- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
ne is mond haverom most erőlködik vele, megvette és arra kényszerít hogy segítsek neki... ott kezdődik hogy ő úgy akar játszani hogy az egyik oldalsó egér gombom van a reload, és fel van háborodva hogy ebben miért nincs a sarkokon autpeak mint battefieldben.... hiába mondom neki hogy ez nem a te játékod lesz szerintem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na úgy tűnik, hogy kicsit túl fel voltam pörögve a témára.
Teszt volt, de nem a nagyközönség által megszokott alfa/béta, hanem egy elég korai pre-alfa teszt. Lényegében a képernyő tele az egyedi kódommal (Nyilván leak miatt) a két órás teszt pedig arról szólt, hogy egyedül és hármas csapatban teszteltük a matchmakinget. Extraction módot kaptunk, amely egy placeholder szobába vitt minket, szóval lényegi gameplay infót nem tudok még mondani róla.
Az talán infó, hogy a küldetések végén egyedileg kell kérnünk mindig kimenekítést.
A buildben Vigil, Ela, és Lion volt választható csak, maga a GUI és a játékmenet az egy az egyben ugyanolyan jelenleg mint Siege-ben.
Főmenü egy részlete egy ismerőssel:
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Semin
őstag
Elég kicsi a valószínűsége, hogy bundle-ben meg fogjuk kapni. Nagyon sok ember csak Black Ice skinek miatt vesz Alpha Pakkokat (jelenleg csak innen nyitható) , sok pénz van ebben... csodálkoznék ha hirtelen hozzáférhető lenne a móka. (bár nagyon támogatnám
)
@(#9682).LnB:
"Iana kuka (sztem)"
Én sem sok fantáziát láttam benne, de ha jobban belegondolunk:
Innentől nem kérdés ki lép először a bizonytalan szobába. Kockázat nélül kibújhat a nyuszi a bokorból, még ha ő nem is látja honnan érkezett a lövés, a csapattárs már tudni fogja.@(#9719) Rans:
Én szívesen játszom veled, úgy látom egyszerre vagyunk éjszakás műszakban
Priviben küldök gametag-et. -
-
Csokishurka
őstag
Hát nem tudom, nekem még sose volt olyan hogy nem vettek észre mert bebújtam valahova. Szerintem ebből a szempontból tök mindegy mi van rajtad ha valaki nyitott szemmel játszik az így is úgyis meglát.
De jah egy következő operátornak lehetne ez a képessége hogy valami camouflage-t tud
Persze nem úgy hogy teljesen egyé olvad a környezettel hanem azért valamilyen szinten látható maradna. És ha mozogna megszűnne az effekt.
-
CJ4567
nagyúr
Hozok Mirát, reinforceolok egy falat, ráteszem az ablakot, mellette direkt kihagyok egy sima falat. Odajön a csapattársam, elkezdi húzni a falat. Mondom neki hogy no don't reinforce, húzza tovább, kiabálok felé hogy no no no, erre teljesen felhúzza a falat, és csinált így egy értelmetlen Mira ablakot. Vesztettünk utána.
-
Semin
őstag
Akkor Konzolon sokkal nehezebb mint PC-n.. itt a normál szánalmas, A Pandemic talán egy kis kihívás.
(de ott is max az első alkalommal, mert azonnal ki lehet ismerni)Csapat:
Doc-Smoke-Buck
Doc-Smoke-Lord (PAN)
Smoke-Glaz-KapkanMinden működött
A Pandemicet nem számolja normálnak, így normált kell nyomni a challege-hez.
Azt hittem az agyamat is elunom az 5. körben.A Random szerintem is hülyeség, mert addig skippelgeted amíg csak akarod, 3 verziónál nem sokáig tart.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy gyógyító kell mindenképp szerintem. Tegnap normál módra pl bejöttem én Kapkant vittem, a szoba védős részeknél simán jók a csapdái. Lord Chanka is jó operátor ide, csak a nagy dögök meg a robbanós jószágok szétcsaphatják a fegyverét.
Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy kinek az ötlete volt Glazt betenni ebbe a módba, a horda ellen nem sokat ér a fő fegyvere.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy LMG-s szerintem ajánlott, mellette egy Doc is ha nincs még meg a két új operátor. Hangtompító szerintem felesleges, egy idő után úgyis ezerrel jön a horda és csökken tőle a sebzés. Plusz tipp: folyamatosan jelölni a dögöket valamint kikapcsolni a lámpát a fegyvereken.
Pandemicen kicsit cinkesebb az LMG, mert lassú a reload animáció, addig meg bedarálhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest