- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #6970 üzenetére
Igazatok van, picit így délután már dob a szemem
de a Wizz akkor is hiányzik!!
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #6887 üzenetére
Azért ez nem igaz, érdemes venni pl.: phoenixet, evo-t vagy wrx-et , quadot meg esetleg MR2-t is. Persze ezekkel nem fogsz elverni egy panamát , de sok eventre nagyon jók, és fő a változatosság.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
UnConnecteD #6832 üzenetére
Nálam egyszer se volt ilyen. Pedig van vagy 1000 verseny a hátam mögött.
Elvileg ez akkor van, amikor megszakad a kapcsolat. Ez egyértelműen szolgáltató hibája. Sok T-online-os játékos panaszkodik hasonló szétbontásokra. Ez ellen nem lehet semmit tenni, max. szolgáltatót váltani.
(de egy játék miatt szerintem tök felesleges papírmunka lenne ez)
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #6832 üzenetére
Nállam is van olyan nap (időszak) mikor elég gyakran megszakad a T-offline...
-
superecneB
őstag
válasz
UnConnecteD #6729 üzenetére
RX8at kipróbáltam, de nem tetszett. 4 kerék meghajtású kocsit akarok de nem tudom versenyképes -e a Quadro a többi autóka ellen. A másik kérdésem, hogyan lehet eladni autót van egy Wizzem és egy hulladék ki akarom dobni a kukába, hogyan lehet?
-
PepeDon
tag
válasz
UnConnecteD #6640 üzenetére
68-as az stimmelt, csak épp Firebird és Pontiac. (Szerintem
)
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #6616 üzenetére
az elso volt
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #6600 üzenetére
ez nem azért van mert specator voltál, hanem mert szimplán laggolt az a kettő. nekünk a ph szobában nemigazán szokott lenni ilyen gondunk, este gyere fel te is.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #6569 üzenetére
lal, htx
-
Fittipaldi72
tag
válasz
UnConnecteD #6545 üzenetére
ok.kössz!már tom h mi a baj
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #6545 üzenetére
Atti, mióta vagy a játékban Oscar? Wandal-os accod már nem használod? szegény 'poony meg fog sértődni
-
PepeDon
tag
válasz
UnConnecteD #6493 üzenetére
Hát én honna tudjam?
Biztos csak versenyezni lehet majd vele
. Az hogy kicsit gyengébb lesz,.... nem érdekes majd kitolnak egy peccset amitől megizmosodik. Ebbe a játékba úgysincs ráció. Hol ez van hol az (pl időeredmények, irányítás,...).
Megvárom a májusi 'foldozgatást' kicsit tesztelem és ha nem jön be akkor vége a játéknak nálam.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #6423 üzenetére
Szerintem nem lehetetlen 1.45 stallionnal. Játékban nézd meg a Rankings-t lehet hogy ott még jegyzi a 1.45ös időt. Nekem RX7-el van 40-es időm.
Csavarok Balatonakarattyára ma este vitorlázni, szóval nem leszek gép és netközelben előreláthatóan szombat délutánig. Ha valami sürgős kérdésetek támad akkor azt privátban vagy emailben elküldhetitek, azokat telóról meg tudom nézni, talán válaszolni is tudok. Entert nem tudok ütni telefonon. Talán még ide is fogok tudni hozzászólni
Induljatok a Lionos eventen, be lehet kerülni tesztelni az új, nagy patchet! Jó lenne magyar arcokat is látni majd a teszt szerveren.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #6421 üzenetére
jaj, te mindig annyira vicces gyerek vagy ;D
-
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #5946 üzenetére
corvette-d van?
szinte minden este fenn vagyok.általában hangáron,vagy construction-on nyomom a CTF-et.(hiába ad többet a tokió,azt nem szeretem,unalmas) -
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #5893 üzenetére
de,szerintem már játszottunk együtt,csak quadro-val nyomtam,rajta vagy a friend listámon is szerintem pont egy CTF után kerültél talán fel.
-
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #5678 üzenetére
Próbáld ki. Test drive alkalmával belopta magát a szívembe. Szerintem jól irányítható és gyors.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
UnConnecteD #5650 üzenetére
Nekem is rémlik valami ilyesmi. Régebben volt róla szó, hogy a quad osztás vége után kb. 1 hónappal a hexant is ingyenesen odaadják, ha csinálsz érte 1-2 dolgot reg egy-két weboldalra).
De a naptárban nem látom jelezve. Lehet változott azóta a terv.... -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #5516 üzenetére
Úgy mondod mintha nekem tudom kéne ki mikor vált nevet anélkül hogy jelezné felém
Persze így hogy dobtál egy PÜ-t át lett írva
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #5428 üzenetére
A számok alapján még talán jobb (tudom nem minig az számít, de azér na
) is pl az evo, mert max tuninggal 3,7 a gyorsulása rx7-nek meg 4,1. Végsebességben 2 a külömbség ami nem sokat számít ,és ahogy néztem az evo még jobban is tapad, de én pl. még nem találkoztam full-os evo-val...
-
pisti
őstag
válasz
UnConnecteD #5321 üzenetére
Ezek nem tények, csak találgatások. De mondjuk, hogy a Corvette upgradeje drágább lesz mint az Rx-7-é, arra fogadni mernék. Csak azért mondtam, hogy ne legyen majd kellemetlen meglepetés senkinek.
-
e=mc²
őstag
válasz
UnConnecteD #5204 üzenetére
durva lesz vele fel perces koroket menni
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #5204 üzenetére
Már lehet kapni???
Egyébként szerintem csúnyán gyorsnak tűnik így elsőre a picike! -
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #5098 üzenetére
Hát ez a Panama GT eléggé el lett tolva de lehet hogy csak nekem nem teccik. Nem is lehet ráismerni, csak a fényszórók alakjáról, bár az sem a pontos mása az eredetinek. De a Corvette nagyon brutális.
-
mazda626
addikt
válasz
Ezek azok. Te gonosz, ezeket nem szabad megosztani...
Fórumról is levetették. Nem is figyeltem, hogy a Firebird fantázia kocsi. Mindkettőt meg kell venni majd.
-
MaciG
addikt
válasz
Gyors le is mentettem a képeket
,de ez a Corvette LS2 nagyon állatúl néz ki
főleg ezekkel a felnikkel.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
UnConnecteD #4953 üzenetére
Az eggyel korábbi ach-ért mindent megkaptam, csak az RP sponsor girlt nem
(mindent teljesítettem, ami érte kellett)
Valószínűleg nagy kapkodás miatt rontották el az ajándék osztást nálam, mert pár heti lemaradásuk volt e téren sok-sok versenyzőnél...)sajnos ilyen hibák becsúsznak GS/GM-eknél, eddig reménykedtem, hátha küldik később... de nem.
(azért nem reklamáltam érte eddig, mert esélytelennek tűnik a dolog, mert sajnos GS/GM viselkedéséből ez jött le nekem: "mindig a GS/GM-nek van igaza") -
buvez
tag
válasz
UnConnecteD #4899 üzenetére
Lehet igazad van, volt ilyen, hogy kiléptem közben. Írtam fentebb, hogy mostanában nem dobott ki asztalra, erre ma ez történt és nem CTF közben
MaciG: Németes pros bajnokságban backpack megengedett?
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
UnConnecteD #4876 üzenetére
Akkor ne Wizzel próbálkozz
Én is csak főleg ctf-re jó ballansz tudnék mondani.
Különben is mindenkinek más a vezetési stílusa, így lehet, hogy te és én különböző ballansz beállítással tudnánk a legjobb időt kihozni a Wizzből. Ezt főleg neked kell érezni, hogy mi fekszik neked.
Ráadásul sokszor pályafüggő milyen ballanszt érdemes berakni a kocsiba.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #4872 üzenetére
Szerintem sima Accel elég. A wizz elsokerekes, szóval nem hiszem hogy dobálná a hátulját, az első kerék úgy is elhúzza.
Bármelyik játékkal elég ha csak a tálcán van, akkor is számol az xfire. Szerintem 1xerre több játékhoz is szerezhetsz munkaórát. Szerintem én már törlöm is le az Xfire-t, teljesen feleslegesen van a gépen. Megvan a 45 óra, a többi nekem már mindegy
-
vizibal
tag
válasz
UnConnecteD #4872 üzenetére
Én az első kerékre raktam plusz tapadást, hogy jobban forduljon CTF-ben (kézifékes 180°), szóval ha te a hátsóra pakolod (Grip R+), akkor elvileg szépen íven marad a kanyarokban és nem dobálja (annyira) a hátulját. De azért előbb próbáld ki test drive-ban, meg várd meg a nálam hozzáértőbbek véleményét is.
És mindenképpen tegyél rá "acceleration+"-t is (ha még nem tetted meg), a gyorsulás sokkal többet jelent, mint a végsebesség. -
kisvardai
tag
válasz
UnConnecteD #4802 üzenetére
Sziasztok!
Most készül a Project Torque magyar oldala én csinálom meg egy barátom!!!!Azt szeretném kérdezni,hogy van
-e olyan aki elválalná,hogy ha lenne valamilyen nagy kaszálás akkor nagy kani betükkel a honlapra mindik kiirná!!!pl:Ap szerzés stb...
Olyanokat szeretnék akik egy ici picit konyitanak a honlapszerkesztéshez!!!
Honlapra szeretném feltenni:
-Játéknak a letöltését!
-Fórum
-Autók képei video rolluk (a kezdők számára!)
-event naptár magyarul!
most ennyi van jelenleg eszembe!!!!!
szeretném ha irna valaki hogy tudna segiteni ilyenekbe ha megmondom neki hogy ezt tedd fel akkor tegye fel meg mindig néznie kellene ha lessz valami jó!!!!!Ap szerzés stb ezt már emlitettem.remélem valaki tudna segiteniHÁZIGAZDA SEGITŐ KERESTETIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
UnConnecteD #4800 üzenetére
hát nekem is... napi 3-4t elszenvedek belőle
pedig nem is játszom sokat...
CTF-nél valamiért jóval nagyobb eséllyel kap az ember CTD-t -
Godimodi
tag
válasz
UnConnecteD #4798 üzenetére
okévárom már nagyon.kicsit összeomlott a gépem(nod 32 kidobja az ablakot hogy vírust talált....katt a törlésre..azonnal jön a következő)szal ez a hétvége lehet hogy teljesen kimarad,ugyanis a CDmeghajtóm is becrashelt....Januárban a videókártya(6600gt) amire már nem volt gari 1éves két hónapos volt
amúgy nem tud valak olyan helyet ahol lehet venni mindenféle ICt....mer csak egy 5forintos alkatrész ment tönkre..lehet hogy még fel lehet támasztani
na mindegy mostanában kissé rámjár a rúd
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
UnConnecteD #4750 üzenetére
igen! megcsinaltak! visszajott a jo iranyitas
juhuu
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #4748 üzenetére
kár... pedig már beleéltem magam
-
Godimodi
tag
válasz
UnConnecteD #4719 üzenetére
egy órán belül?nemá..türelmetlen vagyok....És nagyon becsülöm a fejlesztő bá'kat
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #4639 üzenetére
Azokra nem tudom miért kell ennyit várni...
Pedig már nem 1xer rákérdeztem, hogy mi van velük, de semmi eredmény. Csak szóltak volna ha kicsaptak volna minket a nyertesek közöl... -
vizibal
tag
válasz
UnConnecteD #4505 üzenetére
Ha a febr. 25. week long achievements-re gondolsz, az még nekem se jött meg. Igaz, hogy este még nem ellenőriztem, mert most rakom fel a PT-t az itthoni gépre (eltart még egy darabig
). Mindig késnek vele egy keveset, úgyhogy még nem aggódom (nagyon).
Viszont a youtube-videós 500AP-t és az e-mail sig-es 200AP-t már megkaptam, így csak kb. 1200AP hiányzik a leendő Corvette-emhez (feltéve, hogy tier 5-ös lesz). -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #4455 üzenetére
most kereken 150 000 -em van
-
kisvardai
tag
válasz
UnConnecteD #4385 üzenetére
Hello
Na mi van miért van itt ilyen kihalás:??? -
dokar
addikt
válasz
UnConnecteD #4015 üzenetére
én a TA miatt szeretem a gamét
-
PepeDon
tag
válasz
UnConnecteD #4015 üzenetére
Dehogy csak TA (tudom költői kérdés volt
). A legtutibb a CTF alap c-racer-el. Na az nagyon mókás. Főleg 5-8 emberrel.
Azért számora érdekes, hogy a legtöbbet hangoztatott bugról, (speed, grip, ki minek tulajdonítja) mintha tudomást se vennének. Sehol egy info, hogy ' igen tudunk róla, javítás alatt'. Mindig jön az újabb, meg újabb patch, de ez meg sincs említve. Vagy totál nem tudják mitől lehet, vagy csak azt gondolják, hogy ez még belefér.
-
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #3953 üzenetére
Első egyszer voltam 5 embernél, úgy 4.5k-t kaptam, 10 embernél 3. helynél kaptam 4k körül. Jól ad, az a lényeg.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #3961 üzenetére
ez de k*baszott elfogult
btw elég vicces gyerek ez a Blackboy. valami török srác, és kiszemelt engem pár napja
mindig lökdös meg próbál fűre lökni, pitnél mögém áll hogy belökhessen stb.. persze első pár próbálkozás után felkészülten várom, és akkor ő húzza a rövidebbet
most épp kihívott 1v1-re, hát ott is eltaknyolt, el is hordott mindenféle hungairan bastardnak meg hogy fuck off your mother, mondom oké
asszem szereztem magamnak egy örök jóbarátot
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #3903 üzenetére
virtualdub oktatás: 1 gyrosz
időpont : szinte bármikor...ezt elsőre el sem akartam hinni amikor olvastam,ne csináld már,nagyon egyszerű progi,könnyebb tömöríteni vele mint az eheimben cserélni tengelyt+rotort
-
PaJa1
őstag
válasz
A virtual dub pedig tömörítésre qrva1xerű
File megnyitása, asszem CTRL O
codec kiváalsztása CTRL P
File mentése F7 -
PepeDon
tag
válasz
Fraps-os videót én a blink and smack (radvideo) progival csináltam. Nekem régi van ami ingyenes, nem tudom új milyen, honlap. Ezzel baromi egyszerű, mikor konvertálni akarsz megkérdi, milyen kodekkel csinálja (xvid-eddel csináltam).
Igen még ingyenes, a bink video-t válaszd. A legtöbb játékban ilyen kódolású az átvezető animáció (*.bik). Persze te a convert a file-t választ és ott megkérdi milyen fájlt, mivé akarsz konvertálni. -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #3741 üzenetére
Nekem a 180 fokos beparkolás sikeredett elég érdekesen (reméllem azért elfogdaják
)
360-at én csak a 4x4-es off road verdával tudtam megcsinálni a quadroval pl. nekem se ment
Én Xilisoft Video Converter 3-al konvertáltam át Divix Movie (*.avi)-ba
Video Codec Típus (pl. DIV3): DIVX
Video Codec Név (pl. DivX 3, Low-Motion): DivX 4 (OpenDivX)
Képméret (pixelben): 1024 × 768
Bitsebesség (kbps): 2Amúgy aza patch kb. mikorra várható amiben lesznek új utcai kocsik is???
-
kisvardai
tag
válasz
UnConnecteD #3701 üzenetére
Nekem még hála egyszer se dobott ki az asztalra most megyek fel játszani majd irok,ha lessz valammi ilyen!!!TA-ba leszek csinálok szobát gyertek játszani!!!!!
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #3660 üzenetére
És ezen a CTF Live Eventen hogy lehet indulni? Sose értettem ,hogy tudok indulni az olyan bajnokságokon ami a játék oldalán van kihírdetve a versenynaptárban? Hol kell oda egyáltalán beképni?
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #3560 üzenetére
inkább maradok broadon meg sunbay speedwayen köszi ;)
-
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #3544 üzenetére
Idáig is ott kaptad a több pontot, mindig PRO VS-eznék, sokkal élvezetesebb, de alig vannak ott.
Mindenki szidja a Quadrot, szerintem nagyon jól eltalálták most, idáig 2:07 volt az átlagidőm, most 2:03-04 ugyanazzal a kocsival.
-
pappen
tag
válasz
UnConnecteD #3490 üzenetére
Azt a levelet több napi próbálkozás után kaptam meg a 3. megadott e-mail címre. A 2. kép jelenik meg, ha a hivatkozásra kattintok a levélben.
TNA, emlékeim szerint mindent kitöltöttem, utólag is lehet pótolni, vagy kezdjem előlről?
Köszi.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #3397 üzenetére
Inkább hagytad volna holnapra
PaJa1
Ennek én is örülök!(+hány% lesz?)
-
erdol
senior tag
válasz
UnConnecteD #3286 üzenetére
Már nekem is!
-
Rageous
csendes tag
válasz
UnConnecteD #3286 üzenetére
Így van, lehet szedni a friss tartalmat.
-
havok
csendes tag
válasz
UnConnecteD #3267 üzenetére
Thx. Sikerült ;)
-
-=ZS=-
tag
válasz
UnConnecteD #3280 üzenetére
Quuuvajó! Már várom, hogy nyüstöljük őket!!
-
Romeo23
tag
válasz
UnConnecteD #3280 üzenetére
Óóóódabasz! Ljön egy update a game-hoz, aztán elérhető csak? Ja és meg kell venni? Akkor mostmár vegyes autókkal is lehet TA-zni?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #3270 üzenetére
Annyira nem gáz szerintem ez az összeg... bár tényleg jó sokat kell menni ahhoz hogy melegyen, de én többre számítottam
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #3270 üzenetére
Hú bazzeee, az rengeteg. Akkor ha maxon van az XPd és ugyan annyi RPt is gyujtottl mint Xpt akkor max 2 fullos harpoont tudsz venni... amit ugye nem lehet, de RXet mellé lehet, és akkor ott vagy a csúcson és ösz visz van 2 maxos autód, meg az alap, a Cracer meg a TA kocsi
-
havok
csendes tag
válasz
UnConnecteD #3239 üzenetére
@UnConnecteD
Hali. Tudnál nekem segteni?? Regeltem az MMO site-ra és ott van a kulcs, de utána nem tudom mit kell csinálni. :S
-
Veg1ta
tag
válasz
UnConnecteD #3253 üzenetére
UnConnecteD!!!
Leírnád nekem pontosan hogyan is kell erre az ingyen Quadro-ra regelni, mert akárhogy próbálom azt írja: sorry there is no account.... Már majdnem elpukkan az agyam!
-
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #3249 üzenetére
egy tesztkört azért mentem a Quad-dal! egy nagy hajó! mint valami audiA6-os!
király! -
Amur
addikt
válasz
UnConnecteD #3246 üzenetére
megcsináltam én is! thx! a shopban tudom aktiválni az "ajándékot"?
megvan:a garage-ban a gift menűben,de azt irja :price:level E-II,vagyis majd akkor tudom
"beváltani"? én csak F-V vagyok még.. -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #3246 üzenetére
Oké megvan. Elküldtem kiírta hogy THX
Mkorra érkezik meg az autóm?
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #3244 üzenetére
Megvan, be is jelentkeztem, de kér valami Event key-t. Az milyen kód?
-
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #3239 üzenetére
Bocsi, de ezt most nem igazán értem :S Ingyenes?
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #2838 üzenetére
Hát nemtudom. Egy RX7 annyira nem mozgat meg, de az új verdák között már lesznek finomak... egy '69-es Firebird-re már esetleg én is beneveznék.
Persze ha lesz olyan erős hogy érdemes is... majd meglátjuk hogy mik jönnek. Jelen állapotban viszont egy forintot nem költök rá az fix
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #2835 üzenetére
A mai napig nem értem miért egy ilyen kocsinak adták a legnagyobb sebességet. Úgyértem hogy néz ez ki? Mint valami sportosabb limuzin... szvsz ennek kéne 79 ezerbe kerülnie, és a Stalliont kellett volna megtenni a legerősebbnek, az úgy is néz ki. Persze oké, ottvan az RX7, de tudod ki fog fizetni ingyenes játékért...
-
törölt tag
válasz
UnConnecteD #2691 üzenetére
online ligákban kötelező a kormány (legalábbis a komolyabb ligáknál), a pontosabb előzési, pozícióvédési szituknál fontos (de régen mentem egy Hun. Nascar Racers-s futamon, ahol három sorban mentünk egy oválban, ..29 kör után már csak arra vágytam hogy kiálljak a vonatból, nagyon nagy koncentráció tartani a félmétert előre és két oldarra.
-
Speed®
titán
válasz
UnConnecteD #2691 üzenetére
Rendes szimnél? Kötelező darab.. GTR2 billentyűzettel súlyosan sz@r pl.
Végülis nem muszáj kormány, a lényeg, hogy analog legyen az eszköz.
Már TAzni is a Logitech Dual Actionnal járok, két kis analog joy van rajta.
Jobban lehet vele ívet tartani mint versenyenként ~2000 balra gombbal -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #2620 üzenetére
Nem semmi grat!
Az én 1000ft-s dana egerem csak ennyire volt képes
( na jó én is bénzátam, mert nem tudtam mit kell csinálni
)
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
UnConnecteD #2535 üzenetére
Ott a pont
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #2535 üzenetére
"hat vegulis, magyar jatek, magyar palya, magyar soforok. miert is ne lennenek jok ?"
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
UnConnecteD #2527 üzenetére
nagyon siettem, ugy akartam irni, hogy az elso 15bol 5
az is jo arány elegge.hat vegulis, magyar jatek, magyar palya, magyar soforok. miert is ne lennenek jok ?
Bubu - legkozelebb patch torli a listat, uj indul
-
Dirtyz
őstag
válasz
UnConnecteD #2527 üzenetére
Én úgy tudom, hogy DonPachi és GSXR13K nem magyarok...
-
pisti
őstag
válasz
UnConnecteD #2488 üzenetére
Hát azért pont ugyanúgy nem nézhetnek ki formára se, azért ez tévedés, szerintem. Ha ugyanúgy néznének ki mint igazi járgányok az jogi szempontból szerintem ugyanúgy problémás lenne, mintha a nevüket használnák.
-
norbiphu
őstag
válasz
UnConnecteD #2471 üzenetére
azt nem értem, hogy miért kell jogdíjat fizetni? azért, hogy egy játékban szerepel a céged neve, autója, ami gyk. reklámként fogható fel?
-
pisti
őstag
válasz
UnConnecteD #2406 üzenetére
Pontosan, tudnak neki írni. Viszont őt nem fogja zavarni játék közben és így esetleg két futam között alt-tab-olva meg is nézheti, hogy írt-e neki valaki vagy akár válaszolhat is.
-
norbiphu
őstag
válasz
UnConnecteD #2406 üzenetére
üzenetrögzítő
-
csige791
tag
válasz
UnConnecteD #2148 üzenetére
király!! mikortól ???
-
Speed®
titán
válasz
UnConnecteD #2087 üzenetére
Nekem minden max van benne kivéve 4es body (még nem tudom megvenni).
Balance pedig elől grip+, hátul aero+, a 4WD frontra van difizve, ha driftelgetni akarok, akkor hátra és olyankor leszedem hátulról az aero+t.
Ezek mellett versenynél backpackben ott figyel a +10% tapadás mindig.
Driftnél természetesen nem. A teljesítményes +15ös packot csak akkor használom ha mások is vagy olyan autók ellen (Harpoon félék..) megyek.
Jelenleg 2:02 vele BRoad, de nem hibátlan körben, szóval lehet 2:00 is.
Ha rákerül a 4es body biztosan beesek vele alá is, legalábbis remélem. -
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #2073 üzenetére
Quadro segge mindig kiment, utolsó voltam, volt olyan, aki lekörözött. Utána nekiálltam TA-zni. 15 körös volt a leghosszabb, többsöz fordult elő, hogy írja a srác, tiszta verseny legyen, erre előzésnél direkt kifordított, egyből léptem ki. Másik köcsög rendszeresen megállt az úton, ott is kiléptem.
Most TA? -
buvez
tag
válasz
UnConnecteD #1831 üzenetére
kösz!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #1831 üzenetére
Sajna németet tanulok, valaki leírná a lényegét miért vették ki a cuccokat?
Honnan van ennyi AP-d? Nyerted vagy vetted?
Egyébként le a kalappal (AP, Harpoon, AIII )
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #1731 üzenetére
ez már megint egy városi legenda,ki a fene mondta,hogy kell bele nagybetű? az én jelszavamban sincs...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #1596 üzenetére
Az AntiVir-t én is próbáltam de nekem sem jött be... Bár szerencsére ilyet nem csinált, egyszerűen nem fogott meg minden betolakodót így én is megváltam tőle
ABnormal
Neee vegyél Harpoont!
Én már totál megbántam. Egyszerűen baromi gyors, de irányíthatatlan az autó (england B-n azért meg kell szenvedni hogy az úton maradjon -bár ez lehet csak az én bénaságom-)
Persze gyorsabb sokkal mint a Wizz, de egyáltalán nem élvezet vezetni (igaz még csak 1-es szintű cuccok vannak rajta így lehet hogy később változik a véleményem, de a mai napig szívesebben megyek a Wizzel mint a Harpoonnal)
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #1597 üzenetére
persze,hogy tudtam várni,hiszen szeretek a wizz-el menni...
-
Plutor
aktív tag
válasz
UnConnecteD #1560 üzenetére
Igen rá gondoltam.
-
lamadou
senior tag
válasz
UnConnecteD #708 üzenetére
én chellos vagyok, és egyszerűen nem megy. valami ötlet?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #700 üzenetére
szerintem sincs semmi, ezt csak ilyen "városi legenda" kategória
-
Dirtyz
őstag
válasz
UnConnecteD #683 üzenetére
Engem is bepalizott, vettem egyett, erre elment a kocsim hangja...
Tokyo-ban levertek a beginnerek...
-
törölt tag
válasz
UnConnecteD #652 üzenetére
Majd ha lesz PH-s futam, megmutatom
-
Benedicht
tag
válasz
UnConnecteD #624 üzenetére
Olyan alkatreszt kaphattal, amihez nincs kocsid.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #618 üzenetére
Köszi szépen az infót.
Mostmár lassan tényleg váltok (tetszik a kocsi így a leírásodból), meg tegnap este is szétaláztátok az arcomat a csodaverdáitokkal az LFS szobában
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #594 üzenetére
Tegnap pont TA-ztam vele ott nem is figyeltem fel erre, de nem semmi
Szerintem azért az már nem egészséges...
-
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #433 üzenetére
Köszi!
Egy sreenshotot kell csinálni és kész? -
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #425 üzenetére
Tudom, rájöttem, és az ellenszerre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest