Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dexi

csendes tag

Pár napos használat után nekem a következő tapasztalataim lennének.
    Minden működik rajta.Lehet, hogy nekem van szerencsém vele, de a wifi a bt. és a gps is működik tökéletesen.
    Nem olyan kávamentes a kijelző, mint a beharangozóképeken, de szerintem elég jól néz ki.
    A hangerőállítást elvégeztem, mert tényleg halk alapból.Mostanában volt szerencsém pár kínai telóhoz. Mindegyik ilyen halk volt. A wifi normál érzékenységű. A BT-t kocsikihangosítóval próbáltam. ott működött rendesen.
    És a GPS.Az érdekes történet, mert egy ideje Waze-t használok és eddig fel sem tünt hogy késik.Úgy gondoltam, hogy ez természetes.
    Előre megnézem hol kell befordulni és figyelem az utcát.De itt sokan panaszkodtak a gps-re ezért kíváncsi voltam hogy ez a telefon mit produkál.Ugyanazt. Kb 30-50m késésben van.
    Kipróbáltam Igo-val, azzal pedig tökéletesen működött.Akkor voltam a kereszteződésben amikor mutatta.
    Pesti belvárosban sem voltam másik utcában :-)
    A kamera pedig olyan amilyen.Sajnos nem lett Sony, de majd megreklamáljuk.
    Próbálgatás közben nekem úgy tünt, hogy ha a felbontást 12M-ra vettem, akkor kicsit jobb képet csinált volna.
    Nem tudom hogy működik a kamerája, de ha az egyiket letakarom (a kisebbet) akkor sem történik semmi változás.
    Egyébként október 14.-i rendelés volt, majdnem kerek 2hónap lett belőle.

Új hozzászólás Aktív témák