- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nekem a
Notim: hp compaq nc8430: 2gigás c2d, 1,5 giga ram, ati x1600 256 mega.
PCm: Asus a7n8x-e Deluxe WiFi, 3000+ Barton, 512 ram, gf6600 256 mb.
Barátnőé: Asrok p4 via chispet(nem tudom pontosan), ~2GHz intel cerka, talán 512 ram, és az én régi gf4200 64megás video karim van benne.
A noti és a PCm WiFi routeren keresztül kapcsolódik netreMind a hármon elfut a PT! És ha egymással játszunk (PC, noti 8/1 Mb T-iszteletes net, csajszi öccse meg 3g/hsdpa modemmel) akkor mindenki folyamatosan lát mindenkit!
Notiról játszom rendszeresen, 20 fős TA nem akadály, ha a többiek netje nem nyomorék mert akkor tényleg betonozik és nem csak nálam hanem mindenkinél úgy látszik hogy a földet túrja.
A TT versenyen intim része a sok gyökér és a két büntetésem miatt baxta ki a biztosítékot nálam! Simán dobogón lettem volna, faxa volt a taktikám, egy tankolást spóroltam, még így is!
Új updater van és kész. Ez is működik akkor meg nem mindegy?!
-
Domonkos
addikt
-
SSP33DY
aktív tag
Szia Tesó!
A peccstől nekem sokkal lassabban tölti be a hátteret, és bármilyen töltés (ki/belépés, szoba indítás..) során belassul az egér.. illetve megy magától..lol Egyenlőre fogalmam sincs, mit ért a pöccss... A hang beállításaim pl. ugyan úgy elszállnak, mint ezelőtt!! És a kormány force-a is "beesik".. tehát net kódot sem javítottak;)
DE már leütöttem a DFP-t!!!!!És igen, a vas sem árt
azzal kezdtem, hogy a' enyém elég bika..
-
SSP33DY
aktív tag
Nekem is tuti azok.. Hát egy Bet, meg egy Meggi vagy kik
Méri Drága, menjen a PT oldalára, és kattintson az IGN Redemption key-re!.. áá-- ide: http://www.fileplanet.com/promotions/project-torqueFile planeten egy regisztráció,
ha megvan egy "csúnya titkos kódot" fogsz látni! Csak a betűket és a számokat írod be, és már meg is jelenik a kódod, amit a kiinduló pontba : http://www.fileplanet.com/promotions/project-torque bemásolsz!!! -
Ricco_hun
senior tag
Ha arra a szent patrikosra gondolsz, az egy 50% rebate sale volt az AP-s kocsikra. Ma reggel elindítom a játékot, látom a launcher-ben, hogy van egy ilyen event, gyorsan ráklikkelek, fúú 50% rebate sale, ez az erre vártam, aztán lejjebb csúszik a tekintetem: event closed! Ennyi volt.
-
[pH]Lacika
tag
Szia!
Mindet megkaptam! Már teszem is fel a javítást.
Jó sokt írtál magadról.
Én nem írtam ennyit saját magamról.
A jövő hét elején közkincséteszem az OBB-s oldalt! De már nem annyira csak OBB-s hanem már egy totális magyar PT fun site.
Nagyon sok vele a meló, 1hete nem játszottam már a játékkal a web oldal miatt. -
Möhe
addikt
nem volt szándékos
A shopban amikor vettem a tuning cuccokat,akkor mindet a III-as variációba pakoltam,mármint a kocsibeállításnál.Lehet ezeket pakolgatni alul a rublikák között,illetve a többi I-II-es beállításokhoz átrakni?
érthető ?DarahianSzólok kruegérnek,és megy a privi a szoba/pw-el
Igen cimborális jellegű lesz,persze a direkt ütközést nem toleráljuk,de a koccanásokat biztosan nem lehet majd elkerülni,de szeretnénk minimalizálni az esélyt arra ,hogy bárki is a füvön,vagy a palánkon fejezze be.Ha valaki TS-re is akar jönni (beszélgetni is szeretne) akkor szóljon (ip,regjog is kell hozzá), Krugertől megkapja a regjogot.
-
Karibaba
aktív tag
Csak nem így, mert ezen levert a víz is mikor megnéztem!!!!!!!!
-
[pH]Lacika
tag
Köszi nep!
Mire váltanál? Csak kíváncsiskodom.Dokar: Első felindulásomban a teljes számlám értékét írtam ki. Kb. a két számlámból olyan 17ezer volt az ap-s próbálkozás és ezért kaptam 4100ap-t. Ennyiért kb.8500 lehetett volna venni. Bár a nagyobb összeget abból sikerült összehozni, hogy figyelmetlen voltam és nem vettem észre, hogy sms-t kell küldeni és nem pedig felhívni a számot. De ez mekkora szemétség, ha felhívod, és ugyan nem kapsz semmilyen szolgáltatást, akkor is levonnak hívásonként 1500+fát. Meg az is szemétség, hogy sem a hívás sem pedig az SMS ára sehol nincs feltüntetve. Zsákbamacskát veszel. Nem volt olcsó!
-
PaJa1
őstag
Hát ezaz... van a terminátor meg a tipikus szőke picsa...
Az intelligens szövetes fémváz egyszerre több autót is elvezet, megdöbbentően jól...a filmből tudjuk; a szőke nő meg örül, vagyis mi örülünk ha nem tör össze semmit és le tud parkolni...a valóság (sóból) tudjukOfi,
hogy erre nem gondoltam hogy te ültél az evóban... de jól álcáztad magad biztosan, terminátorbőrbe bújtál -
[pH]Lacika
tag
A tegnap esti OBB Vs. FRC összecsapás végeredménye a kettő éles összecsapásból:
1.futam 2.futam
FRC Gsrmax 1, 4 = 5 pont
FRC csaba0223 2, 2 = 4 pont
FRC DjCsabiC 4, 6 = 10 pont
FRC Ofi1978 8, 8 = 16 pont1.futam 2.futam
OBB [pH]Lacika[HUN] 3, 1 = 4 pont
OBB (ph)pappen(HUN) 5, 3 = 8 pont
OBB SSP33DY 6, 5 = 11 pont
OBB Herti 7, 7 = 14 pontA kevesebb pont a jobb!!
A győztes OBB [pH]Lacika[HUN]
4pont
2. helyezett FRC csaba02234pont
3. helyezett FRC Gsrmax5pont
4. helyezett OBB (ph)pappen(HUN) 8pont
5. helyezett FRC DjCsabiC 10pont
6. helyezett OBB SSP33DY 11pont
7. helyezett OBB Herti 14pont
8. helyezett FRC Ofi1978 16pontAzért OBB [pH]Lacika[HUN] lett az első mert több győzelmet aratott!
Ha a többi fun-t is hozzá vesszük akkor szintén OBB [pH]Lacika[HUN] lenne a győztes.Nem vagyok nagyképű!
Ha nem jól számoltam szóljatok!!!
Szuper jól éreztem magam lányok fiúk! Ennyire még soha nem izgultam mint ez alatt a pár verseny alatt.
-
Creative997
őstag
Többet nyerhetsz (de több időbe kerül) ha a piros kulcsot beváltod sárgára. Mivel egy 4. szintű task az 2k rp, egy 4. szintű driving challenge 3500rp. 1500 különbség, de ez sok piros kulcs esetén sokszor 1500. Azért dupla idő mert: a carrerben az 1. oldal utolsó (asszem 16.) küldijét kell megcsinálni (az gyorsabb mint a másik ilyen), ahol Ted Cuttert quadját szét kell zúzni egy corussal. A végén sárga kulcsot kapsz, amivel unlockolhatsz egy 3500as küldit. Ha van időd vagy kell az rp, javaslom ezt a módot. Én sokat csináltam már, de most h 28 piros kulcsom és 13 sárga van az rengeteg időm, kedvem sincs hozzá és nem vagyok annyira rp szűkében h meg kelljen csinálnom.
-
PaJa1
őstag
RX általánosságban jó class5ös autó, ez fordul a legjobban szerintem, kigyorsításkor persze elvérzik mivel nincs annyi ereje mint a másik hátsókerekes Harpoonak és az összkeresek elmennek. Gyorsaságban meg a harpoon én az NSX mögött van, azok egyenesben mennek mint a meszes. Az AWD class5ösöket annyira nem szeretem. De azok a lassu szakaszokban jók, semlegesek maradnak kanyarban aztán, húznak tolnak onnan kifele.
Szerintem az RX7 a class5 mindenese -
[pH]Lacika
tag
erdol mester itt egy kis útmutató onebip-hez, bár az is igaz, hogy nekem nem müxik így sem.
-
Ap voucher-rel a Te AP-dat atvalthatod a Crew AP-jara, amit majd a klanod fel tud hasznalni AP-s cuccok megvetelere. Tehat ahogy a sajat RP-dbol is adhatsz a klannak a Repository-ban, ezzel meg AP-dat tudod a klannak adni
A Creatinon Form-mal pedig klant tudsz letrehozni -
JackShephard
tag
Magasról leszarom, hogy ki olvassa vagy ki nem! Ha olvassátok aeriások (vagy Invictus inkább), akkor a pénzemért cserébe ne egy szar bugos programot adjatok!!!
Egyébként 6 ember kb. 3 órányi tevékenysége veszett el, a parasztok miatt!
És félre ne értsd, de nem kocsikáztunk, hanem előre kitalált filmes jeleneteket forgattunk le, koreográfiával, mindennel. Paja a helikopertből nézte, hogy melyik autónak kell még 3 centivel arréb menni és 5 fokkal arrébb fordulni, hogy szép legyen, amikor alakzatokat kreáltunk. Megbántódni asszem itt csak nekem van jogom, nem pedig a játék készítőinek! Paja ráadásul feláldozta az RPicsáját is a cél érdekében, pedig explorerezhetett volna ehelyett. Befejeztem. -
dokar
addikt
de én arról beszélek, hogy hiába tartom nyomva a gombot, néha kiold a kézi, nem arról, hogy nehéz egyenesben tartani. a valóságban ha egyenesen mész és mindkét hátsó kerék ugyanazon a tapadó felületen gurul és húzol egy kézit, akkor nem fog az autó kifordulni, ha csak nem rosszul beállított fékjeid vannak.
tegnap nagyon sokszor kidobált minket a szerver. tudtok róla vmi infót, hogy mi történik?
-
Ricco_hun
senior tag
Tisztázzunk valamit: egyszer sem töröltem le a játékot. Csak párszor már felb.szott néhány dolog. Vannak hullámvölgyek a PT-s "karrieremben". Remélem az eleanor majd kilendít a holtpontról. Most pl. semmi bajom nem lenne, ha nem szórakoznának még mindig a Morello tuningjával. Mi folyik itt Gyöngyösön? Emberek! Figyeljünk már oda!
-
PaJa1
őstag
Fúj, de rondán néz ki Yal...
Régen mikor hangar egyszerűbb volt akkor voltam drift módban, sokat. És tényleg ment 7mill plusz, ami jól fizetet. Aztán átvariálták a pályát... úgyhogy megmaradt a sim vs nekem, ott is lehet driftelni. Pl tegnap este Csabáékkal meg Creával San franon olyan szépen vettem kereszten a kanyarokt, jöttek is a Perfect driftekMR2 olyan szépen tartotta az ívvet... fincsiii.
Az eligun ligán machatén 180as ranggel mentem, mert jobb időt mentem mint nagyobbal. Hetan aki nyert ott az hiszem 150el ment, tőle tanultam.
Simhez analóg eszköz nélkül nem érdemes nagy ranget állítani mert csúszni fognak az első kerekeid ahelyett, hogy fordítanák az autódat. Igaz így csak akkor mész jó időt ha a lehető legjobb íven mész, mivel a kerék kisebb fordulása miatt nem tudsz annyit korrigálni, ha esetlegesen elbakiznád.
Majd ha nagyon unatkozok, akkor lehet hogy megyek drift módba(sim drift gyakorlás utűn elég jól megy). De szerintem nem fogok állítani a beállításaimon, mert lusta vagyok és nem tartom szükségesnek. Gyakorolni kell, akkor menni fog a sok millio, ott minden az autó uralásáról szól, mennyire zabolázod a seggét. Én azt gázzal csinálom(már amennyire a nyilak engedik), tehát szerintem nem fogok szenvedni a kicsi kormányforgásommal.
CTFben viszont láccik, hogy kisebbel megyek mint mások, az autóm nem fordul olyan fürgén a lassú manővereknél. -
Creative997
őstag
Pl szokott lenni fun class ctf verseny, amit GM csinál és lehet nyerni cuccokat és/vagy rp-t. Illetve ahogy a nevében benne van: FUN...
Mákos szúnyog!!! Én amikor utoljára explorereztem többet, akkor semmit nem kaptam
és volt olyan is h csak 3 itemet szedtem fel, 3 ?et és volt benne ap (0), puppy és skeleton key...
-
SSP33DY
aktív tag
akkor ne kötoszködj
https://shop.logitech.com/basket?shop=consumer&country=HU&lang=HU&add&p1=963357-0914&q1=1&ccp=120-270-270-963357-0914 .....ez barátok közt is olyan 33 ezer..., de Magyar bótokba' 15ezer körül+szállítás..
Amúgy ja, nem "ma" vettem, tavaly nyár asszem.. és a felének a negyedéért -
Creative997
őstag
Nekem is fel tűnt h vagy nem tudja betölteni vagy tetű lassú a ph.
Az aeria kapzsisága határtalan! Már RP-s kocsit is beraktak a mystery boxba, a Morellot. Ha sok gazdag úgy gondolja h nem gürizik 250k RPnyit a morellért, inkább befizet és vesz pár boxot, még NSXet és RX-7 GTt is találhatok benne, ráadásul a Morello 3k AP, tehát még nyerhetek is rajta. Az aeria tutira így gondolkozik és sokan fognak APt venni ill boxot!
-
tomkatomi
tag
Értem én, értem...De nálam ezen múlott a dolog. Az pedig, hogy nem vesztek vele időt nem igaz, mert a billentyűs "fűrészelve" kanyarodással, amikor csak csúszik a verda, de nem kanyarodik úgy, több idő elmegy, mint egyébként. Ez főleg frontos gépeken jött ki...Mindegy, nálam ez volt, én csak leírtam a tapasztalatomat (az egyenesben elhúzáshoz ennek nincs köze, azt most is eljátsszák velem sokan. De biztosan jobb játékosok, jobb konfigjuk van, vagy csak egyszerűen mélyebben le tudják nyomni a billentyűn a nyilakat, mint én...
)
-
PaJa1
őstag
Én is kipróbáltam.... bázzz ez "12-" kategoria! Semmi játékélmény, autós hangulat. Nymod a gázt és jóvan! Semmit nem lehet beállítani, hogy arcade v sim, esetleg nehézségi fok. Az autóm olyan mintha sínen húznák 200 felett is. Azon kívül, hogy szép mást nem tud felmutatni. Meg nagyon aljas dolog ez az egyik verseny után rögtön a másik, csak ez az egy ami le tudja kötni a figyelmet. Rövidek a versenyek és gyorsan tudod csinálni őket. Nálam is DEL lesz a vége, az autókat megnéztem, mehet a kukába. Már nem jön be ez az arcade fos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest