de az ugye OLED az tészta.
A GPS valóban a rákfene. Tényleg elég nehezen találja meg a műholdakat (sokkal nehezebben mint az enyém vagy a Note 4X) és nem is lát olyan sokat. De azért az hogy nem működik az nem igaz csak nem olyan erős mint kéne. Remélem egy frissítés ezen fog segíteni. IGo-val még nem néztem csak GPS testerrel de fogom.
Kamerát teszteltem, szerintem egyáltalán nem olyan rossz vagyis olyan mint a kínai telefonok kamerája általában. Nagyjából pont azt adja mint az enyém. Amire az ember a telefon kamerát normálisan használja (dokumentumok lefotózása, esetleg kis fotózgatás olyan eseményeken ahol nincs rendes kamera) arra bőven jó, aki jobbat akar az meg vegyen fényképezőgépet az ilyen miniatűr szenzorok mindig is nagyon limitáltak lesznek akár mit is csinálnak.
Nálunk egyenlőre marad. Ha kicsit javul a GPS akkor megtartjuk ha nem eladjuk és ugyanennyiért jön egy Xiaomi.
Ja súlya valóban van rendesen és normális tokot is még nehéz hozzá. Engem a valós gombok hiánya nagyon zavar de a trend sajnos ez majd megszokjuk...
Szép készülék bár egy jó tokban tartja az ember úgyis és akkor úgysem látszik annyira...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest