Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teo.papa

csendes tag

válasz Terentius #911 üzenetére

Frissítést nem talált a kollégám (aki eléggé otthon van telefon témában). Nekem túl sok volt ez így egyben.

• Teo.papa

csendes tag

Sziasztok .. elolvastam az összes hozzászólást, nem volt rám jó hatással :( .. azokat nem értem, akik "napi" szinten idejárnak "köpködni". Én is leírom a tapasztalataimat, hátha mások okulnak belőle. Október 11-i rendelés, Credit kártyával fizettem (pedig van PayPalom is). Telefon $170, biztosítás $5, vámkerülő szállítás $5. Megjött 1206-án. Közben már nyitottam ticketet, mert a rendeléskor az ígéret az volt, hogy postázás okt 26-30. Nyugtattak, de nem történt kb semmi. No mindegy. A telefont beüzemeltem. Csalódás volt a valóságban a baseless "keret". Kb köze nincs az előzetesen közölt képekhez, amit eléggé pofátlanságnak tartok. Amúgy tetszett, bár a hozzá kapott "koton" tokot elég undorítónak tartom, Nillkin meg ugye nincs még hozzá, de előbb-utóbb lesz az is biztos. A telefont két autóval használom. Mindkettőben a BT kapcsolat stablinak tűnt, viszont ha hosszabban beszéltem, leakadt közben. Ráadásul úgy, hogy vagy 15-20 másodpercig se az autón, se a telefonon nem hallottam semmit, utána "engedte" el. Aztán rájöttem, hogy ha át akarom állítani Private módra a híváskor, az se megy, ott is ugyanaz a játék, némaság egy ideig, majd lehet beszélni, ha a másik oldalon nem van türelmük kivárni és nem teszik le. Bosszantott, mert néha van, hogy hosszabban kell beszélnem, főleg céges ügyben. A következő, ami előjött, a GPS késés. Waze-t használom többször, Pesten eléggé zavaró volt, hogy azt mondja, amit már megcsináltam, egyúttal nem látom a következő fordulót, mert ugye még azt hiszi, hogy hátrébb vagyok. Pesten elég sokat járok, így ez nem olyan nagy probléma, de egy külföldi útnál egy ismeretlen nagyvárosban nem szeretném így használni. A fényképező része nem annyira tűnt túl jónak (Redmi Note 3 Pro volt az előző). A képek nem lettek olyan jók, ráadásul előjött az is, hogy időnként azt írta, hogy nem érhető el a kamera és csak a telefon újraindítása után lehetett életre kelteni. Amikor egy felmérésen vagyok egy ügyfélnél, elég gáz, hogy várunk, míg újraindítom a telefont, hogy fotózni tudjak tovább. Na kb ezek után olvastam el a fórumot és jöttem rá, hogy ezek másoknál is problémák és nagyon sok esély nincs, hogy kapunk hozzá frissítést, ami majd megoldja. Pár napig még küzdöttem, de aztán úgy döntöttem, hogy ez nem volt jó vásár, úgyhogy meghirdettem, szerencsére 1 nap múlva meg is vették. 50e pénzt kaptam érte. Tanulságnak jó volt.
    Teo >

Új hozzászólás Aktív témák