- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
válasz
l.skywalker #6363 üzenetére
Köszi az infókat! Pár pontosítás:
The problem child that is starter edition will go from 4 free operators to 6 = A problémás gyerek akit Starter Editionnak hívnak, mostantól 6 ingyenes operátort fog tartalmazni, nem négyet.
Kijelölés és eltiltás lesz a Pro-League-ban, ami az egész játékra vonatkozik = ez a pick and ban rendszer, úgy szerintem többen ismerik, operátorokat lehet a kör elején választani és az ellenfél oldaláról meg bannolni.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #6366 üzenetére
Én csak azt írtam, hogy sok FPS játékost szipkázott el a Pubg most, más játékok elöl.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #6363 üzenetére
Jó volt azt hallani, hogy ilyen hosszú időre terveznek a játékkal. Én nagyon szurkolok nekik, hogy minél komolyabb sikereket érjen el ez a játék. Mert megérdemelné. És most kell odatenniük magukat mert a CS-vel elég komoly problémák vannak, úgy hallom már élvezhetetlenül sok a csaló, a Pubg mánia szépen alább fog hagyni, az sok FPS playert elszipkázott. Ezek mellett a Siege szerintem még mindig egy friss, egyedi alkotás. És jól átgondolt. Ahogy szépen rendbe teszik a spectator módot, nézni is egyre élvezetesebb. Kár, hogy nekem még mindig nem megy jól. Egyszerűen nem tudom felvenni úgy a ritmust, ahogy szeretném. De jó is volt régen suli mellett mikor 6 órákat tudtam praccolni CS-ben, vagy toltam a WoW-ot. Ma meg már család, meló mellett nem, hogy 6 órát nem tudok játszani, de estére örülök, hogy lyuk van a valagomon, nem hogy játsszak még.
Számomra mindig is az volt a legfontosabb, hogy kipihenten játsszak. Este meg már ez esélytelen.
Dekoncentrált vagyok, pedig még mindig a tanulási fázis elején vagyok. Viszont hétvégén jó volt nézni az Invitational-t. Egész hétvégén ment a tv-n, este meg befeküdtem az ágyikóba és élveztem a meccseket. Azokból is tanultam legalább valamicskét. Szal' remélem jól megerősödik a Siege játékosbázisa, és remélem mint esport is nagyobb figyelem fog ráfordulni a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest