Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Egy idoben rengeteget jatszottam vele valamikor 2008-2010 kozott fulopv, f_vik nevek valamelyiken.
Elnezve a kepeket elojottek az emlekek.Nem is tudtam, hogy ez lett szegeny jatek vege.
Udv, mindenkinek, akivel osszefutottam az ovalpalyan.
-
e=mc²
őstag
válasz
Plokijuma #6996 üzenetére
Mivel nekem valaszoltal, igy magamra veszem.
Kikérem magamnak, hogy barkit is csalasra buzditanek. Ez is egy lehetoseg a jatekban amit irtam. Viszont ennek a hatulutoje, amit utanam irt Paja. Vagyis ha egyedul marad az egyen, akkor fel perc mulva kilepteti.A csalasrol csak annyit, hogy amig az en karomra vki tudatos modon (marpedig van ilyen) pozitiv speedbughoz jut ta-ban, akkor hagy kombozzam magam szarra explorer modban. Amit elmondasod szerint nem tartasz csalasnak. Akkor hogy is van ez?
Nem ismerem a Trackmaniat, de leirasod alapjan ez igen nagy hiba a keszitoktol. Nekik kellett volna erre lepni, (gondolom ott is megvan/volt a lehetoseg a fejlesztok tudtara adni) es maris visszaallt volna a rend.
Csalast en is elitelem. Esszeru kereteken belul viszont kell is. Ezt hivjak lelemenyessegnek.
-
e=mc²
őstag
Na az emailert en is megkaptam a 200 ap-t
-
e=mc²
őstag
Na sikerult a mod idon kivulre kerulnom:
lemented a kepet a meghajtodra, amit alairasba szeretnel, es itt kivalasztod.
Szerk.: Ez Thunderbird levelezoprogrammal lehetseges.
-
e=mc²
őstag
Na vissza is igazoltak az e-mailem, jon az ap 2 heten belul.
-
e=mc²
őstag
Nah, nemvoltam par napig, es most mi fogad?
megkaptam 200 ap-t, gondolom a friendes pic-ert.
-
e=mc²
őstag
válasz
msgt.fubar #6214 üzenetére
Vagy akar most is, aki mondjuk nem nezi a meccset
-
e=mc²
őstag
válasz
quadroracer #5917 üzenetére
siman
ha ott vagyok 400pont sima ugy
a gyors razas is, nem csak a lassuzas.Es nem razni kell az egeret, mint az orult!
-
e=mc²
őstag
válasz
quadroracer #5907 üzenetére
Hasonlo fordult mar velem is elo, a szelarnyek megjelenesekor az fps ugrik le 10-15korulire az en gepemen. Egy Alt+Tab megoldja, de altalaban ez is okozza. Legalabbis nalam.
-
e=mc²
őstag
válasz
msgt.fubar #5904 üzenetére
nem. is. meg.
roviden tomoren
-
e=mc²
őstag
válasz
vizibal #5834 üzenetére
En azt vettem eszre, hogy ha ketten mentek draftolva, es utolertek vkit, akkor az zavar be a szelarnyeknak, mert ugy veszi, minthao lenne az aki eddig te voltal. Tok mind1, hogy lekorozott, vagy versenyben levo emberke, de ha megelozod, akkor a mogotted levonek el fog tunni a te szelarnyekod, es a leelozottnek jelenik meg. Es igy tovabb.
-
e=mc²
őstag
Negativ speedbugom nekem is volt TA ban de mindig 30 koroson, es mindig a masodik tankolas utan egybol. Ilyenkor az a ciki, hogy ha nem loknek ki vmilyen veletlen folytan, akkor jo kis elonyom van, igy viszont buktam a meccset, mert behoznak. Billentyuzettel megyek normalisan tankolas utan 1.02.9xx-et, ures tankkal meg 1.01.7xx-et. Na most ha speedbugom van tankolas utan nem kizart az 1.04.xxx, uresen meg nem tudok lemenni 1.02.7xx ala.
Sosem volt meg pozitiv speedbugom. Gepem jo, nem panaszkodok ra, ugyhogy mas a gond.Ezek az idok termeszetesen draftolas nelkul ertendok.
-
e=mc²
őstag
válasz
mazda626 #5772 üzenetére
Max keto perces videot kell kesziteni, amit olyan helyre lehet feltolteni, ahol a megnezesehez nem kell regisztracio,
Mutatnia kell a PT logojat es 3 masodpercig a weboldal cimet.
Csak Explorer modban lehet kesziteni a videot, hogy mas jatekat ne zavarjuk (?).
Palyavalasztas: lehet vagy csak egy, vagy az osszes.
A zene nem fontos, de eleg jol fel tudja dobni a hangulatot/nyomatekosabba tudja tenni a videot.
Minden versenyzonek kovetnie kell valami ToS-t a PT es az Aeriagames fele.
3 hetig fog futni az event, ma kezdodik.3 temaban lehet ksziteni a videot:
Kreativitas - milyen kreativ tudsz lenni.
Osszetettseg - milyen trukkoket lehet elerni/csinalni jatek alatt
Kameraman - hogy tudod kezelni a kamerat.1. dij 1000ap,
2. 500,
3. 250.Lehet hasznalni barmilyen videokeszitot, viszont Fraphoz linkelve van a how-to.
Vagashoz a Windows Movie makert ajanljak.ennyi
-
e=mc²
őstag
-
e=mc²
őstag
Na valahol valami?
Amugy mindenki ap-t a csoportkeprol ha csak egy ember kuldi be? Vagy mindenkinek be kell kuldeni kulon kulon?
-
e=mc²
őstag
vicc az egesz...
Eddig sosem volt ctd-m, most egybol 2x is.
Pedig vegre PH-sok is voltak a szobaban...a fenykepezesben ott szeretnek lenni, ha eszembejut...
-
e=mc²
őstag
30 kor ta rookie... 2. vagyok, utolso kor mar csak egy kanyar van hatra... egy furol visszatero szar noob miatt kaptam penaltyt es elmentek mellettem 4en...
de minden egyes versenyen engem talalnak meg.....
itt hagytam abba a jatekot
-
e=mc²
őstag
válasz
UnConnecteD #5204 üzenetére
durva lesz vele fel perces koroket menni
-
e=mc²
őstag
-
e=mc²
őstag
Most nagyon felb...tam az agyam sok gyoker szarrago miatt. 5 ta- mentem le mindegyikben Dirket! loktek ki. Persze hogy en kapom az athajtasos buntetest. Sok noob szar...i. 6-on inkabb kileptem. Az ilyenek miatt megy el az ember kedve az egesztol.
Pedig 3krp kene mar csak ta-pro hoz hogy megvegyem.
Remelem ott nem lesznek ilyen kocsogok.Apropo lesz-e olyan feltetel room krealasakor, hogy megbizhatosag szerint is lehessen szurni?
Persze hogy a kilepesem miatt meg leesett a reliability 99%-rol 89-re
-
e=mc²
őstag
Na jatszottam megint egy kicsit
[link] -
e=mc²
őstag
Van valahol teljes lista, hogy mit is csinal az update?
-
e=mc²
őstag
Na, ma vegre lattam magyar nevu versenyzoket TA-ban esamator versenyben is. Gondolom kozottuk voltak ph-sok is, ugyhogy jo volt
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
f_vik neven jatszogatok neha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged