- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
shifty! #9949 üzenetére
Igen, igen. Én a minőségről írtam az ár az relatíve valakinek nagyon sok valakinek nem. De apex ba is 100+ lvl van ÉS ha végig viszed akkor pont vissza is adja sz árát. Szóval 900 ba kerül és maxoláskor 1000 ad. Ezzel motiválva hogy játsz és mellé meg skinek is járnak elég jók.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
shifty! #9915 üzenetére
Szia!
Köszi a választ közben megoldódott. A gamesettins.ini-ben valamiért a "FPSLimit=99" érték szerepelt. Ez azért érdekes, mert tegnapelőtt még bőven megvolt a 144 fps, de tegnap már a 100 volt a plafon. Nem tudom mi késztette a játékot arra, hogy egyszer csak megváltozzon.
-
AdamzHU
csendes tag
válasz
shifty! #9851 üzenetére
T-AA-t használok, azt 100%-on, az elvileg nem nagyon befolyásolja a teljesítményt (videó alapján). A textúrák médiumra vannak állítva, még a high-ot is elbírná simán, az sem okoz nagy fps dropot, csak VRAM használatot. A render scalingnek kéne okoznia nagy változást, de nem teszi. Ha full low-ra állítok mindent, a render scalinget 25-re és a T-AA 0-ra, akkor is csak 140 körüli fps-t kapok, pedig így biztos 200-300 körül kéne lennie. Ez az én problémám. Mintha le lenne lockolva valahol (pedig nincs szerintem) vagy be van állítva a GPU-nak, hogy ne nagyon nyomjon ki több framet másodpercenként 150-nél. Bár a menüben simán megvan néha 500-600.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
shifty! #9462 üzenetére
Nyomok egy resetet a gépen, mielőtt vesztenénk, a játék azt látná eseménynaplóból, hogy a Windows hirtelen leállt, és újraindult, szóval Windows probléma, nem vesztenék pontot. Ez jó lenne?
Másik példa, direkt leállítanék egy rendszer folyamatot, ami kék halált eredményezne, ezt megint rendszer hibának venné. Ez túl könnyen kijátszható lenne, ezért nincsen ilyen a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest