- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
krisztianAMG #26388 üzenetére
Én próbálkoztam vele, de feladtam. Maga a rendszer működőképes, de ilyen féligáteresztő tükröt (ha egyáltalán ez a neve...) baromi nehéz beszerezni hollandiában. Próbálkoztam autóüveg fóliával is, de nem volt az igazi. Végső megoldásnak próbálkoztam webkamerával is. Középre raktam a kamera által vett képet, köré az információkat. Itt a képen lehetett látni, hogy nem rendes tükör, igazából tök gagyi volt az egész... Ha tudsz szerezni olcsón ilyen spec tükröt, akkor biztos jól néz ki. Több videót is láttam róla, baromi jó cucc. Asszonykámat próbáltam egy ilyennel meglepni, de nem jött össze.
(#26379) wassermann : Ezzel az a baj, hogy tegnap sikerült végre rendesen összerakni a rendszert. (Osmc+movieshark+iptv+retropie) és nincs kedvem újra elkezdeni... Talán majd ha lesz egy szabadnapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest