Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dexi
csendes tag
Pár napos használat után nekem a következő tapasztalataim lennének.
Minden működik rajta.Lehet, hogy nekem van szerencsém vele, de a wifi a bt. és a gps is működik tökéletesen.
Nem olyan kávamentes a kijelző, mint a beharangozóképeken, de szerintem elég jól néz ki.
A hangerőállítást elvégeztem, mert tényleg halk alapból.Mostanában volt szerencsém pár kínai telóhoz. Mindegyik ilyen halk volt. A wifi normál érzékenységű. A BT-t kocsikihangosítóval próbáltam. ott működött rendesen.
És a GPS.Az érdekes történet, mert egy ideje Waze-t használok és eddig fel sem tünt hogy késik.Úgy gondoltam, hogy ez természetes.
Előre megnézem hol kell befordulni és figyelem az utcát.De itt sokan panaszkodtak a gps-re ezért kíváncsi voltam hogy ez a telefon mit produkál.Ugyanazt. Kb 30-50m késésben van.
Kipróbáltam Igo-val, azzal pedig tökéletesen működött.Akkor voltam a kereszteződésben amikor mutatta.
Pesti belvárosban sem voltam másik utcában :-)
A kamera pedig olyan amilyen.Sajnos nem lett Sony, de majd megreklamáljuk.
Próbálgatás közben nekem úgy tünt, hogy ha a felbontást 12M-ra vettem, akkor kicsit jobb képet csinált volna.
Nem tudom hogy működik a kamerája, de ha az egyiket letakarom (a kisebbet) akkor sem történik semmi változás.
Egyébként október 14.-i rendelés volt, majdnem kerek 2hónap lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- VoLTE/VoWiFi
- NBA és kosárlabda topic
- E-book olvasók
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest