Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Első benyomások.
Nekem fura, hogy a doboz nem volt se lezárva, se lefóliázva. Az ismert lapos, fehér doboz csak a szokásos fehér műanyag zacskóban/borítékban volt. Azért így elküldeni a világ túloldalára... Hát, nekem kicsit furcsa.
Mondjuk a telefonnak semmi baja, de akkor is.
A készülék külsőre nagyon minőségi darab. Nagyon jól van összerakva. Ez pozitívum. Jól is néz ki, de ezt tudtuk a videók alapján.A hátlap természetesen nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, de ez szintén várható volt, és majdnem minden telefonra igaz manapság.
A kijelzője is jó, habár én ebben nem vagyok kompetens, mert egyébként sem szoktam látni a felbontásbeli különbségeket, meg nem is állok neki 2 cm-ről vizslatni a kijelzőket. Nekem szép. Pont.
A menüben néhány dolog angolul van, de tényleg csak néhány, gondolom ezek ilyen Vernee specifikus dolgok.
A beszéd hangszóró szépen szól, de halk. Jól hallottam, de a csendes szobában, max hangerőn egyáltalán nem volt hangos. Sőt! Utcán szerintem ez nagyon kevés.
A kihangosító hangszóróval ugyanez van. Szépen szól, de halk. Mondjuk ez kevésbé zavaró, mert utcán úgysem jellemző, hogy az ember ezt használja szerintem.
A BT nekem nagyon akadozik egy TDK TW212 típusú hangszóróval. Kb. 15 perc Youtube zenehallgatás után kijelenthető, hogy ez így használhatatlan.
Az ujjlenyomatolvasó jól működik, amikor nem működött, az csak annak tudható be, hogy hátul van, ezért nehezebb kicsit használni. Lehet, hogy ez idővel kézre áll az embernek.
A GPS-t nem tudtam kipróbálni, mert én nem autózom. A Gooogle Maps azonnal mutatta a tartózkodási helyemet, de nem teszteltem ennél különösebben.
Most ennyit tudok mondani. -
csab2
veterán
Ma jön meg. Ezek után még kíváncsibb vagyok...
-
csab2
veterán
Van itt olyan, aki 12-én rendelt meg a telefont és már úton van?
-
csab2
veterán
Az biztos.
Nekem múlt héten pénteken délelőtt hozta a DPD futár az egyik csomagomat. Vasárnap kora délelőtt jött az SMS a DPD-től: “A 15505983577795 csomagot kézbesìtjük ma 08:35-09:35. Utànvét:0HUF. Nyomon követés, àtütemezés a www.netcsomagom.dpd.hu -n HmnUty kòddal. DPD”

-
csab2
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A Sony kompaktjai azért annyira nem is kompaktok, mint az SE. Meghát Sonyk is.
-
csab2
veterán
Nem hozzák át sehová, hanem a kínaiak rendezik a vámot, ezért fizetsz.
Egyébként én is rendeltem egyet, mert annyira jól néz ki. Amúgy is ki akartam próbálni ezt a Kínából rendelősdit. Eddig csak ebayről rendeltem apróságokat (igaz, onnan már több, mint 500-at). Kíváncsi leszek, hogy mikor ér ide, milyen a minősége, stb.
Mivel van telefonom, valószínűleg el fogom adni kipróbálás után. Akit esetleg érdekel nyugodtan írjon üzenetet. -
csab2
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát, azért az iPhone SE-ből elég sokat eladtak/eladnak. Szerintem lenne rá kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

12.-én rendeltem.